Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Reactie

20 Nov 2021 08:51

O heerlijk.. wat mij net overkwam....ik ga de plaatselijke grootgrutter...parkeer mn fiets,draai me om en bits per ongeluk tegen iemand aan.
Kan gebeuren nietwaar,dus ik zeg sorry.
Betreffende dame gaat bijna uit haar naad .
En uit het niets zeg ik stralend:'waarom zo boos...we moeten liefde verspreiden'...
De blik van pure walging die ze me toewierp:)...
Normaal ben ik niet zo snedig op mn nuchtere maag,maar dit viel er zo uit...heerlijk:)

Re: Reactie

20 Nov 2021 13:27

Ik snap dus nooit waarom mensen zo boos kunnen worden om niks, om iets waar jij helemaal niks aan kon doen. Mooi dat je er positief op reageert, ik ben dan dus echt snel geneigd om terug te mopperen.

Re: Reactie

20 Nov 2021 20:51

Zo bizar hoe sommige mensen kunnen reageren

Ik had het laatst in de kruidvat. Bij de ingang stond een vrouw heel breed naar het schap te kijken ik vroeg of ik er langs mocht met de kinderwagen. Word ze toch kwaad zegt je kan het toch netjes vragen, en wat doe je hier ook met een kinderwagen.

Ik vroeg heel netjes of ik het langs mocht. Er stond ook een medewerker in de buurt die nam het voor me op. Toen liep die vrouw boos de winkel uit

Re: Reactie

23 Nov 2021 11:40

Ik moet echt hardop lachen om je reactie, echt heel scherp. Ik ga ook altijd terug mopperen en nog erger, ik heb er nog een tijdje een vervelend gevoel over. Ik ga je opmerking onthouden.

Re: Reactie

23 Nov 2021 15:54

Haha, wat een geweldig goede reactie van je! En je hebt ook gewoon helemaal gelijk...

Re: Reactie

24 Nov 2021 21:45

Goed gezegd!

Ik bedenk me pas achteraf wat ik had moeten zeggen. Zo zonde.

Re: Reactie

27 Nov 2021 11:13

Valt mij ook op dat mensen steeds een korter lontje krijgen.
Tegenwoordig komt alles verkeerd binnen.
In het dorp zijn ze een nieuwe supermarkt aan het bouwen, hierdoor is eenrichtingsverkeer niet mogelijk, omdat ze daar dus bezig zijn, mensen rijden er wel in, omdat daar parkeerplaatsen zijn, maar vervolgens moeten ze tegen de richting in er weer uit rijden. Mensen die op de doorgaande weg rijden, zetten hun auto er dan zo voor dat de andere bestuurder er niet uit kan rijden. Hels gemopper en dat door dorpelingen 🤷‍♀️
Zei ook, moet dat zo? Je weet dat er werkzaamheden zijn, dat je niet om pand kan rijden, waarom dan zo pissed op verkeer die eruit wil? Heb begrip voor de situatie! Ze kijken je dan met zo'n blik aan van: wat is dat nou weer voor opmerking.
Ja het is een puinzooi in het dorp, maar gelukkig is dat straks verholpen.

Re: Reactie

27 Nov 2021 19:58

Mensen die zo uit hun pan flippen verwachten ook totaal niet een vrolijke of vriendelijke reactie terug. Ik heb wel vaker gemerkt dat het ze een beetje van de leg brengt als je zo reageert haha. Ik denk altijd maar dat ze vast veel aan hun hoofd moeten hebben of ziek zijn bv. Dan kunnen ze die vriendelijke reactie van mij wel gebruiken ;).

Re: Reactie

28 Nov 2021 21:56

Mensen kunnen gewoon heel erg uit hun plaat gaan om niets. Ik snap dat echt niet zeker als iets overduidelijk per ongeluk gebeurt.

Re: Reactie

29 Nov 2021 12:24

Ik wel. Als alles al de hele dag verkeerd gaat kan dat ene net de druppel zijn. Ook al is het per ongeluk. Het kan net die mental breakdown veroorzaken.

Re: Reactie

03 Dec 2021 11:30

Natuurlijk kan ze een rotdag gehad hebben..ik kan ook knorrig reageren soms.
En soms heb ik ook niet zo'n aardig antwoord terug..deze opmerking viel eruit voor ik er erg in had..normaal ben ik niet zo snedig.
Plaats een reactie