Girli schreef:Ik wil een cheesecake maken waarbij je de taartvorm in een schaal met water zet in de oven. Verdampt het water dan hard? Ik moet de schaal eigenlijk tot de helft van de taartvorm vullen, maar zo groot is mijn oven niet. Ik wil eigenlijk ook niet dat halverwege de kooktijd al het water verdampt is. Bijvullen is eigenlijk ook niet echt mogelijk, omdat ze adviseren de oven het eerste uur niet open te doen.
tuttebel schreef:Girli, over het algemeen verdampt er niet zo heel veel water in de oven. Ik zet ook wel eens een klein schaaltje water in de oven bij mijn brood en dat is altijd nog best vol als ik het brood eruit haal.
High Heels schreef:Voor 1 persoon is het wel wat veel (al krijg ik het prima op), maar met 2 vind ik het wel erg karig.
Zora schreef:Ik lees hier dat sommigen van jullie gebakken brie maken. Hoe doe je dat en wat zijn jullie succescombi’s??
Marin schreef:Hmm twee is dan misschien wel echt te veel. Hopelijk lust O het dus ook, dan eten we het met z'n drietjes.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers