Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Praten over gevoelens

<<

Emma

Yipyapper

Berichten: 1819

Geregistreerd: 24 Okt 2015 10:53

Bericht 29 Jan 2018 06:20

Praten over gevoelens

Hoi meiden, mijn vriend heeft het altijd al moeilijk gevonden om over zijn gevoelens te praten. Een paar weken geleden heb ik een missed abbortion gehad en hier praat hij dus ook niet over. Als ik aangeef er wel over te willen praten wuift hij het maar een beetje weg maar ondertussen hopen de frustraties aan beide kanten zich op. Dit weekend ook, ik had er echt zin in maar ondertussen hebben we 90% van de tijd ruzie gemaakt en het voelt op het moment echt heel erg of ik naast mijn zwangerschap ook mijn relatie aan het verliezen ben. Nu zal het zo’n vaart niet lopen, we gaan natuurlijk niet voor niets voor een kindje maar ik word hier zo verdrietig van.
Herkenbaar of heeft iemand tips?
<<

Teun

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6024

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:59

Bericht 29 Jan 2018 07:35

Re: Praten over gevoelens

Wat naar Emma! Ik vind het wel voor een deel herkenbaar. Wij zijn vorig jaar door een moeilijke tijd gegaan en waar ik behoefte had aan praten en er meer sámen doorheen gaan, trok mijn man zich meer terug en vluchtte in zoveel mogelijk dingen doen. Niet dat hij de hele tijd weg was, meer door steeds met zijn telefoon bezig te zijn en klusjes in huis te doen etc. Hij was er wel maar met mijn hoofd totaal afwezig en gesloten. Ik riep regelmatig dat ik hem niet kon bereiken en voelde me heel alleen. Uiteindelijk heeft het toch geholpen om steeds het gesprek maar weer te openen en het tijd te geven. En ik heb ook benoemd dat het zo niet goed ging en ik bang was elkaar kwijt te raken als er niks zou veranderen. Wat ook hielp was om samen een weekendje weg te gaan en het ook weer even onbezorgd leuk te hebben.

Sterkte!
♥ feb 2016
♥ ♥ juli 2018
<<

Emma

Yipyapper

Berichten: 1819

Geregistreerd: 24 Okt 2015 10:53

Bericht 31 Jan 2018 06:37

Re: Praten over gevoelens

Bedankt voor je reactie Teun! Ik geloof dat hij me langzaam begint te begrijpen dus dat is heel fijn.
Wij gaan binnenkort ook even een weekendje weg samen en dit weekend gaan we ook lekker samen op pad :)
Merk zelf ook wel dat ik heel erg aan hem hang nu, ik ben het liefste alleen of bij hem, aan anderen heb ik eigenlijk even geen behoefte.

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers