Hoe krijg ik dit 'bite'?
Wij eten af en toe zoete aardappel, soms als puree, meestal uit de oven. Uit de oven wordt het alleen al gauw een beetje een 'slappe' hap. Ik doe ze dan in een ovenschaal en dan kruiden en olie erover.
Nou had ik laatst een receptje gevonden, waarmee je dan een soort 'friet' maakt:
http://uitpaulineskeuken.nl/2013/10/zoete-aardappel-friet.html
Uitgespreid over een bakplaat met bakpapier, zonder olie. Maar nog steeds was het wat een slappe hap en geen 'bite' of 'crunch'.
Iemand tips om ze wat steviger te maken/krijgen/houden?
Nou had ik laatst een receptje gevonden, waarmee je dan een soort 'friet' maakt:
http://uitpaulineskeuken.nl/2013/10/zoete-aardappel-friet.html
Uitgespreid over een bakplaat met bakpapier, zonder olie. Maar nog steeds was het wat een slappe hap en geen 'bite' of 'crunch'.
Iemand tips om ze wat steviger te maken/krijgen/houden?