Re: Taarten topic
Ik vind het wel jammer, maar zit er aan te denken nu maar een taart bij de bakker te bestellen, wel minder mooi en origineel, maar ruim de helft goedkoper.
Rebecca schreef:CCC, wat ik een heerlijk toefrecept vind is deze: 100gr monchou mixen met 50 gr boter. 100 gr gesmolten witte chocolade erdoor mengen, daarna 250 gr poedersuiker.
Shally, ik zou ook iets doen met het biscuit kleuren.
Rebecca schreef:In de koelkast zetten wordt 't vaak ook nog wel steviger van. Anders eventueel opkloppen?
Of 1 op 1 chocola met roomboter smelten, dat wordt zeker weten steviger, maar is buiten de koelkast wel nog zacht en lekker eetbaar.
Aimee schreef:Ja 24 euro vind ik ook nog wel te doen, maar 40 euro voor een taart die binnen 15 minuten op is vind ik toch te veel (aangezien de extra echo die er aan vooraf gaat ook al 60 euro kost ;) ). Ik woon naast schiphol, dus Rotterdam is vrij ver. Maar als dit geen doorsnee prijzen zijn tegenwoordig kan ik nog wel even verder informeren bij hobbybakkers in de buurt!
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers