Bananenbrood
Ik wil het ook een keer gaan maken, dus ik ben benieuwd!
Alibi schreef:Azi: Waarom doe je er baking soda in? Dat werkt toch pas samen met wat zuurs? Nu heb je dat er verder niet bij, dus volgens mij kun je het dan net zo goed weglaten.
Susan schreef:Ik gebruik altijd het recept van Uit Pauline's Keuken en maak het brood volledig van amandelmeel. De chocola laat ik weg, die vind ik te overheersend en niet lekker.
http://uitpaulineskeuken.nl/2014/01/hea ... bread.html
Aziraphale schreef:Alibi schreef:Azi: Waarom doe je er baking soda in? Dat werkt toch pas samen met wat zuurs? Nu heb je dat er verder niet bij, dus volgens mij kun je het dan net zo goed weglaten.
Ik laat het inderdaad soms ook weg en dan lukt het recept ook. Ik heb het recept niet bedacht hoor Volg gewoon deze van Amber maar dan mik ik alles tegelijk door elkaar en roer met een vork. Zij doet in het originele recept allerlei tijdrovende stapjes tussendoor.
Alibi schreef:Haha dat vind ik inderdaad ook vaak bij recepten. Ik gooi gewoon alles bij elkaar en dan gaat het prima ;)
Forumster schreef:Alibi schreef:Haha dat vind ik inderdaad ook vaak bij recepten. Ik gooi gewoon alles bij elkaar en dan gaat het prima ;)
Heel herkenbaar. Soms ben ik helemaal lui en dan weeg ik ook alles af in 1 kom. Heel lastig als je dan per ongeluk teveel meel erin gooit ofzo.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers