Portobello
Wat zijn jullie recepten voor (gevulde) portobello?
Zora schreef:Ik heb dit eigenlijk nog nooit gemaakt bedenk ik me nu maar dit klinkt allemaal vet lekker! Wat eten jullie er dan bij?
Zora schreef:Ik heb dit eigenlijk nog nooit gemaakt bedenk ik me nu maar dit klinkt allemaal vet lekker! Wat eten jullie er dan bij?
Kreeft schreef:Door dit topic hebben wij dit vanavond gegeten. Ik had de Portobello eerst gegrild en met peper en zout in een oven schaal gedaan. Toen spinazie gewokt met knoflook en rode ui, en dit goed uit laten lekken. Spinazie daarna op de portobello gedaan, en daar bovenop gehalveerde snoeptomaatjes en geitenkaas, nog wat sesamzaadjes erover, en toen nog 20 minuutjes in de oven, was heel lekker. Ik had er nog een stukje zalm bij gegrild.
Phoebe schreef:Kreeft schreef:Door dit topic hebben wij dit vanavond gegeten. Ik had de Portobello eerst gegrild en met peper en zout in een oven schaal gedaan. Toen spinazie gewokt met knoflook en rode ui, en dit goed uit laten lekken. Spinazie daarna op de portobello gedaan, en daar bovenop gehalveerde snoeptomaatjes en geitenkaas, nog wat sesamzaadjes erover, en toen nog 20 minuutjes in de oven, was heel lekker. Ik had er nog een stukje zalm bij gegrild.
Yummmm dit ga ik van de week eten!
Caro schreef:Ik gebruik het vaker als een broodje bij een hamburger. Die maak ik dan of van champignons, of van linzen. Maar een bonen-burger zou ook kunnen.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers