Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Bedankt voor de reacties! btw Ik ga in april weer een bruidstaart maken! Is alweer een paar jaar geleden dus ik vind het wel weer spannend zeg. Nog even afwachten wat ze willen, ben heel benieuwd. Wel voor een vriendin hoor, dus dat scheelt
Rituals schreef:Is het lekker om een biscuit taart te vullen met plakjes verse banaan en boter crème ? Of wordt dit dan bruinig ?
Ik heb een poosje geleden verse banaan in een taart gedaan en kreeg te horen dat dit erg lekker was. Banenen botercreme (botercreme met bananen saroma kloppudding), vanille botercreme (met vanille saroma kloppudding) en plakjes banaan op de vanille laag).
Vriendin van mij vroeg ik of ik net als vorig jaar weer een mepper kon maken voor een fotoshoot. Dit doen ze elk jaar. Dit keer moest het Cars worden.
En een close-up van de auto:
Bij de mepper hoorde ook cupcakes. Dat zijn deze geworden. Het zijn er in totaal 34. Best een werkje! Maar heel leuk om te maken Keer wat anders dan taart
Even een vraagje, ik heb gisteren een glutenvrije taart gemaakt, deze in lagen gesneden, hier jam en botercreme tussen gedaan. Nu wilde ik deze bekleden met fondant maar merkte heel erg dat de verschillende lagen over elkaar heen gingen glijden, is hier een truukje voor?
Klinkt alsof de botercreme te zacht was. Even op laten stijven in de koelkast doet dan wonderen. Zou ook kunnen dat je te dikke/teveel vulling er tussen hebt gedaan.
Even jullie expertise gevraagd; in een Engels recept kom ik het volgende tegen bij het stukje glazuur: fondant icing sugar wat gemengd moet worden met icing sugar en daar moet dan water bij. Wat is fondant icing sugar en wat is het verschil met icing sugar?
Hoe maak je zo'n soort taart? En wat voor prijs zouden jullie hiervoor vragen? Ik ben gevraagd door iemand om zo'n taart te maken. Heb niet super veel ervaring met taarten, wel een beetje. Dus wil er ook niet super veel voor vragen.