Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Statistieken van de maand januari

<<

Burgemeester Kaat

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 1697

Geregistreerd: 13 Mrt 2015 22:16

Bericht 01 Feb 2018 20:46

Statistieken van de maand januari

Afbeelding

De eerste maand van 2018 zit er alweer op, tijd dus voor de eerste statistieken van dit nieuwe jaar, namelijk die van januari. Ook benieuwd wat er de afgelopen maand allemaal gebeurd is? Lees dan zeker even deze statistieken door.

Half januari was er een grote storm, Frederieke, in Nederland. Niet alleen in Nederland overigens, ook in onze buurlanden België en Duitsland woedde de storm hevig. Tijdens deze storm vielen er in het totaal 13 doden.

Op weergebied is afgelopen januari een hele sombere maand geweest met bijzonder weinig zonuren en behoorlijk wat neerslag. Het blijft inmiddels wel weer langer ligt, de dagen worden langer. Op 1 januari kwam de zon op om 8u48 en ging hij onder om 16u38. Op 31 januari kwam de zon op om 8u22 en ging hij onder om 17u25. Dit wil zeggen dat onze dagen in één maand tijd verlengd zijn met 1 uur en 13 minuten!

Op het forum werd er in januari een tweede editie georganiseerd van de chocolade uitwisseling. Ook deze keer was het weer een groot succes. Op naar een derde editie?

Afbeelding

Op zaterdag 10 maart wordt er een high-tea georganiseerd in Utrecht. Er zijn al heel wat dames die zich hebben aangemeld, als jij ook graag mee wil kan je je nog snel aanmelden in dit topic.

Afbeelding

Gefeliciteerd!
Afgelopen maand waren er weer een aantal jarige forummers. Bisq, Sanskie, Nijntje4, Charles, RobinSparkles, Feline, Lana, Puggle, Isolt en Pepermunt mochten weer een kaarsje extra uitblazen. Nog gefeliciteerd met jullie verjaardagen dames!

Ook hebben er weer enkele dames gemeld dat ze zwanger zijn. Jasmina, Zonnetje en Leentje: gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Daarnaast kwamen er weer drie forumbaby’s bij. Olijfje, Kippetje en Lady Starstruck, van harte gefeliciteerd met jullie zoon of dochter. Hopelijk hebben jullie een fijne kraamtijd (gehad).

Er zijn ook een aantal forummers die weer een stap verder in hun relatie hebben gezet. Zo is Charles gaan samenwonen met haar vriend en is Islandgirl een geregistreerd partnerschap aangegaan. Gefeliciteerd!

Op huizengebied lazen we ook weer heel wat veranderingen. Mizz_S, Tony en Sam kregen de sleutel van hun nieuwe huis. Ook Linvi kreeg te horen dat ze een nieuw huis toegewezen krijgen. Char en Feline zijn ondertussen al verhuisd, terwijl Scandic meldde dat haar huis verkocht is. Gefeliciteerd allemaal!

Guattari, Zonnetje en Feline zijn afgelopen maand gestart bij hun nieuwe baan. Veel succes dames, hopelijk vinden jullie snel jullie draai in jullie nieuwe baan.

Als laatste willen we ook Spencer nog feliciteren, zij heeft namelijk haar rijbewijs gehaald. Van harte gefeliciteerd en veel veilige kilometers toegewenst!

Afbeelding

We denken aan …
Helaas zijn er ook weer heel wat dames die minder leuk nieuws te verwerken kregen. Daarom denken we deze maand in het bijzonder aan Jet, Bazinga, Poutine, Emma, JandeDoe, Bisq, Lot, Filoria, Feline, Rose, SophieZMY, Laced, Maan, Keshi, Jordana, Daarom en Melisande. Wij willen jullie veel sterkte wensen.

Afbeelding


Forumster van de maand
Mickey was de forumster van de maand januari, zij werd genomineerd door Ekiaam. Ook Mickey heeft iemand mogen nomineren en zij heeft voor Joey gekozen. Over haar komen we over twee weken meer te weten.

Forumweetjes
- Op het moment van schrijven zijn er 44 actieve gebruikers op onze website. Daarvan forumt 56% mobiel, 26% via een computer/laptop en 18% via een tablet.
- De drukste dag deze maand was donderdag 4 januari
- De rustigste dag was zaterdag 13 januari
- De gemiddelde tijd dat een forummer op het forum spendeert per sessie is 9 minuten en 28 seconden

Tot slot nog enkele zoektermen van afgelopen maand:
- recepten voor moeilijke eters
- buddenbruck wat voor baan heeft de vader
- familie baumgard viva
- forum prismabril
- is het raar om naar de hoeren te gaan
<<

Katrien

Bericht 03 Feb 2018 10:02

Re: Statistieken van de maand januari

Wat leuk weer!

Is het raar om naar de hoeren te gaan? Waarom?
<<

Julia

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 452

Geregistreerd: 18 Okt 2017 13:08

Bericht 03 Feb 2018 10:12

Re: Statistieken van de maand januari

Erg leuk om te lezen weer. En die zoektermen blijven bijzonder :lol: .
♥ 18-09-2013 ♥ 26-05-2016 ♥
<<

Jezzie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7702

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:17

Bericht 04 Feb 2018 09:08

Re: Statistieken van de maand januari

Leuk om te lezen weer!
29 augustus 2012 ~ 27 februari 2016

Mijn blog over mijn leven als werkende moeder
Mamajezzblog
Volg mij op Instagram
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8546

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 09 Feb 2018 12:08

Re: Statistieken van de maand januari

Erg leuk weer

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers