Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Show je pandora bedels

<<

PeperMunt

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 209

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:15

Bericht 02 Sep 2013 20:48

Show je pandora bedels

Ik heb sinds kort ook eindelijk een Pandora armband!

Heb mijn eerste bedel gekocht in Italie, de gondel en de tweede bedel heb ik mijzelf cadeau gedaan. 2 katten omdat ik zelf ook 2 katten heb.

Nu kan het sparen beginnen :)

Welke bedels hebben jullie?

Afbeelding
<<

Niekske

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3690

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:16

Bericht 02 Sep 2013 22:40

Re: Show je pandora bedels

Afbeelding

Dit is mijn armband tot dusver. Ik heb de armband en de sneeuwpop bedel vorig jaar van mijn vriend gekregen voor mijn verjaardag. We hebben elkaar leren kennen in de winter toen er een dik pak sneeuw lag en ik na het beruchte feestje uitgleed over de aangevroren sneeuw :) de bedel met de weegschaal heb ik ook van mijn vriend gekregen met kerst. Dit is geen echte pandora, maar ik vond de pandora bedels met sterrenbeelden niet mooi.

De pompoen en de kerstsok heb ik van mijn ouders gekregen. Toen ik 16 werd, heb ik een halloween feest gegeven en daar hebben mensen het nog steeds over (ik word over een paar weken 30 :D) mijn moeder vond dat feest ook geweldig. En ik ben gek op kerstmis. Ik geloof dat ik de enige persoon op de hele wereld ben die 'all I want for christmas' 10 keer achter elkaar kan horen en het nog steeds een leuk vind!

De koffer en de clip met bloemetjes heb ik van mijn schoonmoeder gekregen. Ik neem voor haar altijd vingerhoedjes mee van vakantie en zij voor mij magneetjes. Vakantie, koffer... dat is een beetje de link :) en die clip vond ze gewoon mooi :)

De rest van de bedels heb ik mezelf cadeau gedaan. Vorig jaar heb ik een paar moeilijke beslissingen moeten nemen en het wensbotje zou me daarbij helpen. Het kroontje heb ik erbij gekocht omdat ik vond dat ik ook dingen had om trots op te zijn in die tijd. De big ben staat voor mijn liefde voor london en op de open hartvorm zitten vijf kopjes, het is een familie. Het staat voor ons gezin, mijn ouders, broer en zus. Toen mijn vader ziek werd, wilde ik een bedel die voor onze familieband stond. Dit is ook geen echta pandora, maar ik vond em zo mooi. En de meest rechtse bedel vond ik gewoon mooi :)
AfbeeldingAfbeelding
<<

bosjesvrouw

Major Yipyapper

Berichten: 5015

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:03

Woonplaats: Friesland

Bericht 03 Sep 2013 08:43

Re: Show je pandora bedels

Ik kan mijn pandora armband niet op te foto zetten. Ben hem namelijk kwijt :oops:
2014 2016
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5677

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:32

Bericht 03 Sep 2013 08:55

Re: Show je pandora bedels

Afbeelding

De bedel met de zwarte steentjes, mijn sterrenbeeld, de slipper, het eerste eendje, het bloemetje, het smalle ringetje, het hoefijzer en het schildpadje heb ik voor verjaardagen gekregen.

Het tweede eendje heb ik van mijn schoonouders gekregen toen ik vorig jaar afstudeerde (bewuste keuze dat ik nu dus 2 dezelfde aan mijn armband heb). De glazen kraal komt uit Indonesië en heb ik gekregen toen ik op mijn zus dr huis heb gepast. De Boeddha heb ik mijzelf gegeven na het overlijden van mijn oma. Het dobbelsteentje staat voor 'de keuzes in het leven' (of eigenlijk, de gokken die je soms neemt). Het boekje staat voor de eerste keer invallen in het onderwijs.

Het beschermengeltje heb ik gekocht nadat ik bij de grote brand op mijn werk was geweest (en dus overleefd heb). Het geldzakje is van toen ik mijn propedeuse haalde en het koffertje is van mijn kaakoperatie (en alles wat daaraan vooraf is gegaan)
Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam. 21-07-2019
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5677

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:32

Bericht 03 Sep 2013 08:58

Re: Show je pandora bedels

Pepermunt: ik vind jouw armband op de foto zo krap om je pols ogen! Is dat ook zo? Mijne valt met al die bedels (er kunnen er nog 5 ofzo bij voordat hij vol is) nog op mijn hand zegmaar.
Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam. 21-07-2019
<<

Ramses

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 133

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:39

Bericht 03 Sep 2013 10:51

Re: Show je pandora bedels

Middleme schreef:Pepermunt: ik vind jouw armband op de foto zo krap om je pols ogen! Is dat ook zo? Mijne valt met al die bedels (er kunnen er nog 5 ofzo bij voordat hij vol is) nog op mijn hand zegmaar.Dat dacht ik toen ik mijn armband kreeg ook, dat ie te klein was. Maar door het gewicht van alle bedels zal het zilver 'moe' worden en uitrekken. Inmiddels heb ik de mijne zelfs moeten laten inkorten omdat ie iedere keer halverwege mijn hand zat. Liever te klein dan te groot denk ik nu....
<<

PeperMunt

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 209

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:15

Bericht 03 Sep 2013 20:51

Re: Show je pandora bedels

Middleme schreef:Pepermunt: ik vind jouw armband op de foto zo krap om je pols ogen! Is dat ook zo? Mijne valt met al die bedels (er kunnen er nog 5 ofzo bij voordat hij vol is) nog op mijn hand zegmaar.Hij is juist heel erg groot, ben er zelfs nog mee terug geweest. Door het gewicht van de sluiting hangt hij aan de onderkant naar beneden dus daardoor lijkt hij klein.

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers