Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Voor mijn buurjongen die 2 geworden is! Hij vind koeien, paarden en honden leuk. Gelukkig bood mijn vriend aan te helpen met het maken van de dieren. Gevuld met bbr en aardbeien.
Jezzie schreef:Dank je wel Lejow. Wat vraag je dan per persoon?
Mooi hoor Aagje!
Ik vraag nu 2,- pp voor een met botercreme afgesmeerde taart. Met ganache afgesmeerd 2,25. In het begin toen ik nog niet veel ervaring had 1,75, dit bedrag heb ik ook best wel lang aangehouden.
Ik heb een taartvraag: Kan ik gele room (van een kant en klare poedermix) gebruiken om een taart af te smeren voor bekleding met rolfondant of marsepein? Of is dat te vochtig en gaat het dan smelten?
Oké meiden, bedankt voor jullie antwoorden. Ik ben echt een leek op het gebied van taarten bekleden e.d. Ik kreeg wat om te proberen via een testpanel en vroeg me dit dus af. Dan ga ik het met jam of botercreme proberen.