Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Slechte genezing knip

<<

Hope

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1556

Geregistreerd: 28 Jun 2014 16:08

Bericht 30 Okt 2019 12:14

Slechte genezing knip

Ruim 6.5 week geleden ben ik bevallen. Omdat ons meisje gehaald moest worden met de vacuümpomp, ben ik ingeknipt en gehecht.
Na een week vreselijke pijn, heeft de verloskundige de hechtingen verwijderd en bleek het ontstoken te zijn. Veel spoelen en dan zou dr ontsteking weg gaan zeiden ze, maar helaas was dit niet zo. Ik ben toen naar de huisarts geweest en die heeft antibiotica voor geschreven en zag dat de wond nog open stond. Inmiddels is de ontsteking wel redelijk weg volgens mij, maar heb ik nog steeds pijn. Ook stond de wond vorige week bij controle van de verloskundige nog steeds open. Over 2 weken moet ik weer terug komen en dan gaat ze kijken of hij al wat dichter is en anders stuurt ze me naar het ziekenhuis om het opnieuw te laten knippen en hechten.
Erg vervelend allemaal, ik wil na 6.5 week gewoon weer broeken aan kunnen en pijnvrij kunnen lopen en staan. Ben er ondertussen wel aardig klaar mee.
Heeft iemand hier ervaring mee? Hoe liep het bij jullie dan af?
<<

Tompouce

Kletskop

Berichten: 509

Geregistreerd: 17 Jan 2019 20:39

Bericht 30 Okt 2019 12:17

Re: Slechte genezing knip

Jemig. Wat ontzetten klote!
Ik heb er geen ervaring mee en ook geen tips maar ik hoop voor je dat het snel allemaal netjes geneest!
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6231

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:32

Bericht 30 Okt 2019 12:50

Re: Slechte genezing knip

Oh jeetje, dat klinkt echt niet fijn!

Ik ben zelf ook geknipt en had een klein plekje wat nog niet goed genezen was bij de nacontrole. Moest het toen nog een paar weken aankijken en kon anders terugkomen. Afspraak staat wel maar volgens mij is het nu wel weg. Had dus even tijd nodig. Ik ben overigens ruim 3 maanden geleden bevallen.
Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam. 21-07-2019
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43732

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 30 Okt 2019 13:01

Re: Slechte genezing knip

Jeetje dat klinkt vervelend en pijnlijk zeg!

Ik heb het ook gehad, een ontstoken wondje door de knip, maar niet zo erg dat het echt pijnlijk was met staan en broeken aan. Wel met plassen en vrijen, dat heeft zelfs meer dan een jaar geduurd. Bij mij was het ook ontstoken en ik heb er geloof ik wel één keer antibiotica voor gekregen, dat weet ik niet eens meer precies, want ik gaf wel borstvoeding en ik weet niet meer zo goed. Maar ik weet wel dat ik echt heel lang met kamillethee heb gespoeld. De verloskundige raadde een badje van kamillethee aan, met een vuilniszak over de wc en daar dan een badje in maken en daar dan in weken. Dat heb ik één keer gedaan maar voelde zo bizar en ongemakkelijk. Maar spoelen met kamillethee heb ik dus wel langer gedaan, ik denk twee maanden ofzo? Dus spa flessen vullen met lauwe kamillethee en dat dan langs m'n vagina spoelen op de wc na een plas. Was ook fijn omdat het plassen zo'n pijn deed.

Uitgebreide details, sorry, maar misschien heb je hier wat aan. Sterkte!
Let's discover the world together.
<<

Uffe

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9422

Geregistreerd: 25 Nov 2015 16:30

Bericht 30 Okt 2019 15:30

Re: Slechte genezing knip

Oh wat heftig! Ik had ook een ontsteking, 5 weken na de bevalling, maar gelukkig verder wel goed geheeld. Huisarts heeft toen de hechtingen eruit gehaald. Ik moest "weken" in een laagje water in bad met soda om het te ontsmetten en heb ook ab gehad. Daarna herstelde het wel gelukkig.

Vriendin van mij moest ook opnieuw een knip en gehecht worden, maar die heeft gewacht tot baby 2.
⁠♡♡♡
<<

Niekske

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4414

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:16

Bericht 30 Okt 2019 16:34

Re: Slechte genezing knip

Geen ervaring, maar ik kreeg na mijn bevalling de tip om in een badje met groene badedas te gaan zitten. Om de genezing te bevorderen. Ik deed dat gewoon in ons bad. Misschien heb je er iets aan, veel sterkte!
december 2016
juli 2019
<<

Henque

Kletskop

Berichten: 607

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:20

Bericht 30 Okt 2019 16:51

Re: Slechte genezing knip

Wat vervelend zeg! Een tip die ik heb: spoelen met oplossing van betadine en water. Verhouding is ongeveer 1:10. Wat je kan doen is de oplossing in een grote spuit doen, en met die spuit het water erlangs laten lopen als je op het toilet zit.
<<

Hope

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1556

Geregistreerd: 28 Jun 2014 16:08

Bericht 12 Nov 2019 17:17

Re: Slechte genezing knip

Bedankt nog voor alle tips!
Ik ben vanmiddag op controle geweest bij de verloskundige en de wond is netjes dicht inmiddels.
Helaas heb ik nog steeds pijn tijdens staan en lopen en na een inwendig onderzoek is gebleken dat er iets mis is met mijn bekkenbodem. Ik ben nu doorgestuurd en hopelijk krijg ik snel goede oefeningen zodat dit ook weer geneest ?

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron