16 Nov 2016 13:31 door caribbeanlover
Jans bij deze mijn tip;
Avocadosmeersel.
Benodigdheden;
1 avocado
1 hard gekookt ei
1 klein uitje bijv. sjalotje
1 eetlepel mayonaise, creme fraiche, zure room of een combi
peper
zout
Optioneel; kerriepoeder, beetje citroensap.
Werkwijze;
Prak de avocado fijn met een vork in een kom(metje) of dmv een keukenmachine.
Snijd het ei in kleine stukjes eventueel dmv een eiersnijder en voeg dit toe aan de avocado.
Snipper het ei en voeg het ook toe.
Doe de rest erbij en voeg naar smaak peper en zout toe. Cayennepeper of cajunkruiden ipv gewone peper kan ook lekker zijn om het zo een beetje mexicaans te houden.
Maak dit kort van te voren. Alles kan in principe een dag van te voren gesneden worden, maar het handigste is dat de avocado als laatste wordt toegevoegd. Citroensap is dan overbodig ivm verkleuren, maar kan je toevoegen mocht je het wat frisser willen maken.
Eet smakelijk en ik ben benieuwd of je het gaat maken en of je gasten het lekker zullen vinden.