Joan schreef:Ik ga volgende week voor het eerst van m'n leven een slagroomtaart maken. Nu had ik een tijdje geleden cupcakes gemaakt van de action, van die kant en klare met een zakje aardbeienfrosting dat door de slagroom moest. Mijn vriend vond het echt méga lekker en heeft het nog steeds over die frosting. Ik wil hier dus de slagroomtaart mee afsmeren. Kan ik daarvoor dan gewoon een zakje saroma aardbeienpudding gebruiken om door de slagroom te kloppen?
Lejow schreef:Dat hoeft niet met tylose hoor, een beetje water is voldoende! Of er eventueel los op leggen en met het randje om het plaatje, het plaatje vastmaken aan de taart.
Verder vind ik m leuk hoor!
Sanne schreef:Ik ga morgen een taart maken voor de verjaardag van mijn dochter. Als ik hem vul met witte chocolademousse en afsmeer met botercreme met een beetje witte chocola, wordt dat dan heel erg machtig? Ik wilde aanvankelijk iets luchtigs, maar Mona heeft bij onze AH alleen vrij machtige smaken, geen citroen ofzo.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers