Welke koekenpan?
Na zes jaar mijn trouwe Tefal koekenpan te hebben gebruikt, ben ik op zoek naar een nieuwe. Alleen ik wil geen anti aanbaklaag meer, want mijn gebakken krieltjes werden op den duur zwart gespikkeld en ik heb eerlijk gezegd weinig vertrouwen in de nieuwe anti aanbaklagen die nu op de markt zijn.
Ik heb voor mijn verjaardag bonnen van de Blokker gevraagd en gekregen dus daar ben ik aan het zoeken.
De drie kanshebbers zijn: een geëmailleerde pan, een aluminium pan en een gietijzere pan.
Kan iemand mij het verschil in bakken uitleggen? Die van aluminium heeft een reliëfbodem, ik weet ook niet of dat juist een voordeel of nadeel is.
Ik wil er gewoon mijn aardappeltjes in bakken, vlees, vis af en toe een eitje. Algemeen gebruik dus.
Aluminium pan:
http://www.blokker.nl/nl/blknl/bk-silverline-koekenpan-28-cm
Geëmailleerde pan:
http://www.blokker.nl/nl/blknl/bk-fortalit-koekenpan-26-cm
Gietijzere pan:
http://www.blokker.nl/nl/blknl/ronneby-bruk-ulo-koekenpan-28-cm-gietijzer
Ik heb voor mijn verjaardag bonnen van de Blokker gevraagd en gekregen dus daar ben ik aan het zoeken.
De drie kanshebbers zijn: een geëmailleerde pan, een aluminium pan en een gietijzere pan.
Kan iemand mij het verschil in bakken uitleggen? Die van aluminium heeft een reliëfbodem, ik weet ook niet of dat juist een voordeel of nadeel is.
Ik wil er gewoon mijn aardappeltjes in bakken, vlees, vis af en toe een eitje. Algemeen gebruik dus.
Aluminium pan:
http://www.blokker.nl/nl/blknl/bk-silverline-koekenpan-28-cm
Geëmailleerde pan:
http://www.blokker.nl/nl/blknl/bk-fortalit-koekenpan-26-cm
Gietijzere pan:
http://www.blokker.nl/nl/blknl/ronneby-bruk-ulo-koekenpan-28-cm-gietijzer