Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Statistieken van de maand februari

<<

Burgemeester Sil

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 593

Geregistreerd: 07 Jun 2017 09:37

Bericht 01 Mrt 2018 10:05

Statistieken van de maand februari

Afbeelding

Februari is alweer de tweede maand van het nieuwe jaar. In 2018 bestaat februari uit 28 dagen, het eerstvolgende schrikkeljaar valt in 2020. 
We mochten ook weer een weerrecord erbij schrijven, deze maand gaat de boeken in als een van de :sunny: zonnigste :sunny: maanden februari ooit.
In Vlissingen is het met 177 uur in totaal zelfs bijna twee keer zo zonnig als normaal. Het record stond op februari 2003.

Naast heel zonnig is februari ook ijzig koud geëindigd. Op de valreep van deze maand heeft Haaksbergen de eerste marathon op natuurijs binnen gesleept, op de avond van 28 februari.
Omdat de gemiddelde temperatuur op deze 28 februari niet boven de min 4,6 graden uitkwam, is deze dag ook nog eens geëindigd als koudste 28 februari ooit gemeten.

Februari was ook de maand van carnaval, op het forum waren er ook een paar forummers erg leuk verkleed, zo was Niekske met haar hele gezin als Minion, en had ze de leuke mutsen bij de kostuums zelf gemaakt. Knillis was ook lekker aan het feesten, haar man zat zelfs in de raad van elf, een grote eer tijdens carnaval. 
Afbeelding

Maar het belangrijkste deze maand was waarschijnlijk toch wel de Olympische Spelen. Vijfde in de algemene medaille spiegels en met schaatsen kunnen 'wij' als Nederland ons nog steeds bij de absolute wereldtop scharen.  Acht gouden medailles en zowel zes zilveren als zes bronzen. Vanwege het tijdsverschil werden veel schaatswedstrijden overdag uitgezonden, dus er waren verschillende forumsters die op hun werk probeerden mee te krijgen hoe de wedstrijd verliep. 
Het dit jaar nieuwe onderdeel ´massastart´ leverde Nederland zowel bij de dames als heren een bronzen medaille op, dus dat mag wel op het programma blijven staan. 
Afbeelding

Ook in de levens van diverse forummers was er nieuws:

Zo mogen we de volgende vijf dames feliciteren, zij hebben de afgelopen tijd een positieve zwangerschapstest in handen gekregen. Gefeliciteerd: 
Countingdays, Lot, Mizz_S , Meneer de Uil, Limoen. We wensen jullie een voorspoedige zwangerschap toe. 

Burn en haar man mochten een dochtertje verwelkomen, Zora en haar man werden de trotse ouders van een tweede zoontje en broertje voor hun zoontje en Raven en haar man kregen er een dochter en zusje voor hun zoontje bij in hun gezin. Gefeliciteerd met jullie nieuwe wereldburgers. 
Afbeelding

Gympie en haar vriend zijn een geregistreerd partnerschap aangegaan. Proficiat met deze mooie stap in jullie leven. 

Er waren veel dames die verjaardagskaarsjes mochten uitblazen deze maand:  gefeliciteerd en nog vele gezonde, mooie en liefdevolle jaren voor Kajaka, Mizz_S, Julia, Myloon, Elja, Linnie, Anousch, Mizz_S, Carrie, Mida4you, Frankie, Nina, Salome, Sayhtia, , Muppetje en Cotton
Afbeelding

Bolus heeft een nieuwe baan. Ze begint pas na de zomer maar ze hoorde deze maand dat ze is aangenomen. Hartstikke goed gedaan, Bolus, en veel werkplezier gewenst alvast.
Afbeelding

Ook op huizengebied vonden er veel veranderingen plaats, zo kregen Liv en Summerlovin de sleutel van hun nieuwe huis, kocht Saga hun huurhuis, gaat Sawadee samenwonen, verkocht Kajaka haar huis en zijn Amandine en Sam verhuisd naar hun nieuwe huizen. 

Er waren helaas ook veel forummers die iets naars of verdrietigs meemaakten deze maand. We denken aan Cinn, Kees, Mizz S, Marie, Daarom, Dobby, Stuiterbal, Radler en Cactus.  
Afbeelding

De forumster van de maand was Joey. Een nieuwe bekende forummer waar iedereen graag wat meer van wilde weten. Zij heeft Mizz_S genomineerd voor de komende maand en we zijn benieuwd naar al haar antwoorden.

We namen afscheid van een van de Burgemeesters van het eerste uur,Burgemeester Esmee. Zij besloot vooralsnog te stoppen met haar werkzaamheden op dit forum.

Deze maand is er onder andere gezocht met de volgende zoekopdrachten:
amazon
baby nog steeds druk in buik
cadeau schoonzus
diepvrieszakjes moedermelk
ervaringen wobbel
etiquet waspoeder
flauwvallen en overgeven
hoe ziet een dag er uit van bloemist
kan koorts komen door stress?

Het meest populaire bericht op ons twitter account was:
Denk jij wel eens over #emigreren ? Waar zou je heen willen ? Wat zijn do’s and don’ts ? Als je het al gedaan hebt : waar moet je op letten ? #emigratie #ikvertrek #verhuizen #hetlanduit #helemaalheteinde Deze tweet was naar aanleiding van het topic van Jip.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 21447

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 01 Mrt 2018 10:58

Re: Statistieken van de maand februari

Hee dat laatste vind ik een leuke toevoeging om te weten. Sowieso moet ik jullie vaker volgen op sociale media. Komen daar nou eigenlijk wel eens reacties op?

Leuk om weer te lezen!
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding
<<

Cotton

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 24685

Geregistreerd: 10 Feb 2014 16:21

Bericht 01 Mrt 2018 11:15

Re: Statistieken van de maand februari

Hahahaha. Etiquet waspoeder :D
29032018
<<

Burgemeester Nicky

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 7766

Geregistreerd: 31 Aug 2013 16:30

Bericht 01 Mrt 2018 11:49

Re: Statistieken van de maand februari

Marin schreef:Hee dat laatste vind ik een leuke toevoeging om te weten. Sowieso moet ik jullie vaker volgen op sociale media. Komen daar nou eigenlijk wel eens reacties op?

Leuk om weer te lezen!

Facebook doen we al heel erg lang niks/zeeer weinig mee omdat het respons en clicks naar de website vrij laag waren.
Twitter posten we wel regelmatig iets en daar is de activiteit iets hoger.
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8542

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 04 Mrt 2018 19:35

Re: Statistieken van de maand februari

erg leuk weer
<<

Julia

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 452

Geregistreerd: 18 Okt 2017 13:08

Bericht 05 Mrt 2018 06:37

Re: Statistieken van de maand februari

Leuk om te lezen weer Burgemeesters.
♥ 18-09-2013 ♥ 26-05-2016 ♥
<<

Gympie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1067

Geregistreerd: 30 Jun 2014 15:48

Bericht 05 Mrt 2018 12:45

Re: Statistieken van de maand februari

Bedankt nog voor de felicitatie, leuk!
•09042019•

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers