Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Eindelijk heb ik duidelijke foto's van de taart! Het lint krult ergens niet helemaal mooi en een stukje van het parelrandje zit gedraaid (die laag hebben ze op locatie proberen te redden, maar dat hebben ze dus vergeten), maar toch ben ik stiekem wel trots dat ik met het warme, vochtige weer en de extra stress omdat het mijn eigen taart was dit heb weten te maken!:
Meiden wat is een beetje lekker als vulling? ik kan uit het onderstaande allemaal kiezen maar ik weet het gewoon niet.Kan een combi maken van 2 Ik heb nooit zo goed opgelet wat bij andere in een taart zit. Vind het wel fijn als het gewoon iets "gangbaars" is dat iedereen wel lust zeg maar...
Ik vind hem erg mooi Rebecca en al helemaal gezien het weer en de stress. Blijf dat tussenstuk leuk vinden! De icing op de taarten zelf vind ik ook een mooi effect hebben.
Studiebol, het ligt geheel aan wat voor taart het wordt. Als je echt op safe wilt gaan qua smaken zou ik voor slagroom en aardbeienjam gaan. Krijg je een beetje het slagroomtaart effect. Nadeel van slagroom is dat het niet lang buiten de koeling mag staan. Banketbakkersroom is ook erg lekker, zit meestal als vulling in tompouches bijvoorbeeld. En zwitserse room is slagroom met banketbakkersroom. Ook errug lekker.
Hij is prachtig, Rebecca. Lijkt me ook gewoon echt leuk dat je zelf de taart hebt gemaakt.
Studiebol, ik zie tussen die smaken geen hele vreemde dingen staan, volgens mij lust bijna iedereen die smaken wel. Zelf zou ik voor een combinatie gaan van een bavarois (want lekker luchtig) en een bijpassende jam.
Wow, Lejow, wat een leuke taart met die Legostenen.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. – Mark Twain
Mooie taart lejow, knap hoor dat je dat allemaal zo kan maken!
Ik heb uiteindelijk gekozen voor banketbakkersroom met jam. De vraag kwam ook meer doordat ik niet weet hoe de combinatie wordt met de zoete laag erom heen.