Ik zoek iets 'kerstigs' met ...
En iets met bietjes.
Beide als bijgerecht bij het hoofdgerecht.
Champignons wil ik graag bakken, maar wat erbij? En bietjes raspen met...?
Marin schreef:met een mooie extra virgin olijfolie, peper zout en balsamico.
Kreeft schreef:Klinkt goed azi, ideaal dat ze ook in de airfeyer kunnen. Valt het belang laagje er dan niet vanaf?
Geel schreef:Gisteren las ik een stukje uit Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding en toen vertelde Paulien Cornelisse over het fenomeen dat bepaalde voedselwaar als 'mooi' bestempeld wordt. En tadaa!Marin schreef:met een mooie extra virgin olijfolie, peper zout en balsamico.
Geel schreef:O nee hoor, zij keurt het niet zo snel af, ze vindt 't vooral heel boeiend. Ze hoort zichzelf ook vaak bepaalde dingen zeggen. Ik vond 't gewoon grappig dat ik het gisteravond had gelezen en dat ik 't jou hier zag zeggen :-)
Aziraphale schreef:Kreeft schreef:Klinkt goed azi, ideaal dat ze ook in de airfeyer kunnen. Valt het belang laagje er dan niet vanaf?
Nee, gaat heel goed! Het is ook handig om de champignons inclusief paneerlaagje eventjes te laten staan voor je ze frituurt of in de airfryer doet.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers