Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Re: Rotterdam

08 Mrt 2017 17:44

Tapas zit ik niet zo in, maar Hemel op Aarde hoor ik vaker en Destino schijnt ook goed te zijn.

Eetcafé-bistro stijl zou je bij Pierre kunnen kijken, of FG bistro in de Hofbogen. Op Katendrecht (waar ook de Feniks loods zit) heb je het Deliplein en daar zitten bv Kwiezien, en Bistrot du Bac, ook leuk. In een weekend moet je voor de fijne restaurantjes wel reserveren.

Re: Rotterdam

08 Mrt 2017 17:45

Ik sluit me aan bij Caulfield.

Wat betreft tapas-achtige-restaurants: de Hemel op Aarde is inderdaad erg goed. Ook Destino is een aanrader!

Daarnaast, voor een gezellig, leuk en onwijs goed eetcafe-restaurant met de allerleukste kok in de keuken moet je bij mijn vriend zijn: Café S.tob.be :smile:

Re: Rotterdam

08 Mrt 2017 20:45

Werkt jouw vriend daar Parisiennne? Wat grappig! Echt zo'n Rotterdamse of eigenlijk Kralingse klassieker he? Ik ben er tot mijn schande nog nooit geweest. Ik werk er tegenwoordig redelijk in de buurt dus ik moest het maar eens doen eigenlijk. Ik ga wel eens naar Vicini en dan loop ik er langs.

Re: Rotterdam

08 Mrt 2017 21:49

Ja, een waar begrip in Kralingen inderdaad. Generatie op generatie, heel Kralingen komt er. Dat is het mooie eraan. Het jammere is dat velen niet weten dat er onwijs goed gegeten kan worden en dat ze een mooie menukaart hebben.

Wat leuk dat je in de buurt werkt. Waar zo ongeveer? Moet je zeker eens een hapje eten of gewoon een drankje doen bij S.tob.be. Is erg gezellig! Wie weet kom ik je weleens tegen. Ik woon ook nog eens in de straat, bijna aan het eind, bij de Plas.
Plaats een reactie