Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Het is echt heel simpel, ik doe wat olijfolie in de kom waarin ik de salade maak, peper en zout erbij, vaak wat citroen, dan een scheutje balsamico azijn, zo 3 eetlepels honing en 1 eetlepel mosterd. Goed door elkaar roeren en daar heb je al een heerlijke dressing
Ik had soeltbolletjes gekocht bij de jumbo, die zijn echt lekker! Maar nav het bericht hierboven keek ik net even naar de ingrediënten, ook e nummers dus zo jammer.
Alibi schreef:Ik had soeltbolletjes gekocht bij de jumbo, die zijn echt lekker! Maar nav het bericht hierboven keek ik net even naar de ingrediënten, ook e nummers dus zo jammer.
Esmee, nee dat recept van die koekjes staat hier nog niet. Ik heb het zelf bedacht met ingrediënten die ik in huis had en welke ik mocht. Ik kan receptje wel even uitschrijven.
Mijn favoriet: Rijst/spelt/havermelk, havervlokken, geprakte banaan, chiazaad, lijnzaad, rauwe cacaopoeder en geraspte kokos. Heerlijk! De combi met cacao vind ik echt het aller lekkerste.
Ik heb vanochtend ontbijtmuffins gemaakt van Bio-muesli, rauwe notenmix, yoghurt, melk, honing en zelfrijzend bakmeel. Zou het gezond zijn? Ik vind ze iig lekker!
Alles, behalve het water, mengen en goed kneden. Dan het hete water erbij. Balletjes draaien (16 ongeveer) en op een bakplaat met bakpapier leggen. Met een vork plat drukken. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Tussendoor even draaien. Evt insmeren met chocopasta en in de koelkast zetten. Of pure chocolade smelten en dat er overheen doen.
Appel schillen en in stukjes snijden met wat kaneel en agave siroop. In een ovenschaaltje. Speltmeel met wat boter en eventueel wat siroop tot kruimelig deel 'frummelen' haha. En dat over de appel gooien. 25 minuten in de oven. En jummie. Een appelkruimel papje. Ik neem er vaak een lekkere kop thee bij. Kaarsjes aan. Gezelligheid
De siroop is sowieso optioneel. Ik vind hem met siroop lekkerder, maar zonder is het ook al een heerlijk toetje.
Wil je vertellen hoe dat magnetron toetje smaakte? Ben erg benieuwd!
Haha zo doe ik dat met m'n man ook. Als er weer iets is wat ik niet mag dan laat ik het hem eten. En dan moet hij vertellen hoe het smaakte. Dan kan ik toch een beetje meegenieten.
In het kader van de herfst. Pompoentaart! http://www.vegadutchie.nl/2012/11/22/pompoentaart/ Lijkt me leuk om eens te maken. Ziet er lekker uit. Leuk idee van die kokosslagroom, nooit geweten dat dat ook kan.
Oooh die ziet er te lekker uit. Ik ben echt een pompoen meisje dus dit kan ik niet aan mij voorbij laten gaan. Ik vind het wel echt een wintertaart, dus ik ga hem in november een keertje maken.
Die kokosslagroom klinkt ook echt goddelijk.
Zit nu aan een overgebleven soepje van gisteren. Courgette, brocolli en groene paprika. Echt een groene groente soep
Voor de pompoenliefhebbers (er zijn er hier alweer 2 doorheen gegaan afgelopen week). Mijn vriend had zaterdag lasagna gemaakt met pompoen en ricotta. De pasta heeft hij vervangen door gegrilde aubergineplakken. Recept via AH.
Was echt megalekker, ik ga nu het laatste restje op eten
Klinkt lekker Feline! Ik ga woensdag even naar de groenteboer om te kijken of ze daar pompoen hebben. Ik word trouwens op dit moment zo gelukkig van de appel oogst Ik eet als fruit het liefste een appel en werd er lichtelijk gestoord van dat de appels een tijdje terug zo duur waren (en niet zo lekker).
Ik heb trouwens het boek (H)eerlijk! van Gwyneth Paltrow besteld, ik eet als diner nog lang niet altijd clean, en dit boek leek me wel een goede start voor hoofdgerechten.
Welke appels zijn het lekkerste op dit moment Jules? Ik heb al een tijd geen appel meer gegeten, omdat ik last krijg van mijn tanden en ze vaak zo hard zijn. Ik hou van zoet/zure zachte appels die niet zo inslaan op mijn tandglazuur. Welke zou je me aanraden? (Ik weet nooit welke soort ik moet nemen, want het zijn er zoveel!)