Re: Taarten topic
Ik ga zo aan een Spiderman taart beginnen en heb voor zondag een taart voor mijn oom die 75 wordt.
Lejow schreef:Daar blijft niet veel van over in het biscuit. Dat verliest kleur ;)
Het is vandaag vrijdag, dus dat is prima te bewaren hoor tot zondag. Wel in de koelkast (als de slagroom er op zit). Ik bewaar gebakken taarten meestal op de kast in de keuken, met een folie er overheen.
Ik zou hem juist wel nu afwerken (doe je alleen slagroom, of ook marsepein?). Marsepein sluit de taart namelijk af waardoor deze verser blijft.
Slagroom is wel weer lastig, want dat zakt vaak in..
Ooh La La! schreef:Dank je. Ik denk dat ik het inderdaad maar zo ga doen.
Oh nog een vraagje. Van die discokorrels om mee te decoreren, kan ik die gewoon door het biscuitbeslag roeren zodat ze in de taart zitten? Of heb ik daar andere dingen voor nodig?
Ik heb deze in huis
http://www.jumbo.com/jumbo-strooisels-discodip-voor-decoratie-75g/91907POT/
Lejow schreef:Ik ken verder niemand in Adam, wat ik je wel kan aanraden is de 'bakken voor anderen' facebook. Hier kun je ook een oproep doen!
Highway schreef:Voor een geoefende bakster prima prijs, wat aan de hoge kant, ik heb het nooit gerekend. Voor iemand die nog niet zo lang bakt is het een dure aankoop. Ligt er ook een beetje aan wat er op en in de taart gaat.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers