05 Jun 2016 09:50 door Siep
Het recept van Harrison vond ik erg lekker.
Ingrediënten:
Klein teentje knoflook
Half bakje ansjovis
7 gram basilicum
2 eetlepels extra vierge olijfolie
1 eetlepel (lekkere) witte wijn azijn
Cherry tomaatjes
Groene asperges
Gerookte forel
2 handjes veldsla
2 handjes rucola.
Vijzel (of met de keukenmachine, kan ook) knoflook met basilicum en wat olie van de ansjovis, voeg daarna een half bakje ansjovis toe en vijzel tot het een gladde pasta is. Meng het daarna in een bakje met de olijfolie en azijn. Op smaak brengen met zout en peper, dat is je dressing.
Dan asperges koken, tomaten snijden, forel snijden. Alles bij elkaar gezellig op een bordje leggen, dressing erover heen en klaar! Ik at er een sneedje speltbrood met wat roomboter bij
Oktober 2016 Juni 2018
Maart 2021⭐