Geel schreef:Ja, goed idee Caro! Ik heb nog chilipepers liggen, dus dat komt goed uit. Hé, moet ik ze dan niet van tevoren daarin marineren?
Waauwie Tabster, dat is nog een gourmet naar mijn hart.
Summerlovin schreef:bak je deze dan in boter of doe je olie in het pannetje? Heb net een doosje gehaald en daar staat op dat het in plantaardige olie moet maar ik denk dat dat heel erg gaat spetteren?sophiee schreef:Wij doen ook altijd van die mini kaassouffleetjes bij de gourmet. Simpel en niet zo gezond maar wel erg lekker!
June schreef:Nou, ik heb inmiddels ook alles bedacht:
- Varkenshaas ga ik Azistyle doen: in medaillons snijden en dan marineren in honing/mosterd/knoflook/chilipoeder
- Biefstuk doe ik los, maar daar maak ik nog een rodewijnsaus voor.
- Zelfgemaakte hamburgertjes.
- Kipspiesjes aan tapasprikkers met zo'n beetje dit recept: http://www.24kitchen.nl/recepten/kipsat ... e-satesaus.
- Kabeljauw in stukjes gehakt met salie, peper en zout en dan omwikkeld met ontbijtspek.
- Gamba's in chili/knoflook/olie en dan aan een tapasprikker.
- Gamba's in groene pesto, citroensap, peper en zout en ook aan een tapasprikker.
En er zijn nog aardappeltjes, pannenkoekenmix, paprika, champignons, courgette en aubergine. Courgette en aubergine snijd ik in plakken en kan iedereen bovenop grillen en eventueel kan daar nog geraspte kaas op voor de liefhebbers.
Aziraphale schreef:Leuk, June! Hier is het recept trouwens http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R5 ... rdmarinade
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers