Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Relatievragenlijst!

<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2257

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 10 Okt 2018 12:10

Relatievragenlijst!

Hai! Haha, ik doe volgens mij elk jaar iets vergelijkbaars, dus het is weer zo ver hoor! Mijn vriend en ik zijn 8 jaar samen en we houden elk jaar een soort evaluatie over het afgelopen jaar. Dus ik dacht dat is wellicht ook leuk voor hier!

Waarom ben je blij met jullie relatie?
Op welke manier zou jullie relatie leuker worden?
Wat was jullie grootste wens voor het afgelopen jaar?
Hebben jullie dat doel bereikt?
Wat is jullie grootste droom voor de toekomst?
Is er een obstakel om die droom te bereiken?
Op welk gebied heb jij je samen met je partner ontwikkeld?
Op welk gebied wil jij je samen met je partner ontwikkelen?
Waar ben je het meest bang voor?
Hoe uit jij het liefst jouw liefde aan je partner?
Hoe zou je willen dat je partner zijn of haar liefde aan jou zou uiten?
Wat denk je dat jouw partner je leukste eigenschap vindt?
Wat denk je dat jouw partner je vervelendste eigenschap vindt?
Wat vind je het leukst aan hem/haar?
Wat vind je het vervelendst aan hem/haar?
Waar ben je het meest dankbaar voor in jullie relatie?
En ik zou het heel leuk vinden om ook foto's te zien :)!

Zal hem zo ook even invullen!
<<

Anoniem246

Bericht 10 Okt 2018 13:22

Re: Relatievragenlijst!

Wel grappig om het elk jaar in te vullen en te evalueren. Dat doen we eigenlijk nooit.
Waarom ben je blij met jullie relatie? Hij is in de loop der jaren (al wel vier heule jaren bijna) mijn beste vriend geworden. We praten met elkaar over alles. We hebben de grootste lol. En we weten van elkaar wanneer er iets mis is of iemand even met rust moet worden gelaten.
Op welke manier zou jullie relatie leuker worden? Als we financieel weer op de rit zijn en we vaker leuke dingen kunnen doen samen. Samen leuke dingen doen hoeft geen geld te kosten, maar wij haten het dat we op voorhand al nee moeten zeggen tegen de leukere dingen van het leven, zoals uiteten gaan.
Wat was jullie grootste wens voor het afgelopen jaar? Hebben we niet echt gehad. De rechtszaak winnen van een grote overheidsinstantie, maar pas in november kan ik zeggen of die wens is uitgekomen.
Hebben jullie dat doel bereikt? We gaan het zien.
Wat is jullie grootste droom voor de toekomst? Nog één keer verhuizen en daar tot het niet meer kan blijven wonen.
Is er een obstakel om die droom te bereiken? Geld is toch wel een hekelpunt
Op welk gebied heb jij je samen met je partner ontwikkeld? De eerste negen maanden van onze relatie waren een hel. We hebben elkaar het leven zuur gemaakt en ruzie gemaakt om het ruzie maken. De één had last van bindingsangst en de ander van verlatingsangst en dat sowieso geen combi. Dat het ook nog een straatrat was en alles deed wat ik niet aan kon zien, hielp niet mee. Toen hij doodziek werd, en zo ongeveer dood lag te gaan in mijn bed, heeft hij me heel veel verteld over zichzelf (hij sliep). Sindsdien is alles veranderd en zijn we twee-eenheid geworden. Ik snap bijvoorbeeld waar zijn gedrag vandaan komt, hij weet dat ik het weet en daarom past hij zich aan.
Op welk gebied wil jij je samen met je partner ontwikkelen?We zijn beiden ondernemend, maar heel onzeker. Ik wil dat binnen onze relatie en binnen onszelf als individu versterken en opbouwen. Ik denk dat we ver kunnen komen, zolang we het maar samen doen.
Waar ben je het meest bang voor? Dat hij dood gaat. Het klinkt zwaar overdreven, maar ik zou niet weten hoe ik verder zou moeten leven zonder hem. Gewoon omdat we elkaar zo lekker staande houden en het beste uit elkaar halen.
Hoe uit jij het liefst jouw liefde aan je partner? Ik vind het heel moeilijk om liefde te tonen. Ik koop zijn liefde meestal. Ik geef hem zijn favoriete, maar dure 0.0% en lekkere hapjes. Hij zegt vaak trots op mij te zijn en dat hij die woorden van mij mist, maar ik ben tegen op het woord 'trots'. Ik kan het woord niet plaatsen, al doe ik nog zo mijn best. Ik zeg het wel eens, omdat hij erom vraagt, en dan ben ik ook wel trots op hem, maar dan net anders.
Hoe zou je willen dat je partner zijn of haar liefde aan jou zou uiten? Precies zoals hij nu doet. Ok, hardop zeggen dat hij van me houdt terwijl ik oordoppen in heb, vind ik niet zo'n succes, maar voor de rest laat hij me weten dat hij van me houdt, er voor mij is en dat ik altijd op hem kan rekenen. Omgekeerd ook, maar dan met minder woorden.
Wat denk je dat jouw partner je leukste eigenschap vindt? Hij vindt alles wel leuk. Hij kent me als een teruggetrokken jonge dame die helemaal niets zegt als ze op straat loopt en nu zegt hij vaak: Vrouw kwedel (zal dialect zijn?), ben je uitgepraat? Hij is het niet van mij gewend, maar zei laatst dat hij het wel erg leuk vindt
Wat denk je dat jouw partner je vervelendste eigenschap vindt? Dat ik zeur. Ik kan zeuren, echt. Je hebt het bed niet opgemaakt, de vaat niet gedaan, was het nodig om een kraskaart te kopen, vind je dat lekker ofzo, het toilet verdient ook wel een poetsbeurtje, kun je dat niet opruimen etc. etc.
Wat vind je het leukst aan hem/haar? Het is een verschrikkelijke rouwdouwer. Ik geloof dat ik één van de weinigen ben die hem kent. Er zit zo'n grote mond op en hij bedoelt het helemaal niet zo, maar soms denk ik wel eens 'Denk eens na'. Maar daarentegen vind ik het verfrissend dat hij alles roept wat hij denkt, want ik denk alles, maar roep niets.
Wat vind je het vervelendst aan hem/haar? Zijn verschrikkelijke gemakzucht en 'het komt wel', mentaliteit. Het is denk ik een spiegel, want ik kan ook zo zijn. En dat vind ik van mezelf al verschrikkelijk.
Waar ben je het meest dankbaar voor in jullie relatie? Dat hij het is voor mij. Ik geloofde nooit zo in één persoon en één liefde, maar hij vult alle wensen op. Ik vind dat we het hebben getroffen met elkaar en dat we elkaar moeten vasthouden.
En ik zou het heel leuk vinden om ook foto's te zien :)! **Volgende keer.
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2257

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 10 Okt 2018 13:28

Re: Relatievragenlijst!

Waarom ben je blij met jullie relatie? We zijn qua karakter best wel anders maar denken over de belangrijke dingen in het leven hetzelfde. Ik ben elke dag weer blij om naast hem wakker te worden of om thuis te komen na werk en hem te zien. We zijn heel open naar elkaar en kunnen heel goed met elkaar praten. Daarnaast vind ik hem nog steeds een mega hunk haha!
Op welke manier zou jullie relatie leuker worden? Hmm, ik kan eigenlijk niet zoveel bedenken! Meer geld :razz: zodat we een mooi huis in onze stad kunnen kopen.
Wat was jullie grootste wens voor het afgelopen jaar? We hadden niet echt een mega wens, we waren lekker bezig en wilden dat volhouden. We wilden meer sparen maar dat is mislukt want we zijn alleen maar op vakantie gegaan haha! Daarnaast wilden we een huis kopen maar daar zijn we mee gestopt want het is echt mega deprimerend in deze markt en het huis dat we nu hebben is eigenlijk helemaal top voor nu.
Hebben jullie dat doel bereikt? Lekker bezig zijn wel. Sparen en huis kopen niet.
Wat is jullie grootste droom voor de toekomst? Het liefst zouden we ooit een boerderijtje vlakbij een stad kopen, een paar kindertjes en beestjes en als we later oud en grijs zijn een huis in Spanje.
Is er een obstakel om die droom te bereiken? Dat is er niet! Hard werken en dan moet het lukken.
Op welk gebied heb jij je samen met je partner ontwikkeld? We waren best wel jong dat we een relatie kregen, ik ben er wel trots op dat we allebei onwijs gegroeid en volwassen geworden zijn maar niet uit elkaar gegroeid.
Op welk gebied wil jij je samen met je partner ontwikkelen? Ik zou het leuk vinden als we ons samen als ouders kunnen ontwikkelen :).
Waar ben je het meest bang voor? Ik ben eigenlijk niet echt ergens bang voor.
Hoe uit jij het liefst jouw liefde aan je partner? Ik ben heel fysiek, zeg heel vaak dat ik hem lief/knap/verzin iets vindt en koop graag cadeautjes. Oh en ik kook graag voor hem! Hij is een heel dankbaar publiek voor mijn maaltijden haha.
Hoe zou je willen dat je partner zijn of haar liefde aan jou zou uiten? Eigenlijk zoals hij dat nu doet. Hij is daarin hetzelfde als ik, behalve dan dat hij niet kan koken. Maar hij geeft me wel graag lekkere dingen :smile: .
Wat denk je dat jouw partner je leukste eigenschap vindt? Ik ben wat minder een kat uit de boom kijker en voel me vaak snel ergens op mijn gemak en kan me meestal wel goed aanpassen aan de situatie. Ik denk dat hij dat leuk vindt.
Wat denk je dat jouw partner je vervelendste eigenschap vindt? Dat ik minder opgeruimd ben dan hij en een diplomaat ben.
Wat vind je het leukst aan hem/haar? Hij is lekker groot en sterk, kan suuper enthousiast zijn over dingen en als je hem nodig hebt staat hij meteen voor je klaar.
Wat vind je het vervelendst aan hem/haar? Ik ben heel meegaand in groepen en hij is meer een leider, zal het meteen laten weten als hij ergens anders over denkt en dat vind ik soms irritant maar ook wel bewonderingswaardig haha. Als hij ergens echt geen zin in heeft doet ie het niet.
Waar ben je het meest dankbaar voor in jullie relatie? Eigenlijk alles wel. Heb je niks aan he!

Foto:
Laatst gewijzigd door Harrison op 12 Okt 2018 11:12, in totaal 2 keer gewijzigd.
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7861

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 10 Okt 2018 14:07

Re: Relatievragenlijst!

Zo lief Harri! Zowel die foto als hoe jij over je relatie praat :-)!
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2257

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 10 Okt 2018 14:25

Re: Relatievragenlijst!

Nee, je moet de vragenlijst invullen ;-).
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 28030

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 10 Okt 2018 14:34

Re: Relatievragenlijst!

Lief Harrison! Ik ga het even invullen maar ik wilde eerst dat zeggen. Ik vind die foto echt prachtig. Is zeker op een bruiloft gemaakt tijdens het luisteren naar een speech?
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding

Afbeelding
<<

Madame Butterfly

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 663

Geregistreerd: 10 Sep 2013 16:12

Bericht 10 Okt 2018 14:47

Re: Relatievragenlijst!

Wat een prachtige foto inderdaad!
<<

Geel

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4713

Geregistreerd: 28 Apr 2015 16:24

Bericht 10 Okt 2018 14:52

Re: Relatievragenlijst!

Waarom ben je blij met jullie relatie? Klinkt nogal ongeëmancipeerd, maar ik had de afgelopen jaren echt niet volgehouden zonder hem. Hij is al jaren mijn reddende engel. Verder omdat we het erg goed hebben samen, het gaat gewoon prima en we zijn daar allebei heel dankbaar voor. Ik ben op m'n allergelukkigst als we samen 2 voor 12 kijken op de bank, onder z'n arm en we antwoorden en woorden raden.
Op welke manier zou jullie relatie leuker worden? Deels: als ik minder perfectionistisch zou zijn en als ik mijn pmss nog beter onder controle zou krijgen. Hij gaf pas toe dat hij best vaak op eieren loopt bij me. Dat weet ik ook, maar om het zo te horen, vind ik verdrietig. Verder zouden we heel graag wat vaker uit willen samen, en dat gebeurt ook vaker dan twee jaar geleden, maar we moeten er wel echt op letten.
Wat was jullie grootste wens voor het afgelopen jaar? Vast werk voor mij. Een tweede kindje. En genieten van alles wat we ontvangen.
Hebben jullie dat doel bereikt? Deels. Ik heb drie miskramen gehad dit jaar, dus dat niet.
Wat is jullie grootste droom voor de toekomst? We hebben niet echt grootse dromen. We dromen er denk ik wel van om landelijker en groter te wonen, maar verder genieten we erg van wat we nu hebben.
Is er een obstakel om die droom te bereiken? Ja, mijn behoefte om dicht bij mijn familie te wonen.
Op welk gebied heb jij je samen met je partner ontwikkeld? Volwassen worden.
Op welk gebied wil jij je samen met je partner ontwikkelen? Dit weet ik niet zo goed.
Waar ben je het meest bang voor? Dat hij plotseling overlijdt. Daar kan ik echt van wakker schrikken, ik wil niet leven zonder hem. En ik zou met een schuldgevoel zitten dat ik hem te weinig recht heb gedaan in de tijd dat we samen waren.
Hoe uit jij het liefst jouw liefde aan je partner? Door het te zeggen. Door hem te knuffelen. Door hem het grootste stuk taart te geven, terwijl ik zelf dat stuk wil.
Hoe zou je willen dat je partner zijn of haar liefde aan jou zou uiten? Ik zou het leuk vinden als hij soms iets groots zou regelen: oppas fixen en spontaan zeggen dat we uitgaan en dan kaartjes ergens voor hebben.
Wat denk je dat jouw partner je leukste eigenschap vindt? Hij vindt mij moedig en stoer. Gisteravond nog, zit ik twee uur lessen voor te bereiden en dat ik dan een leuke vorm verzin terwijl ik nooit eerder voor de klas heb gestaan. Dan prijst 'ie me dat ik zoiets gewoon doe en verzin, dat vindt hij heel leuk. En hij vindt dat ik dingen altijd gezellig maak, dat ik gezellig ben.
Wat denk je dat jouw partner je vervelendste eigenschap vindt? Ik krijg dat niet echt uitgelegd nu, merk ik. Vol hoofd. Deze sla ik even over.
Wat vind je het leukst aan hem/haar? Zijn gevoel voor humor, als hij op dreef is. Zijn trouw en vriendelijkheid.
Wat vind je het vervelendst aan hem/haar? Dat hij traag is.
Waar ben je het meest dankbaar voor in jullie relatie? Dat we elkaar hebben in goede gezondheid en dat we niks tekortkomen: we hebben een gezonde dochter, veel liefde onderling, weinig ruzie, een dak boven ons hoofd, genoeg te eten, een warm bed en we zijn zelf gezond. Ik ben erg tevreden.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 28030

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 10 Okt 2018 14:59

Re: Relatievragenlijst!

Waarom ben je blij met jullie relatie?
Omdat we heel erg bij elkaar passen. We lijken in heel veel dingen op elkaar, maar we vullen elkaar ook aan. Ik leer heel veel van hem en hij van mij. En dat vind ik na al die tijd nog steeds zo leuk. Ik vind ook dat we echt een team zijn, we bespreken echt heel veel en snappen ook echt de beweegredenen van de ander vaak heel goed. Dat vind ik echt fijn.

Op welke manier zou jullie relatie leuker worden?
Als we meer tijd zouden hebben om met elkaar door te brengen. Het hectische leven raast soms zo door, zelfs nu ik met name thuis ben. We doen wel echt veel leuke dingen samen, maar het blijft lastig om een balans te vinden in én leuke dingen doen én lekker samen te chillen én als gezin dingen te doen, want die factor is er natuurlijk ook bijgekomen afgelopen jaar, maar daar kunnen we ook echt heel erg van genieten. Maar graag dus meer tijd om dat alles nog meer te kunnen doen.

Wat was jullie grootste wens voor het afgelopen jaar?
Telt niet helemaal meer maar het krijgen van een kindje was onze grootste wens en dat is anderhalf jaar geleden gelukt. Ik merk wel dat onze relatie is verandert, maar intussen ook weer z'n weg heeft gevonden.

Hebben jullie dat doel bereikt?
Het krijgen van een kind behoeft geen uitleg denk ik. Wel de verandering van de relatie. Wij vonden/vinden het erg belangrijk om ook nog echt elkaars partner te zijn en niet alleen maar ouders. We gaan daarom nog vaak samen uiteten, zijn op vakantie met z'n tweetjes geweest. Anderzijds proberen we juist ook bewust dingen met z'n drietjes te doen. M'n man ziet onze zoon natuurlijk doordeweeks niet erg veel, dus we proberen echt een balans te houden tussen relatie en gezin, beide kanten op.

Wat is jullie grootste droom voor de toekomst?
Oei dat weet ik niet echt. Ik denk blijven leven zoals we nu leven. We zouden graag nog een tweede kindje willen. Als alles goed blijft gaat willen we misschien nog een keer verhuizen naar een mooi vrijstaand huis, maar als dat niet te koop komt, zitten we hier ook fijn. Blijven reizen, mooie gezinsreizen maken. Ik zie ons niet definitief in het buitenland wonen, maar m'n man (en z'n zus) erft op den duur natuurlijk het huis in Spanje dus wie weet wat we daarmee (in overleg met z'n zus natuurlijk) gaan doen. Ik zie onszelf eerder nog een huis in Italie kopen, in wijngebied. Maar wie weet.

Is er een obstakel om die droom te bereiken?
Nee, als alles goed blijft gaat niet.

Op welk gebied heb jij je samen met je partner ontwikkeld?
Ik ben veel mondiger geworden en m'n man veel empathischer.

Op welk gebied wil jij je samen met je partner ontwikkelen?
ontwikkelen tot goede ouders, dat lijkt me wel heel mooi en een belangrijke taak in ons leven

Waar ben je het meest bang voor?
Dat m'n man vroegtijdig overlijdt. Dat wil ik echt niet hoor, dan mis ik 'm.

Hoe uit jij het liefst jouw liefde aan je partner?
Ik ben een echte zorger. Het klinkt stom, maar ik haal er plezier uit om gevarieerde, lekkere dingen voor hem te maken die binnen zijn dieet passen, te zorgen dat ik hem keer op keer verras met wat lekkers, ook qua avondmaaltijden. Ik kan blij worden als ik iets lekkers bedenk en hij dat (net als ik) lekker vindt. Sowieso steun ik hem.

Hoe zou je willen dat je partner zijn of haar liefde aan jou zou uiten?
Naar me te luisteren (dat doet ie wel hoor) en me te troosten als ik het nodig heb. Ik geef niet veel om dure sieraden bijv, al vind ik het wel heel lief als hij spontaan eens iets mee neemt, maar daar gaat het me niet om.

Wat denk je dat jouw partner je leukste eigenschap vindt?
M'n zorgzame, lieve karakter maar ook m'n sociale kant. Hij vindt het fijn dat we op feestjes (ook waar ik (nog) niet veel mensen ken) gerust lekker m'n gang ga en met anderen ga praten en we elkaar wel weer ergens tegenkomen op een avond. Dat had z'n ex totaal niet (was ook Amerikaanse, dus taalbarriere) maar dat waardeert hij nog heel erg na al die jaren.

Wat denk je dat jouw partner je vervelendste eigenschap vindt?
M'n onhandigheid.

Wat vind je het leukst aan hem/haar?
De zachte maar toch vurige kant van vol overgave door het vuur gaan voor iemand (voor mij en m'n zoon). Hij is heel trouw en z'n dierbaren (wij en zijn familie) zijn hem alles waard. En ik vind het geweldig om hem als vader te zien.

Wat vind je het vervelendst aan hem/haar?
Z'n koppigheid als ie boos is

Waar ben je het meest dankbaar voor in jullie relatie?
Dat we het na al die jaren nog steeds echt leuk hebben. We zijn intussen ook alweer 7 jaar samen en ook al waren we geen echte guppies meer, toch merk ik dat we wel echt met elkaar mee gegroeid zijn. En ik vind het gewoon echt heel leuk om te bedenken dat we nog veel langer samen gaan zijn.

En ik zou het heel leuk vinden om ook foto's te zien :)!

Van toch wel beetje guppies (5 jaar geleden):
Afbeelding

Naar papa en mama:
Afbeelding

En ook nog steeds leuk samen:
Afbeelding


(sorry dat de foto's zo groot zijn)
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding

Afbeelding
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2257

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 10 Okt 2018 15:21

Re: Relatievragenlijst!

Ohh ik vind dit altijd zo leuk haha! Leuk om de foto's te zien maar ook echt bijzonder om te lezen hoe jullie over jullie relaties denken <3. Geel, dat stuk taart haha!
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2257

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 10 Okt 2018 15:22

Re: Relatievragenlijst!

Marin schreef:Lief Harrison! Ik ga het even invullen maar ik wilde eerst dat zeggen. Ik vind die foto echt prachtig. Is zeker op een bruiloft gemaakt tijdens het luisteren naar een speech?

Jaa, dat heb je goed gezien haha. Dank jullie, lief :)
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 28030

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 10 Okt 2018 15:28

Re: Relatievragenlijst!

Harrison schreef:
Marin schreef:Lief Harrison! Ik ga het even invullen maar ik wilde eerst dat zeggen. Ik vind die foto echt prachtig. Is zeker op een bruiloft gemaakt tijdens het luisteren naar een speech?

Jaa, dat heb je goed gezien haha. Dank jullie, lief :)


Hahaha het is m'n vak zullen we maar zeggen.

Echt hele lieve foto, dit zijn de momentjes die ik ook graag zie.

En leuk om je stukje te lezen. En zo grappig dat jij zo kan zeuren en dat zelf ook weet.
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding

Afbeelding
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3429

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 10 Okt 2018 15:52

Re: Relatievragenlijst!

Lief allemaal! En had ‘t al gezegd maar inderdaad prachtige foto Harri! Liefde voor elkaar spat er vanaf!
<<

Dee

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5761

Geregistreerd: 03 Aug 2015 17:18

Bericht 10 Okt 2018 21:01

Re: Relatievragenlijst!

Waarom ben je blij met jullie relatie?
Omdat ik weet dat het goed is. Ookal twijfel ik soms, maar dat is meer aan mezelf. Op het moment hebben we weinig lichamelijk contact en merk dat dat toch iets doet met de relatie.

Op welke manier zou jullie relatie leuker worden?
Meer intimiteit en tijd voor elkaar.

Wat was jullie grootste wens voor het afgelopen jaar?
We hadden een enorme grote wensen. Dat is eigenlijk iets van de laatste twee maanden en dat is zwanger worden.

Hebben jullie dat doel bereikt? Nee


Wat is jullie grootste droom voor de toekomst?
Een tweede kindje (en een groter huis maar dat vind ik zo materialistisch.)

Is er een obstakel om die droom te bereiken?
Ja, mijn cyclus.

Op welk gebied heb jij je samen met je partner ontwikkeld?
Op het gebied van ouders zijn van onze dochter L. Elke dag leren we wel iets nieuws en komen we voor nieuwe uitdagingen te staan.


Op welk gebied wil jij je samen met je partner ontwikkelen?
Weet ik zo niet. Het hele leven is een leerproces.


Waar ben je het meest bang voor?
Alleen komen te staan.

Hoe uit jij het liefst jouw liefde aan je partner?
Knuffelen, kusjes, lieve berichtjes, kleine cadeautjes.

Hoe zou je willen dat je partner zijn of haar liefde aan jou zou uiten?
Hetzelfde. Me blijven verrassen.

Wat denk je dat jouw partner je leukste eigenschap vindt?
Mijn zorgzaamheid. Hij vindt mij alleen nog maar mooier en rijker geworden sinds ik moeder ben.


Wat denk je dat jouw partner je vervelendste eigenschap vindt?
Doldriest. Kan soms heel erg fel reageren als iets niet gaat zoals ik wil.

Wat vind je het leukst aan hem/haar?
Zijn humor en zorgzaamheid.

Wat vind je het vervelendst aan hem/haar?
Laksheid.


Waar ben je het meest dankbaar voor in jullie relatie?
Dat we samen een dochter hebben mogen krijgen en ik ben dankbaar voor het feit dat hij me heeft laten groeien in deze relatie. Ik heb veel van hem geleerd.
For all the things my hands have held, the best by far is you
L. 2016 :heart:
? & ? 2020 :heart:
<<

Anoniem281

Bericht 10 Okt 2018 21:46

Re: Relatievragenlijst!

Waarom ben je blij met jullie relatie?
Omdat ik gewoon getrouwd ben met m'n beste vriend.
Op welke manier zou jullie relatie leuker worden?
Weet ik niet eigenlijk. Misschien iets meer tijd voor elkaar, echt één op één. Maar ik vind het moeilijk om Tobias langer dan één nacht bijv. te laten logeren. En m'n vader zorgde wel eens voor stress, altijd de verplichtingen en zo.
Wat was jullie grootste wens voor het afgelopen jaar?
Oh geen idee eigenlijk. Ik denk de financiën helemaal op de rit krijgen en goed sparen, omdat we over 2 jaar willen verhuizen. We hebben niet echt grote wensen, we willen gewoon blij zijn samen. Ik wilde wel graag een nieuwe baan, maar vind dat niet echt iets te maken hebben met m'n relatie.
Hebben jullie dat doel bereikt?
Ik heb een nieuwe baan! En we hebben inderdaad alles op de rit en een plan gemaakt om goed te sparen enz.
Wat is jullie grootste droom voor de toekomst?
Een ander huis! Een hond. Da's relatief korte termijn. Lange termijn is een pleegouders worden (korte opvang of vakantieopvang) en een huis in Spanje om iig in te overwinteren als we minder kunnen werken/(vervroegd) met pensioen gaan.
Is er een obstakel om die droom te bereiken?
Nee maar wij dromen ook niet spectaculair bijzonder, denk ik.
Op welk gebied heb jij je samen met je partner ontwikkeld?
Ik ben veel rustiger geworden, denk langer na voor ik handel/reageer. Mijn man is veel extraverter geworden, veel losser.
Op welk gebied wil jij je samen met je partner ontwikkelen?
Geen idee, we zijn al best awesome eigenlijk. We willen goede ouders zijn voor Tobias natuurlijk en ons dus ontwikkelen om in aanmerking te komen voor pleegouderschap.
Waar ben je het meest bang voor?
Dat hij sterft, natuurlijk. Maar da's logisch, denk ik. Waar ik ook bang voor ben, is dat de lol voorbij gaat. Mijn man is m'n beste vriend, ik moet altijd zo met en om hem lachen en geniet echt van onze relatie. Als dat voorbij zou gaan, als 't minder zou worden, dan zou ik dat zo erg vinden! Of als hij die klik met iemand anders zou krijgen. Ik ben niet bang voor vreemdgaan of dat soort praktijken. Of als hij iemand anders aantrekkelijker zou vinden, want da's prima. Ik ben niet de mooiste vrouw van de wereld (al laat hij me wel zo voelen!) maar ik ben wél vet grappig... Als iemand anders hem aan 't lachen krijgt, neh..
Hoe uit jij het liefst jouw liefde aan je partner?
Oh ik ben daar heel slecht in. Ik spreek 't bijna nooit uit. Hij weet 't wel! Ik heb ook uitgelegd dat ik het moeilijk vind om te zeggen. Dus ik bak regelmatig pannenkoeken voor 'm, al heb ik daar zelf geen zin in... Maak z'n smoothies klaar, leg die vieze, stinkende borrelnootjes op voorraad. Kleine dingen, waardoor hij 't wel weet.
Hoe zou je willen dat je partner zijn of haar liefde aan jou zou uiten?
Hij doet alles al goed. Hij zegt regelmatig dat-ie van me houdt, haalt bloemen, soms korte briefjes. Complimentjes enz. Hij is veel attenter dan ik ben haha!
Wat denk je dat jouw partner je leukste eigenschap vindt?
Ik dénk dat-ie het leuk vindt, dat ik redelijk intelligent ben. Oh en hij vindt me heel erg zorgzaam! En nu ga ik het vragen... Hij mompelt 'Het is toch jouw lijstje... Nee. Ik kan er niet één noemen. Hahaha hij legt nu ook dat-ie nu niet bedoelt dat-ie er niet eens eentje kan bedenken, maar dat het er teveel zijn. Maar! Hij noemde intelligent wel als eerste en daarna m'n humor.
Wat denk je dat jouw partner je vervelendste eigenschap vindt?
Haha het is zo'n sukkel die zal zeggen dat-ie niks vervelend vindt :smile: Ik vraag 't weer. Hij weet 't niet, Redbull is soms irritant zegt-ie. Ik vraag wat 't betekent, 'Dat jij vervelend bent als je Redbull gedronken hebt!'
Wat vind je het leukst aan hem/haar?
Zijn intelligentie, kennis en continue drang naar kennis. Hij blijft leren en ontwikkelen en vindt dat heel leuk. En hij is meestal grappig.
Wat vind je het vervelendst aan hem/haar?
Hij kan heel laks zijn en dingen niet zien.
Waar ben je het meest dankbaar voor in jullie relatie?
Onze vriendschap en zijn geduld. Ik ben niet de makkelijkste, maar hij is zo zorgzaam en lief. Hij geeft me alle ruimte om mezelf te zijn, hoe irritant en druk (zelfs zonder Redbull) ik ook kan zijn. Hij leert me dingen, helpt me ontwikkelen. Hij vult me aan en maakt me een beter mens. Geduldiger, meer ontspannen. Dat komt door hem.

En dit zijn 2 foto's van ons en ons gezin! Vorige week gemaakt in Mallorca.


Afbeelding

Afbeelding
<<

Marsy31

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3929

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:19

Bericht 10 Okt 2018 22:22

Re: Relatievragenlijst!

Waarom ben je blij met jullie relatie?
Zo'n waanzinnig cliche, maar wij zijn echt maatjes, een team. Iemand met wie ik samen door het leven huppel, die gewoon denkt en is zoals ik, en toch een individueel is met eigen interesses. Hij is als een warm kussen en een warme deken tegelijk, ik voel me veilig bij hem.

Op welke manier zou jullie relatie leuker worden?
Als we het financieel beter hadden zouden we weer wat meer kunnen ondernemen. Maar dat komt wel weer.

Wat was jullie grootste wens voor het afgelopen jaar?
Overleven... Klote begin gehad met onze zoon, heel erg zwaar. We hebben het gehaald, maar komen nu nog een beetje bij.

Hebben jullie dat doel bereikt?
We zijn er bijna.

Wat is jullie grootste droom voor de toekomst?
Een huis bouwen meer naar het noorden bij het strand en veel reizen.

