Marin, mooie kleuren heb je gebruikt!
Botercreme gebruik ik alleen om af te smeren, vind dat niet lekker als vulling.
Maar er zijn genoeg mensen die het wel lekker vinden.
Ella: ik heb als vulling voor een Sinterklaastaart slagroom met schuddebuikjes gedaan! Hoef je de pepernoten ook niet te verkruimelen. Je zou nog speculaaskruiden door de biscuitmix kunnen doen en ik zag pas ook een baveroismix met marsepeinsmaak. Mona heeft rond deze tijd ook vaak een toetje met een Sinterklaas gerelateerde smaak.
Novalee: Balen zeg van die biscuit
hopen dat het nu wel goed gaat!
Rapa nui: je kan botercreme op heel veel verschillende manieren maken, er kan dus zeker wel smaakverschil in zitten.
Onze dochter wil een zandkasteeltaart, nu heb ik een mooie vorm gevonden, zal zo even een foto uploaden.
Hoe zouden jullie die bekleden?
Is dat te doen met marsepein? Zo ja, Zouden jullie dan 1 grote lap gebruiken of een lange lap en dan de naad aan de achterkant.
Of zal ik voor een laagje botercreme gaan met verkruimelde biscuit en lichte basterdsuiker?
Nog andere suggesties? Behalve mooi, moet het natuurlijk ook lekker zijn
Hij komt iig bovenop een vierkante taart bekleed met marsepein .