Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Meestal net wat er in de koelkast ligt. Vaak is dat courgette, paprika, champignons en soms nog een restje gekookte aardappels in stukjes. Tomaat en ui doe ik er ook vaak door, dat heb ik bijna altijd wel in huis.
Alles wat ik in de koelkast kan vinden. Maar altijd doperwtjes erbij, en spekjes of champignions of paprika of mais of .... Van alles. En ik doe er meestal ook kaas overheen en doorheen.
Ik heb altijd de champignon roerbakmix van de ah in de vriezer op voorraad en als er restjes in de koelkast liggen dan pak ik die, mits het bij ei past.