Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Portobello

<<

Girli

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3627

Geregistreerd: 06 Sep 2013 16:20

Bericht 29 Okt 2016 23:17

Portobello

Sindskort heb ik portobello ontdekt en ik maak steeds hetzelfde recept.

Wat zijn jullie recepten voor (gevulde) portobello?
<<

Anoniem197

Bericht 30 Okt 2016 06:29

Re: Portobello

Vullen met heksenkaas. Echt lekker!
<<

Poison

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 467

Geregistreerd: 04 Aug 2015 10:09

Bericht 30 Okt 2016 09:10

Re: Portobello

portobellostelen,paprika, sjalot en knoflook fijnhakken en kort aanfruiten. Dit mengeb met (kruiden)toomkaas. Hiermee de portobello vullen. Parmezaanse kaas erover en dan op de bbq of in de oven
27-12-2011
03-06-2013
<<

Romee

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 538

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:21

Bericht 30 Okt 2016 10:24

Re: Portobello

Heerlijk! Gisteren nog gemaakt. Rode ui, paar blokjes spinazie, zongedroogde tomaatjes, rauwe ham en wat geitenkaas. Alles even aanbakken in de pan en dan in de portobello, beetje geraspte kaas erover en dan in de oven.
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 17385

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:24

Bericht 30 Okt 2016 13:22

Re: Portobello

Ik heb dit eigenlijk nog nooit gemaakt bedenk ik me nu maar dit klinkt allemaal vet lekker! Wat eten jullie er dan bij?
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
<<

Ooh La La!

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6723

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:34

Bericht 30 Okt 2016 13:37

Re: Portobello

Ik maak ze regelmatig zoals in het boek van Yotam Ottolenghi, met tallegio kaas.

http://eetplezierenmeer.nl/wp/gevulde-p ... -taleggio/
21.02.2014
20.06.2016

Volg me op Instagram: huisjeopdehei
<<

Romee

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 538

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:21

Bericht 30 Okt 2016 14:11

Re: Portobello

Zora schreef:Ik heb dit eigenlijk nog nooit gemaakt bedenk ik me nu maar dit klinkt allemaal vet lekker! Wat eten jullie er dan bij?


Ik eet het meestal met een simpele risotto en eventueel nog een lekkere salade erbij
<<

Anoniem197

Bericht 30 Okt 2016 15:54

Re: Portobello

Zora schreef:Ik heb dit eigenlijk nog nooit gemaakt bedenk ik me nu maar dit klinkt allemaal vet lekker! Wat eten jullie er dan bij?


Ik maak het als voorgerecht of als man en ik allemaal hapjes eten.
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 17385

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:24

Bericht 30 Okt 2016 23:07

Re: Portobello

Lekker! Ik ga het binnenkort ook eens proberen!
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 31 Okt 2016 17:51

Re: Portobello

Ik gebruik het vaker als een broodje bij een hamburger. Die maak ik dan of van champignons, of van linzen. Maar een bonen-burger zou ook kunnen.
<<

Kreeft

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4227

Geregistreerd: 04 Sep 2013 02:06

Bericht 01 Nov 2016 00:25

Re: Portobello

Door dit topic hebben wij dit vanavond gegeten. Ik had de Portobello eerst gegrild en met peper en zout in een oven schaal gedaan. Toen spinazie gewokt met knoflook en rode ui, en dit goed uit laten lekken. Spinazie daarna op de portobello gedaan, en daar bovenop gehalveerde snoeptomaatjes en geitenkaas, nog wat sesamzaadjes erover, en toen nog 20 minuutjes in de oven, was heel lekker. Ik had er nog een stukje zalm bij gegrild.
<<

Anoniem202

Bericht 01 Nov 2016 07:43

Re: Portobello

Kreeft schreef:Door dit topic hebben wij dit vanavond gegeten. Ik had de Portobello eerst gegrild en met peper en zout in een oven schaal gedaan. Toen spinazie gewokt met knoflook en rode ui, en dit goed uit laten lekken. Spinazie daarna op de portobello gedaan, en daar bovenop gehalveerde snoeptomaatjes en geitenkaas, nog wat sesamzaadjes erover, en toen nog 20 minuutjes in de oven, was heel lekker. Ik had er nog een stukje zalm bij gegrild.


Yummmm dit ga ik van de week eten!
<<

Kreeft

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4227

Geregistreerd: 04 Sep 2013 02:06

Bericht 01 Nov 2016 13:21

Re: Portobello

Phoebe schreef:
Kreeft schreef:Door dit topic hebben wij dit vanavond gegeten. Ik had de Portobello eerst gegrild en met peper en zout in een oven schaal gedaan. Toen spinazie gewokt met knoflook en rode ui, en dit goed uit laten lekken. Spinazie daarna op de portobello gedaan, en daar bovenop gehalveerde snoeptomaatjes en geitenkaas, nog wat sesamzaadjes erover, en toen nog 20 minuutjes in de oven, was heel lekker. Ik had er nog een stukje zalm bij gegrild.


Yummmm dit ga ik van de week eten!


Leuk! Vriend zei vanmorgen nog dat het zo lekker was :smile:
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13549

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:29

Bericht 01 Nov 2016 13:50

Re: Portobello

Caro schreef:Ik gebruik het vaker als een broodje bij een hamburger. Die maak ik dan of van champignons, of van linzen. Maar een bonen-burger zou ook kunnen.


Slim!
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers