Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Statistieken van de maand september

<<

Burgemeester Kaat

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 1694

Geregistreerd: 13 Mrt 2015 22:16

Bericht 01 Okt 2018 22:03

Statistieken van de maand september

Afbeelding

September is alweer voorbij. Voor velen is september een melancholische maand. De vakantie is voor velen gedaan, de zon verliest aan kracht, de bladeren vallen van de bomen en het wordt sneller donker. Kortom: de zomer is weer voorbij! Maar uiteraard heeft ook de herfst zijn leuke kanten: de mooie kleuren van de bladeren, het is vaak nog warm genoeg voor lange wandelingen en het wordt steeds vroeger donker waardoor ook weer in vele huizen kaarsjes worden aangestoken.

Enkele weetjes over september:
- September wordt ook de herfstmaand of de fruitmaand genoemd
- De dagen korten in september met 1u en 50 minuten
- Als je in september jarig bent, ben je ofwel Maagd (tot 23/9) ofwel Weegschaal (vanaf 24/9)
- De gemiddelde maximumtemperatuur in september bedraagt 18,7°.
- De gemiddelde minimumtemperatuur in september bedraagt 10,8°.
- De gemiddelde neerslaghoeveelheid is 63 mm, en dat in ruim 9 neerslagdagen.
- Gemiddeld mogen we in september genieten van 139 uren zonneschijn.

Afbeelding

Nieuwtjes op het forum
We willen als eerste Mikado, Kaat, Els en Femme feliciteren! Zij kwamen afgelopen maand vertellen dat ze zwanger zijn en een kindje verwachten in het voorjaar van 2019. Gefeliciteerd dames!

In september hebben we ons op forum 4 baby's mogen verwelkomen, allemaal jongetjes! Gefeliciteerd Foxes, Okidoki, Rayna en Pompoen met jullie zoontjes. Geniet van deze bijzondere periode!

Hoera! We hebben ook weer heel wat jarigen in september. Zo mochten Caro, Bliss, Nan, Dee, Lejow, MissEnergy, NerdChic, Kees, Suusie, Jordana, Zonneschijn, Rapa nui, Leaf, Zoethout, Sazzle en Moederkoekje allemaal een kaarsje extra uitblazen. Nog gefeliciteerd met jullie verjaardagen dames!

Helaas zien we ook elke maand weer berichten van forummers die niet altijd even leuk zijn. Daarom denken we deze maand in het bijzonder aan Lady, Caro, Sarah1985, Geel, Thunder, Dora, carribeanlover, kippie, Marie, Linnie, Bazinga en Lavendel.

Sportief
Ise heeft net zoals voorgaande jaren, ook dit jaar weer 80 km gewandeld. Mooie prestatie!

Samenwonen
Naast haar mooie sportieve prestatie, heeft Ise ook nog ander leuk nieuws gemeld. Ze gaat namelijk samenwonen met haar vriend. Gefeliciteerd Ise en veel geluk in de toekomst!

Actualiteiten
Helaas was er ook heel droevig nieuws in september. Op donderdag 20 september kwamen vier kinderen om het leven bij een aanrijding tussen een trein en een stint. De leidster en één ander kind overleefden het ongeval. Dit nieuws liet niemand onberoerd, ook op het forum werd hier veel over gesproken. Inmiddels is bekend dat het 11-jarige meisje dat het ongeval overleefde, uit haar coma ontwaakt is. Voor dit gezin is dit ongeval één groot trauma. Naast het feit dat hun ene dochter zwaargewond in het ziekenhuis lag, verloren ze ook nog hun andere twee dochters.

Het nieuwe televisieseizoen is ook weer gestart. Eind vorige maand werden de eerste programma's van het nieuwe seizoen al uitgezonden, maar in september zijn er heel wat nieuwe programma's gestart! Welke programma's volg jij?

Forum 5 jaar!
Afbeelding

Eind augustus bestond ons huidige forum alweer 5 jaar! Zoals ieder jaar stelden heel wat forummers een prijs ter beschikking. Hier werd dan ook massaal op gereageerd. Er werden 15 prijzen aangeboden, waarvoor maar liefst 139 forummers zich hadden ingeschreven. Bij ons 4-jarig bestaan werden er 16 prijzen weggegeven waarop 134 forummers zich toen hadden ingeschreven. Het concept blijkt dus nog steeds aan te slaan.

Net zoals vorig jaar, bood Sam weer een troostprijs aan. De forummers die al een prijs hadden gewonnen, mochten hier uiteraard niet aan deelnemen, maar alsnog schreven 39 forummers zich in voor deze leuke prijs. Vorig jaar bood Sam dezelfde prijs aan, toen schreven 47 forummers zich hiervoor in.

We zagen op het forum ook al enkele leuke prijzen verschijnen die al aangekomen waren bij de winnaars. Zo zagen we al:
- het puur Limburgs verrassingspakket
- een verrassingspakket voor een aanstaande mama
- bakpakket voor macarons
- Australisch pakketje

Laten de andere winnaars ook nog hun gewonnen prijzen zien zodra deze in ontvangst zijn genomen?

Forumster van de maand september
Uiteraard was er ook deze maand weer een nieuwe forumster van de maand. Scandic vertelde wat meer over zichzelf en zij nomineerde Ise als forumster van de maand oktober. Het stuk van Scandic kan je hier terugvinden. Op het stuk van Ise is het nog even wachten tot half oktober.

Zoektermen
Enkele van de zoektermen van afgelopen maand:
- ik weet geen huwelijksreis
- inkijk in broekjes
- kinderen trekken af
- mri knie hoofd buiten buis
- neusspray bloedende aambeien
- sexfilmpje op school
- buikwandbreuk matje
- gekke spelletjes voor volwassenen
- wat heb je nodig op een onbewoond eiland
<<

Dee

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4845

Geregistreerd: 03 Aug 2015 16:18

Bericht 02 Okt 2018 06:05

Re: Statistieken van de maand september

Die zoektermen.. Echt bizar. Waarom zoeken mensen daar überhaupt op?
For all the things my hands have held, the best by far is you
L. 2016 :heart:
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 16138

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 02 Okt 2018 06:41

Re: Statistieken van de maand september

Bedankt voor de felicitaties! Weegschaal begint trouwens een dagje eerder, op mijn verjaardag (23 september). Ik weet dat sommige horoscopen van de 24e aangeven, maar verreweg de meeste zeggen 23. Heb er research naar gedaan vroeger, omdat ik m'n sterrenbeeld wilde weten haha. Ik ben ook echt een typische Weegschaal trouwens.
Afbeelding

Babykleertjes en -spullen te koop! http://www.instagram.com/spullen_van_nova
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8540

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 02 Okt 2018 08:43

Re: Statistieken van de maand september

Die zoekopdrachten verbaas ik me elke keer weer over

Leuk stukje weer

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers