27 Mrt 2016 10:28
Voor mijn buurjongen die 2 geworden is! Hij vind koeien, paarden en honden leuk. Gelukkig bood mijn vriend aan te helpen met het maken van de dieren. Gevuld met bbr en aardbeien.
Fijne paasdagen!
27 Mrt 2016 15:06
Leuk whiteflower!
28 Mrt 2016 11:08
Wat leuk gedaan!!
28 Mrt 2016 11:12
Jezzie schreef:Dank je wel Lejow.
Wat vraag je dan per persoon?
Mooi hoor Aagje!
Ik vraag nu 2,- pp voor een met botercreme afgesmeerde taart.
Met ganache afgesmeerd 2,25.
In het begin toen ik nog niet veel ervaring had 1,75, dit bedrag heb ik ook best wel lang aangehouden.
03 Apr 2016 21:27
Geen mooie foto, maar wel tevreden over de taart
03 Apr 2016 21:30
Gaaf Highway!!
Ik heb een regenboog taart gebakken. Wel alleen bekleed, wilde even mijn nieuwe kleurstoffen uitproberen
03 Apr 2016 21:32
Super mooi Gijs!
03 Apr 2016 21:32
Wat 2 coole taarten!
03 Apr 2016 21:38
prachtig Gijs! Mooie heldere kleuren!
03 Apr 2016 22:21
Dit is overigens mijn laatste creatie:
04 Apr 2016 07:48
Totaal mijn smaak niet Highway, maar erg mooi gemaakt!
Tof, Gijs! Zijn het neon kleuren?
Ik ben inmiddels wel een beetje frozen-moe, maar hij is leuk Dora!
04 Apr 2016 09:22
Ja BP, het is de americolor electric lijn. Allemaal neon kleuren!
04 Apr 2016 09:39
Wow prachtig gijs!
04 Apr 2016 23:13
Heeel erg gaaf Highway en Gijs!!
Beide erg mooie kleuren.
Gaaf die Frozen taart Dora, ik vind je Olaf erg leuk.
Ik moest eigenlijk een cars taart maken (alweeeeer) maar dat werd een Finding Nemo taart.. Jeej!
En ook ik had weer een frozen taart, weer een Elsa met marsepein haar
En deze had ik vandeweek nog!
05 Apr 2016 10:20
Oh die laatste is cool lejow! Zou ook echt wat voor T zijn voor zijn verjaardag dit jaar.
05 Apr 2016 11:07
Wat een prachtige taarten komen er weer voorbij hier!
07 Apr 2016 10:10
Mooi Lejow! Ik mag morgen ook weer een frozen en precies dezelfde als ik al eerder heb gemaakt haha
17 Apr 2016 01:04
de frozen van laatst
en de taart van dit weekend
24 Apr 2016 08:02
Ik heb een taartvraag:
Kan ik gele room (van een kant en klare poedermix) gebruiken om een taart af te smeren voor bekleding met rolfondant of marsepein? Of is dat te vochtig en gaat het dan smelten?
24 Apr 2016 12:48
Haha highway, die tweede vind ik leuk!
Verde, ik weet het niet, maar het lijkt mij niet zo handig.
24 Apr 2016 13:39
Verde, het lijkt mij veel te vochtig en het mist stevigheid.
24 Apr 2016 15:04
Wat een gave taarten komen er weer voorbij!
24 Apr 2016 17:15
Oké meiden, bedankt voor jullie antwoorden. Ik ben echt een leek op het gebied van taarten bekleden e.d. Ik kreeg wat om te proberen via een testpanel en vroeg me dit dus af. Dan ga ik het met jam of botercreme proberen.
24 Apr 2016 23:08
Jam is zelfde verhaal. Ook te vochtig!
Gewoon wat botercreme maken 1op1. Ik gebruik altijd gewone margarine en dan evenveel poedersuiker erbij.
Ik heb dat pakket trouwens ook om te testen
24 Apr 2016 23:28
Onze oudste is 6 geworden en dat moet gevierd worden met taart!
Ik ben alleen vergeten goede foto's te maken
En hier met de laatste versieringen: