Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Singles vragenlijst

<<

Lookie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2490

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:20

Bericht 21 Nov 2018 21:01

Singles vragenlijst

Er is een leuk topic met vragen over je relatie, maar 'wij singles' kunnen die helaas niet invullen. Daarom nu ook een vragenlijstje voor de singles! Voel je vrij om vragen over te slaan als je er niet op wilt antwoorden hoor.

- Hoe lang ben je al single?
- Ben je gelukkig met je single status?
- Zou je een relatie willen en ben je op zoek?
- Wat vind je leuk aan je leven als 'alleenstaande'?
- En wat vind je minder leuk?
- Ga je weleens alleen uit eten / naar de film / andere uitjes?
- Vind je het vervelend om alleen naar verjaardagen of andere feestjes te moeten?
- Probeert je omgeving je weleens te koppelen?

Ik zal zelf ook meteen even antwoord geven
<<

Lookie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2490

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:20

Bericht 21 Nov 2018 21:14

Re: Singles vragenlijst

- Hoe lang ben je al single? Een jaar en 4 maanden ongeveer
- Ben je gelukkig met je single status? Ja
- Zou je een relatie willen en ben je op zoek? Misschien wil ik op den duur wel weer een relatie maar nu nog niet voor mijn gevoel. Maar goed, dat kan natuurlijk veranderen als ik een écht leuke man tegenkom. Ik ben niet op zoek.
- Wat vind je leuk aan je leven als 'alleenstaande'? De vrijheid (niet te hoeven overleggen etc), veel tijd voor mezelf en mijn kind
- En wat vind je minder leuk? Alleen naar feestjes moeten vind ik soms wat minder, ik mis weleens een knuffel of het gevoel dat iemand je 'vanzelfsprekend' leuk vindt en je alles met die persoon kunt delen. En dat ik alles altijd alleen moet doen en moet beslissen, ook als ik me niet goed voel. Als ik echt even wil overleggen, bel ik meestal mijn moeder
- Ga je weleens alleen uit eten / naar de film / andere uitjes? Lunchen wel, naar de film vind ik gezelliger met een vriendin of mijn zusjes. Maar als ik echt iets graag wil zien zou ik dat wel doen. Ik zou ook nog graag eens alleen een stedentripje willen maken (meerdere dagen bedoel ik dan. Gewoon een dagje doe ik regelmatig)
- Vind je het vervelend om alleen naar verjaardagen of andere feestjes te moeten? Ja, maar dan vooral bij het moment van binnenkomen en weggaan. In de tussentijd niet.
- Probeert je omgeving je weleens te koppelen? Ik heb een vriendin die regelmatig opmerkingen maakt in de trant van 'is hij niet wat voor jou?' of veelbetekende blikken toewerpt op het moment dat er een leuke man langskomt. Ik vind dat vreselijk. Gelukkig laat iedereen me verder gewoon lekker single zijn :wink:
<<

Jada

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1034

Geregistreerd: 19 Apr 2015 15:48

Bericht 21 Nov 2018 21:31

Re: Singles vragenlijst

- Hoe lang ben je al single? Nog nooit een serieuze langdurige relatie gehad.
- Ben je gelukkig met je single status? Over het algemeen wel.
- Zou je een relatie willen en ben je op zoek?Als het op mijn pad komt wel, ben niet heel actief aan het daten. Heb wel een aantal dating apps op mijn telefoon staan maar gebruik ze niet echt.
- Wat vind je leuk aan je leven als 'alleenstaande'? Ik kan heel erg genieten van alleen zijn en mijn eigen ding doen.
- En wat vind je minder leuk? De momenten dat ik slecht nieuws krijg, dat delen met je partner lijkt mij toch anders dan bijvoorbeeld delen met een vriendin. Daarnaast vind ik het soms wel een beetje vervelend dat ik 's avonds eigenlijk altijd alleen op de bank zit en niet even iemand heb om tegen aan te kruipen.
- Ga je weleens alleen uit eten / naar de film / andere uitjes? Ik ga regelmatig alleen naar het theater of de sauna, verder ga ik ook wel alleen dagjes weg of ergens alleen ontbijten of lunchen. Paar maanden terug ben ik alleen naar een festival geweest. Als ik graag iets wil doen dan vind ik het vaak geen probleem om dat alleen te doen.
- Vind je het vervelend om alleen naar verjaardagen of andere feestjes te moeten? Nee eigenlijk niet. Vind het bij crematies en begrafenissen lastiger.
- Probeert je omgeving je weleens te koppelen? Niet meer nadat ik de mensen om mij heen heb duidelijk gemaakt dat ik dat niet echt kan waarderen. Althans niet op de manier waarop dat gebeurde.

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers