Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Wij hadden een studiedag en we kregen tussen de middag een broodje kroket. Normaal doe ik niet mee en eet ik braaf mijn eigen boterhammetjes op, maar nu hadden ze speciaal voor mij een groentekroket gehaald, dat kon ik natuurlijk niet afslaan, lekker!
Ik heb nog een restje zoete aardappels over dus daar heb ik een salade van gemaakt met snacktomaatjes, feta, rode ui, broccoli, pijnboombitjes en een dressing van volle kwark, olijfolie, mosterd en Italiaanse kruiden. Erg lekker!
He wat geinig! Maak je dat zelf of koop je het bij de natuurwinkel? En proef je ook yoghurt?
Ik maak het zelf. De yoghurt proef je niet echt, het is vooral lekker luchtig daardoor.
Dit is het recept voor 2 tot 4 personen: 175 gram speltbloem 125 gram (griekse) yoghurt 1 tot 3 eetlepels warm water 1 theelepel zout
Speltbloem en (griekse) yoghurt mengen, zout toevoegen, warm water toevoegen, mengen totdat het niet meer plakt. 2 tot 4 ballen van maken, plat drukken en een minuutje bakken aan beide zijden in hete olijfolie.
Ik heb net een simpele salade op van ijsbergsla, tonijn (uit een blikje), appel, ei en augurk met een dressing van yoghurt met zout en peper. Heel lekker