Is er een obstakel om die droom te bereiken?
Geld, geld, geld.

Op welk gebied heb jij je samen met je partner ontwikkeld?
Gezondheid vinden we samen heel belangrijk: wat eten we, doen we genoeg aan beweging, hoe kunnen we samen 200 jaar worden.

Op welk gebied wil jij je samen met je partner ontwikkelen?
Denk dat je je als ouders altijd wel ontwikkelt.

Waar ben je het meest bang voor?
Dat hij sterft, daar ben ik echt onwijs bang voor.

Hoe uit jij het liefst jouw liefde aan je partner?
We verrassen elkaar graag, onze waardering laten zien. En vooral: veel positief uitspreken, niet altijd alleen maar negatief.

Hoe zou je willen dat je partner zijn of haar liefde aan jou zou uiten?
Precies zoals hij al doet, hij draagt me op handen.

Wat denk je dat jouw partner je leukste eigenschap vindt?
Mijn spontaniteit, mijn humor, dat ik graag mensen help, dat ik graag reis. Dat ik hem na al die jaren (8 jaar ook) nog steeds verras met mijn gedrag (zegt ie).

Wat denk je dat jouw partner je vervelendste eigenschap vindt?
Whahaha, dat ik steeds de dopjes 'vergeet' op dingen te doen en dingen onverpakt in de koelkast zet.

Wat vind je het leukst aan hem/haar?
Dat hij zo sociaal is, ik kan hem overal neerzetten en hij vermaakt zich. Dat hij zo grappig en origineel is. Dat hij graag zorgt en zo'n feminist is en tegelijkertijd zo mannelijk.

Wat vind je het vervelendst aan hem/haar?
Behalve dat ik zijn sokken overal vind, vind ik niks vervelend aan hem.

Waar ben je het meest dankbaar voor in jullie relatie?
Dat we dit kutjaar hebben overleefd en gewoon sterker zijn, ipv dat het ons kapot heeft gekregen. Dat ik dankzij hem in een prachtig land woon. En dat ik iemand heb gevonden waarmee ik elke dag wil zijn.

2 foto's van afgelopen maanden:

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Marsy31

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3929

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:19

Bericht 10 Okt 2018 22:26

Re: Relatievragenlijst!

Ik vind het zo cool om jullie foto's weer te zien. Hebben jullie dat ook, dat sommige mensen gewoon perfect bij elkaar passen qua uiterlijk? Dat vind ik bij Harrison, bij Bazinga en ook bij Marin precies!
Afbeelding
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2257

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 11 Okt 2018 09:41

Re: Relatievragenlijst!

Haha, ja grappig dat je dat zegt Marsy! Vind ik ook wel. Fijn dat het goed met jullie gaat!
Die laatste foto vind ik echt heel leuk, Baz. En het klinkt alsof jullie het heel gezellig hebben :).
Marin heb je het tegen mij met dat zeuren? Ik zeur helemaal niet :P.
Ik hoop dat het jullie snel weer gegund is, Dee.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 28030

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 11 Okt 2018 10:03

Re: Relatievragenlijst!

Huh nee dat was Fedora. Sorry verkeerde naam had ik erbij geplakt in m'n hoofd!
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding

Afbeelding
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7861

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 11 Okt 2018 10:18

Re: Relatievragenlijst!

Waarom ben je blij met jullie relatie?
HIj is gewoon mijn beste vriend. We maken elkaar echt beter, we vullen elkaar aan maar denken in de basis dus wel hetzelfde over dingen. We gaan bijvoorbeeld allebei exact hetzelfde om met onze passies, alleen het zijn compleet verschillende passies.

Op welke manier zou jullie relatie leuker worden?
We hebben meer rust weten te brengen in de chaos om ons heen. En ondanks dat dat nog steeds wel zo kan zijn, kunnen we het beter handelen.

Wat was jullie grootste wens voor het afgelopen jaar?
Zwanger worden

Hebben jullie dat doel bereikt?
Nope

Wat is jullie grootste droom voor de toekomst?
Zelfde :-)

Is er een obstakel om die droom te bereiken?
Dat is de grote vraag!

Op welk gebied heb jij je samen met je partner ontwikkeld?
We zijn meer één geworden. We hebben minder uitleg nodig om elkaar te snappen, ook al kan het soms nog wel eens botsen maar over het algemeen is er meer begrip en daardoor ook meer rust samen en met elkaar.

Op welk gebied wil jij je samen met je partner ontwikkelen?
Ik wil dolgraag ook met hem ouders worden en dat leven samen opbouwen. Als dat er niet is, dan wil ik alsnog samen een leuk en fijn leven met hem hebben en we zijn nu aan het bekijken hoe dat kan.

Waar ben je het meest bang voor?
Weer alleen te komen. Of dat hij overlijdt, of dat er iets anders heftigs ons overkomt.

Hoe uit jij het liefst jouw liefde aan je partner?
Door het te zeggen, door hem te knuffelen, kusjes te geven, in bed tegen elkaar aan te liggen maar ook door zijn smoothie te maken 's ochtends. Of lekker te koken voor hem, of op een andere manier voor hem te zorgen. Maar ook door voor zijn kinderen te zorgen, en samen ervoor te zorgen dat ze het fijn hebben bij ons.

Hoe zou je willen dat je partner zijn of haar liefde aan jou zou uiten?
Hij mag af en toe wel wat zorgzamer zijn, maar hij doet zijn best. Voor de rest uit hij het vooral door me te zeggen hoe trots hij op me is, of andere complimentjes. Dat doet hij eigenlijk best wel vaak.

Wat denk je dat jouw partner je leukste eigenschap vindt?
Dat ik grappig en onnozel kan zijn. Dat ik heel slim ben maar dat niet altijd laat zien (zijn woorden ;-)), dat ik heel zorgzaam en lief ben voor hem en zijn kinderen en altijd een thuis weet te maken voor hen.

Wat denk je dat jouw partner je vervelendste eigenschap vindt?
Dat ik mezelf naar beneden haal als persoon. Daar kan hij heel kwaad om worden

Wat vind je het leukst aan hem/haar?
Dat hij er gewoon is. Bij hem hoef ik niet te twijfelen, hij geeft me alles. Hij is ook echt een individu op zich, hangt niet aan me en laat me gewoon echt heel erg lachen.

Wat vind je het vervelendst aan hem/haar?
Dat hij alles gewoon laat slingeren! Dat hij financieel niet de beste is helpt ook niet echt mee voor ons samen.

Waar ben je het meest dankbaar voor in jullie relatie?
Dat hij er is. Meer is soms niet nodig. We hebben het goed samen!
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2257

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 11 Okt 2018 10:33

Re: Relatievragenlijst!

Super leuk om te lezen, Caro. Hopelijk is het jullie snel gegund om zwanger te raken! <3
<<

Jet

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1742

Geregistreerd: 19 Mrt 2017 23:02

Bericht 11 Okt 2018 11:54

Re: Relatievragenlijst!

Waarom ben je blij met jullie relatie? Omdat ik me veilig voel bij hem. Hij is er altijd voor me, luistert naar me, houdt van me ondanks mijn grillen en kan me nog steeds verrassen ook al is hij soms een botte hork.
Op welke manier zou jullie relatie leuker worden? Als ik beter zou zijn.
Wat was jullie grootste wens voor het afgelopen jaar? Een leuke nieuwe baan voor ons allebei.
Hebben jullie dat doel bereikt? Helaas niet.
Wat is jullie grootste droom voor de toekomst? Geen financiële zorgen
Is er een obstakel om die droom te bereiken? Ik heb nog geen baan
Op welk gebied heb jij je samen met je partner ontwikkeld? We hebben geleerd naar elkaar te luisteren, te overleggen als we iets willen en duidelijk te maken wat we van de ander verwachten.
Op welk gebied wil jij je samen met je partner ontwikkelen? Tijd voor elkaar maken, meer samen doen en niet alleen met de kinderen, niet vergeten dat we ook nog een stel zijn en niet alleen maar ouders.
Waar ben je het meest bang voor? Dat hij bij me weggaat.
Hoe uit jij het liefst jouw liefde aan je partner? Door hem te verrassen met (kleine) cadeautjes, lekker voor hem te koken, briefjes voor hem achterlaten met een lieve tekst erop, dat soort dingen.
Hoe zou je willen dat je partner zijn of haar liefde aan jou zou uiten? Hetzelfde als ik bij hem doe, jammer genoeg is hij niet zo, maar hij doet steeds meer zijn best en heeft nu een verrassing voor me geregeld (en ik wil weten wat het is haha).
Wat denk je dat jouw partner je leukste eigenschap vindt? Dat ik zorgzaam ben naar hem en de kinderen toe, ik zorg altijd dat er schone kleding in de kast ligt, dat er voldoende eten en drinken in huis is en dat het huis netjes is.
Wat denk je dat jouw partner je vervelendste eigenschap vindt? Dat ik niet goed voor mezelf zorg en mezelf altijd naar beneden haal.
Wat vind je het leukst aan hem/haar? Ik weet wat ik aan hem heb, hij is betrouwbaar en eerlijk. Ik kan met hem lachen, we begrijpen elkaars humor en hij maakt me aan het lachen.
Wat vind je het vervelendst aan hem/haar? Dat hij een enorme rommelkont is.
Waar ben je het meest dankbaar voor in jullie relatie? Dat we door diepe dalen (zijn ge)gaan en nog steeds bij elkaar zijn, dat we steeds dichter naar elkaar zijn gegroeid ondanks alle tegenslagen die we te verwerken hebben gekregen.

****
Laatst gewijzigd door Jet op 18 Okt 2018 13:24, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13420

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:56

Bericht 11 Okt 2018 12:15

Re: Relatievragenlijst!

Wat een mooie foto’s Jet! Ik heb wat gemist geloof ik, ben je ziek?
Carrie schreef:Nou ik weet dus niet hoe Netflix werkt.
<<

Jet

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1742

Geregistreerd: 19 Mrt 2017 23:02

Bericht 11 Okt 2018 12:18

Re: Relatievragenlijst!

Urban Naked schreef:Wat een mooie foto’s Jet!


Dank je!
Laatst gewijzigd door Jet op 18 Okt 2018 13:25, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13420

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:56

Bericht 11 Okt 2018 13:02

Re: Relatievragenlijst!

Ah ik snap het. Ja dat is balen. Sterkte!
Carrie schreef:Nou ik weet dus niet hoe Netflix werkt.
Volgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers