Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

<<

Salome

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4783

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:33

Bericht 29 Okt 2018 08:23

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Bazinga schreef:Ik schrik bijna van sommige bedragen! 100 euro, jeetje als je dan 2 of meer kinderen hebt, dan is dat toch niet te doen? Wij doen meer aan kerst, al zullen we de komende jaren wel de Sjaak zijn om wat cadeautjes met 5 december te doen, maar ik was niet echt van plan boven de 60 euro uit te komen.

Ik schrik er ook van hoor. Wij geven wel tussendoor vaak wat. Als ik bij de Hema loop en ik zie iets. Gaat dan ook wel vaak om dingen tussen de 5-10 euro.
Ik denk dat wij 40 euro ongeveer doen deze Sint. Hij krijgt bijna allemaal kleine dingen. Lekker veel uitpakken.
Als hij groter is en hij gaat bewust Sinterklaas vieren vind ik het wel anders. Nu heeft hij geen idee waarom we cadeautjes uitpakken. Hij vraagt ook natuurlijk nog niet bewust om dingen.
16-05-2016
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3883

Geregistreerd: 02 Sep 2013 05:56

Bericht 29 Okt 2018 09:12

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Wij doen denk ik maar 20 euro per kind, en geen cadeau's voor kerst.

De jongste krijgt de rechte spoordelen voor bij de houten treinbaan en een speel afstandsbedienig. En de oudste een klein doosje basic lego en een Thor pop ( via Ali express) en een nieuwe trui.
En dan pak ik nog wat nuttige dingen in zoals badschuim, nieuwe sokken ed. zodat er wel wat uit te pakken valt. Voor in de schoen krijgt de jongste wat diertjes van de Duplo en de oudste wat stickers ed. en een paar lego poppetjes.

Bij de opa's en oma's krijgen ze namelijk al genoeg en vieren we al twee keer Sinterklaas en de oudste is een ruime week voor Sinterklaas jarig dus ik vind het niet nodig om ze nog verder te overladen met speelgoed.

Bij mijn ouders krijgt de jongste de houten boerderij van de Lidl en een pyjama en de oudste een doosje lego, de advent kalender van de Lidl die gevuld is met potjes klei en nieuwe wanten en voor beide nog wat knutselspullen. Van mijn broer krijgt de jongste een houten koffiezet apparaatje en Nijntje spoorzoekertje en de oudste het spel het magische doolhof. ( Voor ons neefje heb ik magformers gekocht)

Bij mijn schoonouders weet ik het niet precies. We hebben het kerstboek van Lost my name ( een thuis voor sneeuwvlok) voor de jongens samen gevraagd, lego voor de oudste en een klein magnetisch tekenbord voor in de auto ( de oude is gesloopt) en voor de jongste een projector nachtlampje en vast nog wel iets maar daar kan ik niet meer opkomen. Mijn schoonmoeder heeft altijd een budget in gedachte en dat maakt ze ook vol, ik denk wel 100euro per kind dus daar zal vast nog wel het nodige bij komen. Daarnaast zullen ze nog wel iets krijgen van hun overgroot oma.

En de oudste is dan nog jarig eind november. Hij krijgt van ons een vliegveld van Lego juniors en van zijn broertje een klein doosje lego basic. Van mijn ouders een grondplaat voor de Lego en zo'n in lego steen vormige opberg doos. Van mijn broer lego Basic blokken zodat hij ook echt wat kan bouwen en ook aan mijn schoonouders hebben we voornamelijk lego gevraagd voor hem.
Er komen nog een paar vrienden maar ik weet niet meer echt wat te vragen dus dat wachten we maar af en van het kinderdagverblijf krijgen ze ook altijd een cadeautje.

Dit is het eerste jaar dat wij thuis ook Sinterklaas vieren, de oudste is dan net 4 en krijgt het natuurlijk allemaal heel goed mee, dus nu vind ik het wel heel leuk om het ook met ons eigen gezin te vieren.
Omdat hij net voor de Sinterklaas jarig is hebben we het de afgelopen jaren allemaal zelf maar minimaal gedaan. Ik vind dat niet zielig, hij had genoeg om uit te pakken en toch geen besef van waarde. We hebben echt al heel veel speelgoed in huis en ze kunnen niet overal tegelijk mee spelen.

Mijn man en ik vinden het dan leuker om dan in de zomer nog wat buitenspeelgoed te geven, tussendoor. Zo heeft de oudste een fietsje van Marktplaats gekregen een paar maanden geleden ( was 15 euro) omdat hij interesse kreeg in fietsen zonder zijwieltjes, die krijgt hij dan zomaar tussendoor.
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

SophieZMY

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1556

Geregistreerd: 23 Mrt 2014 08:52

Bericht 29 Okt 2018 09:20

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Denk dat t ook wel uitmaakt of je alleen als ouders cadeautjes doet of ook nog bij (meerdere) opa’s en oma’s. Als opa en oma ook losgaan snap ik wel dat je zelf niet zo veel meer doet.

Wij vieren 1x sinterklaas. Met mijn familie.
De volwassenen doen lootjes onder elkaar en man en ik doen dan voor onze dochter (enige kleinkind tot dusver) cadeautjes erbij in de zak. Misschien dat mijn ouders er nog 1 cadeautje voor haar bij gooien, maar meer dan dat zal t niet worden. Ook meer dan prima trouwens. Ze krijgt genoeg en vorig jaar was 5 cadeautjes echt teveel voor dr om nog te overzien. M’n schoonouders wonen in buitenland en vieren sinterklaas niet mee. Dus dat scheelt al enorm in de bergen cadeaus ;)
<<

Anoniem250

Bericht 29 Okt 2018 09:25

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Ik kan me voorstellen dat je er van schrikt. Maar ik zit zo aan 100 euro. Ik geef voor sinterklaas 100 euro per kind en verjaardag ook tussen de 50 en 100 euro. Ik kom zo hoog uit, omdat ik mooi en duurzaam speelgoed wil kopen. Ik koop geen prullaria en bijna geen plastic. Ik ga naar de plaatselijke houten speelgoedwinkel. Ik heb mijn cadeaus iets aangepast. Mijn dochters krijgen een Corolle pop met haar van 60 euro en mijn zoon een houten kogel- of knikkerbaan van 80 euro. Dan krijgen ze nog houten sieraden van Djeco, een houten wasrek voor de poppenkleren en sloffen, handschoenen en mutsen. Dan ben je er dus zo. Ik heb ook nog wat verkleedkleding gekocht (en dan niet synthetisch). Bij opa en oma krijgen ze ook nog cadeaus, maar die koop ik ook zelf. Ik wil gewoon niet dat ze allemaal kleine cadeaus van de Action of Kruidvat krijgen. Dat is veel plastic en de kinderen spelen daar vaak één keer mee. En dan kan het eigenlijk weer weg. Ik vind dat zonde.
<<

Katrien

Bericht 29 Okt 2018 09:34

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Ik ben lijstjes aan het maken met wat ze willen hebben of wat wij denken dat ze leuk vinden. Daarop komt speelgoed voor in totaal zo'n 100 euro per kind. Mijn schoonouders geven standaard 25 euro uit per kleinkind. Mijn vader ongeveer 40 per kleinkind. Dus zelf geven we niet zoveel uit (vind ik).

Hier zijn ze dol op brandweerman Sam, daar hebben ze een brandweerauto van waar erg veel mee gespeeld wordt. Ze krijgen met sinterklaas dus een andere auto daarvan en de helikopter, welk kind welke krijgt weet ik nog niet.

De oudste krijgt sowieso een vriendenboekje en een basisdoos van Lego. Voor de jongste vind ik het nog erg lastig.
<<

Anoniem247

Bericht 29 Okt 2018 09:41

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Ava schreef:Ik begin meestal na de zomervakantie een beetje te verzamelen. Tot nu toe heb ik dit :
(Niet alleen voor thuis maar ook bij opa en oma’s)

Voor de oudste :
- ps4 spel Lego Jurassic Park (tweedehands)
- ps4 spel Lego Ninjago (tweedehands)
- ps4 spel Lego World (tweedehands)
- 2 boeken Mees Kees (tweedehands maar als nieuw)
- boek van Lego
- wekker radio Lego politieman
- regenlaarzen


Voor de jongste :

- Buurman en Buurman puzzel
- Buurman en Buurman beker
- Buurman en Buurman boek
- 2 doosjes lego van Buurman en Buurman
- advent kalender Minions Lego
- wekker radio Lego bouwvakker
- regenlaarzen

En voor beide heb ik de Jumbo Max Verstappen raceauto die je kon sparen.


Gisteren waren mijn ouders hier en die gaan mijn oudste een abonnement geven op de Donald Duck. Super leuk!
Ik heb trouwens ook geen budget. Ik begin op tijd te verzamelen en als ik een mooi stapeltje cadeaus heb dan stop ik.
<<

Elroya

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3846

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:10

Bericht 29 Okt 2018 20:16

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Wij zijn ook een heel eind..
Alle 3 krijgen ze iets van lego friends, tijdschrift, pyama, en waarschijnlijk een biosbon.
Samen krijgen ze nog een cd speler voor op de kamer, en wat knutselspullen.

Dochter krijgt bij oma dan iig nog:
- dino playmobil
- dino rugzak
- regenlaarzen
- mss nog een barbie paard
En we hebben nog een hoop slaapkamer aankleding besteld die we mogelijk ook met de Sint kunnen geven.
Net als een lunchtrommel met vakjes. Maar dat zijn beide dingen die ze anders ook zouh krijgen.
En oma heeft nog:
Wereldbol
Pimpampet

Zoon krikgt:
- iets voor in de douchekop
- duplodiertjes
- duplo (waarschijnlijk iets van auto)
- toet toet wegdelen
- Spider-Man sokken
- gereefschapskoffer
- mss kikkertje speelt verstoppertje
Dit wordt verdeeld over hier thuis met de meiden en bij oma/opa
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Dee

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4853

Geregistreerd: 03 Aug 2015 16:18

Bericht 29 Okt 2018 20:25

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Mijn dochter is over een paar weken nog jarig. Dat maakt het wel lastig om nu vast in te slaan. Beetje jammer wel.. Ik weet eigenlijk ook niet zoveel meer.
Ik zat zelf te denken aan een stuk of 4/5 cadeautjes. We vieren het bij 1 opa & oma, die op hun beurt ook nog een paar cadeautjes kopen. Ik wil eigenlijk rond de € 50,00 blijven, dat vind ik meer dan genoeg.
Mocht ze over een paar jaar iets hebben wat ze heel graag wil hebben wat wat duurder is, dan wil ik dat nog wel gaan halen.
Kan me nog zo goed herinneren dat mijn ouders dat eens hadden gedaan. Kreeg ik een babyborn van 100 gulden.. Ik was compleet onder de indruk en vond het heel wat dat Sinterklaas dat dure cadeau voor mij had gehaald. Dat zijn dingen die ik mijn dochter ook mee wil geven. Dat Sinterklaas is voor 'kleinigheidjes' en geen dikke cadeaus omdat meer kindjes cadeautjes krijgen.
For all the things my hands have held, the best by far is you
L. 2016 :heart:
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3336

Geregistreerd: 08 Sep 2013 09:40

Bericht 29 Okt 2018 20:52

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Ik ben zelf juist opgegroeid met dat Sinterklaas is voor de wat grotere cadeaus en niet perse voor kleinigheidjes. Dat hanteren wij zelf nu ook. Met verjaardagen krijgen mijn kinderen veel minder en kleinere cadeaus. Met Sinterklaas pakken wij (en de opa’s en oma’s) wat meer uit.
<<

Sam

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8341

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:55

Bericht 29 Okt 2018 21:39

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Ik net cadeautjes gekocht namens mijn schoonouders en opa en oma.
S krijgt een pop en een unicorn van vrolijke vriendjes.
P krijgt een paw patrol voertuig en de brandweerman sam wagen.

Nu voor ons zelf nog dingen bedenken. Heb al best wat in huis. In 't loop van 't jaar gekocht.


P:
Camper playmobil
2 puzzels
Spel brandweer
Paw patrol

S
Blokken
Puzzel
Kralen rijgen
Vrolijk vriendje

Samen
Boekjes bobbie
♡ P 09.2015
♡ S 02.2017
♡ I LOVE YOU
<<

Reep

Kwebbel

Berichten: 255

Geregistreerd: 01 Sep 2017 13:56

Bericht 30 Okt 2018 10:56

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Ik heb voor 500 euro aan cadeaus voor mijn man ik en zoon.
Heeeeel erg overdreven dat weet ik hoor maar wij kopen bijna niks tussendoor.

Zitten 2 nintendo switch spellen bij voor het gezin van al 55 euro per stuk en duur luchtje voor mij en dure merk kleurpodloden voor man. Dan zit je al aan de 280 euro

Maar wij vinden het erg leuk om ook voor elkaar cadeautjes te doen dus echt voor alle 3. 1 kind en 2 volwassenen en dat kost echt veel als je wat leuks wil.

*loop me nu te verdedigen haha)
<<

Green_Pepper

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3927

Geregistreerd: 09 Feb 2014 14:55

Bericht 30 Okt 2018 11:12

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Wat een verschil in bedragen wat iedereen er aan uit geeft. Wel leuke cadeaus allemaal!

Wij zijn druk aan het sparen voor ons nieuwe huis en mijn zoons zijn nog te jong om het goed te begrijpen. Wel vind ik het erg leuk om cadeaus te kopen en te geven. Ik wil eigenlijk het principe van 4 cadeaus per kind aanhouden:
Iets dat ze graag willen hebben
Iets om te dragen
Iets dat ze nodig hebben
Iets om te lezen

Dit wil ik de volgende jaren ook graag aanhouden.
Voor mijn zoon van 2 wordt het waarschijnlijk:
Houten constructiespeelgoed
Muts, sjaal en wanten
Slaapzak
Prentenboek

Voor mijn zoon van 0:
Speeltje voor in de box
Muts
Warm winterjasje/vestje
Knisperboek

Voor mijn man wil ik ook nog iets kopen, ik denk een trui en een quest of ander tijdschrift.

Edit: ik zie nu dat dit topic over cadeaus voor kinderen gaat. Mijn man gedraagt zich soms als een klein kind, dus het is wel terecht dat ik zijn cadeaus hier ook noem.
<<

Reep

Kwebbel

Berichten: 255

Geregistreerd: 01 Sep 2017 13:56

Bericht 30 Okt 2018 11:31

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Voor alleen mijn kind zit ik aan de 160 euro.

Ja flink overdreven dat weet ik. Schrok er ook een beetje van maar heb heel het jaar verzameld en had het eerlijk gezegd niet zo door dat ik al voor veel geld had.

Maar je zit er zo ontzettend snel aan al je een leuke set erbij hebt van bijvoorbeeld playmobil.

We verdelen het wel wat met de sint/ kerst.
<<

Parel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2144

Geregistreerd: 21 Mrt 2015 11:30

Bericht 30 Okt 2018 11:32

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Green_Pepper schreef:Wat een verschil in bedragen wat iedereen er aan uit geeft. Wel leuke cadeaus allemaal!

Wij zijn druk aan het sparen voor ons nieuwe huis en mijn zoons zijn nog te jong om het goed te begrijpen. Wel vind ik het erg leuk om cadeaus te kopen en te geven. Ik wil eigenlijk het principe van 4 cadeaus per kind aanhouden:
Iets dat ze graag willen hebben
Iets om te dragen
Iets dat ze nodig hebben
Iets om te lezen

Dit wil ik de volgende jaren ook graag aanhouden.
Voor mijn zoon van 2 wordt het waarschijnlijk:
Houten constructiespeelgoed
Muts, sjaal en wanten
Slaapzak
Prentenboek

Voor mijn zoon van 0:
Speeltje voor in de box
Muts
Warm winterjasje/vestje
Knisperboek

Voor mijn man wil ik ook nog iets kopen, ik denk een trui en een quest of ander tijdschrift.

Edit: ik zie nu dat dit topic over cadeaus voor kinderen gaat. Mijn man gedraagt zich soms als een klein kind, dus het is wel terecht dat ik zijn cadeaus hier ook noem.


Die onderste opmerking :banaan:
Ik vind dit de geniaalste uitspraak sinds tijden.
<<

Lexi

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1130

Geregistreerd: 13 Jul 2015 08:12

Bericht 30 Okt 2018 12:23

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Ik heb inmiddels ook alles gekocht. Dit is van ons en van de opa's en oma's samen:

Oudste:
Lego ninjago xbox spel
Giftcard xbox
Giftcard playstore
Puzzel
Doos Lego city
Chcolade letter
Donald duck pocket
Meccano robot ding

Jongste:
Knuffel
Puzzel
Kumikreator
Chocoladeletter
Lol underwrap
Knuffelpakketje wat ze zelf moet naaien
Dagboek met cijferslotje en geluid
Doos lego friends

Samen:
Grvaitrax+ aanvulset
Spel

En dan krijgen ze beiden nog wat schoencadeautjes. Kleine dingen zoals slime, stiften enz.
2010 2012
<<

Bolus26

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1775

Geregistreerd: 01 Sep 2013 07:47

Bericht 30 Okt 2018 14:29

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Hier zijn we rond

Op pakjesavond krijgen ze van ons

Oudste: spacescooter (man vond mijn twijfel onzin dus vooruit)
Doornroosje jurk
Beschermers

Schoen: potje om slijm te maken

Jongste: baby Annabell
Koffertje met kledingsetje luiers
Play doh setje
Elsa jurk
Schoen: schleich baby olifant

Samen : sprookjesboek

Wij vieren het altijd met mijn familie. Ik weet dat Mn jongste een poppenbedje krijgt, Mn oudste vast iets om te knutselen

Mn opa wil graag een sint bezoek bij hem thuis, soort sint kerst afterparty
Mn oudste krijgt dan aquabeads navulling en het playmobil sportlokaal en Mn jongste de playmobil ambulance en de moeder olifant van schleich
<<

Anoniem243

Bericht 30 Okt 2018 14:31

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Green_Pepper schreef:Wat een verschil in bedragen wat iedereen er aan uit geeft. Wel leuke cadeaus allemaal!

Wij zijn druk aan het sparen voor ons nieuwe huis en mijn zoons zijn nog te jong om het goed te begrijpen. Wel vind ik het erg leuk om cadeaus te kopen en te geven. Ik wil eigenlijk het principe van 4 cadeaus per kind aanhouden:
Iets dat ze graag willen hebben
Iets om te dragen
Iets dat ze nodig hebben
Iets om te lezen

Dit wil ik de volgende jaren ook graag aanhouden.
Voor mijn zoon van 2 wordt het waarschijnlijk:
Houten constructiespeelgoed
Muts, sjaal en wanten
Slaapzak
Prentenboek

Voor mijn zoon van 0:
Speeltje voor in de box
Muts
Warm winterjasje/vestje
Knisperboek

Voor mijn man wil ik ook nog iets kopen, ik denk een trui en een quest of ander tijdschrift.

Edit: ik zie nu dat dit topic over cadeaus voor kinderen gaat. Mijn man gedraagt zich soms als een klein kind, dus het is wel terecht dat ik zijn cadeaus hier ook noem.


Dit principe wil ik ook het liefst aanhouden. Dan komen er nog wel cadeautjes van opa's en oma's bij maar zelf geef ik het liefst die 4 dingen.

Ik heb voor J. nu
- Thomas de Trein rails en treintjes (tweedehands)
- Een boek van Boer Boris
- Iets van sloffen of badjas

Weet alleen nog niks in de categorie 'one thing they need', alles voor school hebben we inmiddels al. Maar misschien iets van SES leren knippen ofzo. Dat kan hij ook wel gebruiken :wink:
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 21448

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 30 Okt 2018 14:42

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Wij kregen als kind altijd meerdere kleine cadeautjes en één hoofdcadeau, het grootste cadeau. Zo kregen we cadeaus bij Sinterklaar en bij de verjaardagen. Ik vind dat wel een prima principe en ik denk dat wij het doorvoeren binnen ons gezin.

Nog een tip voor mensen die wat minder geld uit willen geven of bewust met cadeautjes om willen gaan:

Wij hebben vorig jaar met een groep mensen (voor onze eigen kinderen en een aantal Syrische vluchtelingkinderen) speelgoed gekocht bij de speelgoedbank. Dat is een verzamelpunt voor tweedehands speelgoed. Je kunt daar tweedehands speelgoed wegbrengen. Ze zijn erg blij met donaties, maar óók met aankopen van speelgoed. Je kunt daar vaak ook als particulier gewoon speelgoed kopen voor een zacht prijsje en zo steun je ze ook. Zo hebben wij een speelgoedtrein voor nou pakweg 2 euro gekocht daar die hij vorig jaar met Sint kreeg, weliswaar tweedehands maar daar zie je niets van.
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding
<<

Druifje

Kwebbel

Berichten: 340

Geregistreerd: 23 Okt 2017 13:39

Bericht 30 Okt 2018 15:07

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Hier is het elk jaar weer heel wisselend, ene jaar pakken we meer uit dan het andere jaar.

Dit jaar heb ik nog niets gekocht... het lijkt nog zo ver weg haha

Maar heb wel het idee dit jaar om zoveel mogelijk tweedehands te kopen!
<<

Meg

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1132

Geregistreerd: 20 Sep 2013 10:14

Bericht 30 Okt 2018 15:48

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Wij hebben besloten ben Sinterklaas te gaan vieren. Wij hebben zelf niets met het feest. Natuurlijk mag ze wel een keer haar schoen zetten.

Met de kerst pakken we ook niet echt uit. Opa's en oma's geven wel altijd iets of geld voor de kerst. Ze is twee weken daarna ook jarig en kan echt niets bedenken. Misschien dat we gaan beginnen met iets van Sylvanian Families vragen, want volgens mij vindt ze dat superleuk.
Playmobil was eerst een optie, maar ze heeft afgelopen weekend dozen vol met Playmobil van mijn neefje gehad, dus daar gaan we voorlopig niets bij kopen/vragen.
Oftewel ik moet nog haar hard nadenken over cadeaus.
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2694

Geregistreerd: 02 Sep 2013 07:06

Bericht 01 Nov 2018 13:16

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Ik heb toch iets meer uitgegeven dan de bedoeling, maar nu heb ik wel duurzaam speelgoed.
Op een 2ehands speelgoedbeurs heb ik een grote zak Lego gekocht, die krijgt zoon in delen in zijn schoen. Dochter krijgt van die beurs verschillende stempels.
Als groter cadeau heb ik voor zoon echt kinder-timmergereeedschap gekocht en voor dochter de Grimms halve schijven en de regenboogvriendjes. (Die waren duurder, maar ze speelt tot nu toe leuk met de regenboog)
2014
2016
<<

Anoniem243

Bericht 01 Nov 2018 20:08

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Sookie schreef:
Green_Pepper schreef:Wat een verschil in bedragen wat iedereen er aan uit geeft. Wel leuke cadeaus allemaal!

Wij zijn druk aan het sparen voor ons nieuwe huis en mijn zoons zijn nog te jong om het goed te begrijpen. Wel vind ik het erg leuk om cadeaus te kopen en te geven. Ik wil eigenlijk het principe van 4 cadeaus per kind aanhouden:
Iets dat ze graag willen hebben
Iets om te dragen
Iets dat ze nodig hebben
Iets om te lezen

Dit wil ik de volgende jaren ook graag aanhouden.
Voor mijn zoon van 2 wordt het waarschijnlijk:
Houten constructiespeelgoed
Muts, sjaal en wanten
Slaapzak
Prentenboek

Voor mijn zoon van 0:
Speeltje voor in de box
Muts
Warm winterjasje/vestje
Knisperboek

Voor mijn man wil ik ook nog iets kopen, ik denk een trui en een quest of ander tijdschrift.

Edit: ik zie nu dat dit topic over cadeaus voor kinderen gaat. Mijn man gedraagt zich soms als een klein kind, dus het is wel terecht dat ik zijn cadeaus hier ook noem.


Dit principe wil ik ook het liefst aanhouden. Dan komen er nog wel cadeautjes van opa's en oma's bij maar zelf geef ik het liefst die 4 dingen.

Ik heb voor J. nu
- Thomas de Trein rails en treintjes (tweedehands)
- Een boek van Boer Boris
- Iets van sloffen of badjas

Weet alleen nog niks in de categorie 'one thing they need', alles voor school hebben we inmiddels al. Maar misschien iets van SES leren knippen ofzo. Dat kan hij ook wel gebruiken :wink:


Het wordt een elektrische tandenborstel denk ik! Zo een met lampjes en liedjes en toestanden.
<<

Olivia

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3181

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:20

Bericht 01 Nov 2018 20:15

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Ik heb eigenlijk nog niets gekocht.. Ja 2 kleine schoencadeautjes en een boek voor R. Het voelt nog zo ver weg.. Ik heb de tijd nog wel even.

Wij hebben geen vast budget per kind. Ik kijk gewoon wat ik leuk vind. Wij vieren het met de oma's, opa, omi en mijn broer en 2 zusjes. Allen zullen met cadeautjes aankomen, dus wij zullen dit jaar niet al te veel kopen.

Roos begint nu goed te lezen, dus daar willen we nog wat avi boekjes voor kopen. Isabelle vindt tiptoi heel erg leuk.

Ik wil ook graag bergstein sloffen kopen. Misschien geven we die ook wel.
19 april 2013 en 18 april 2015

AfbeeldingAfbeelding
<<

Lilou

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1021

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:29

Bericht 21 Nov 2018 09:03

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Even een upje, ben blij dat ik eindelijk klaar ben met de cadeautjes voor beide dochters!

N. van 4 krijgt;
- Een maxi cosi voor de pop
- Playmobil ijscokar
- Playmobil speeltuin
- Mr. Bucket spel
- Rompompom woordenmaker
- Pyjama
- Nieuwe broek

L. van ruim 2,5 krijgt:
- Crayola stoepkrijt
- Klei
- Houten taartje
- Woezel en pip zaklamp
- Dikkie dik puzzelboekje
- Playmobil ark van Noah
- 2 nieuwe broekjes

Samen krijgen ze nog het boek Nederland van Charlotte Dematons.

Wij proberen een budget aan te houden van zo'n €50 per kind. Dit jaar gaan we daar een klein beetje over heen, maar we doen deze keer niets voor de volwassenen en ik heb een aantal leuke koopjes kunnen doen. Ik koop daarnaast eigenlijk elk jaar ook wel wat tweedehands. Dit jaar kocht ik het boek van Charlotte Dematons echt voor een spotprijs in absolute nieuwstaat (volgens mij is het niet eens ingekeken), de maxi cosi en de playmobil kocht ik ook tweedehands.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Sneeuwwitje

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1300

Geregistreerd: 05 Sep 2013 18:33

Bericht 21 Nov 2018 09:18

Re: Sinterklaas cadeaus voor kinderen 2018

Ik zoek nog een leuk cadeautje voor mijn dochter van 2,5.
Budget is ongeveer 30-40 euro. Iemand nog een leuk idee??
Zoon 08.2010 Zoon 02.2013
Dochter 03.2016 Zoon 06.2018
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Google Adsense [Bot]