-ED- schreef:Ik gebruik in plaats van lasagnabladen gegrilde aubergine/courgette, werkt perfect!
Jans schreef:Deze is zooooo lekker!
http://www.ah.nl/allerhande/recepten/83 ... 4-groenten
Je mist de lasagnebladen en het gehakt echt niet. Het is behoorlijk wat werk, maar het is het waard.
June schreef:Jans schreef:Deze is zooooo lekker!
http://www.ah.nl/allerhande/recepten/83 ... 4-groenten
Je mist de lasagnebladen en het gehakt echt niet. Het is behoorlijk wat werk, maar het is het waard.
Dit is ook mijn favoriet. Volgens mij heb ik hem ook al duizend keer geplaatst.
Susan schreef:Misschien ga ik vanavond wel zoiets proberen. Wel een aangepaste versie, want winterpeen door mijn eten vind ik vies.
Susan schreef:Ik vind wortel sowieso niet lekker door pasta heen. Dus misschien neem ik gewoon iets anders daarvoor in de plaats.
-ED- schreef:Wat ook heel lekker is: aubergine branden, direct boven de gaspit totdat de schil helemaal zwartgeblakerd is, wanneer je vervolgens het vruchtvlees eruit lepelt smaakt het echt superlekker, je kunt er baba ganoush van maken, maar je kunt het ook door de lasagna doen, dat geeft het een super lekkere branderige touch!
Susan schreef:-ED- schreef:Wat ook heel lekker is: aubergine branden, direct boven de gaspit totdat de schil helemaal zwartgeblakerd is, wanneer je vervolgens het vruchtvlees eruit lepelt smaakt het echt superlekker, je kunt er baba ganoush van maken, maar je kunt het ook door de lasagna doen, dat geeft het een super lekkere branderige touch!
Klinkt lekker, maar we hebben een inductieplaat, dus dan kan dat denk ik niet.
Bisq schreef:Hij was heerlijk! Had alleen de paprika's nog gegrild in de grillpan liggen toen de lasagne al in de oven stond haha.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers