Silly-One schreef:Ik kook ze vaak met mosselgroenten en afhankelijk van mijn zin met witte wijn of bier. Als ik ze in bier kook worden ze net wat zoeter. 1 flesje bier en de rest aanvullen met water. Aangezien je het kook verdampt de alcohol voor een deel. Dus of zit nu handig is met Mas lijkt mij niet. Misschien dat je voor hem een klein pannetje apart kan koken dan.
Silly-One schreef:Ik kook ze vaak met mosselgroenten en afhankelijk van mijn zin met witte wijn of bier. Als ik ze in bier kook worden ze net wat zoeter. 1 flesje bier en de rest aanvullen met water. Aangezien je het kook verdampt de alcohol voor een deel. Dus of zit nu handig is met Mas lijkt mij niet. Misschien dat je voor hem een klein pannetje apart kan koken dan.
Weetjewel schreef:Oeh lekker!! Ik heb alleen geen frituurpan meer maar ga het zeker een keer maken!
Ik wil ze wel gewoon koken alleen dan ergens anders in dan mijn standaard.
Aziraphale schreef:Weetjewel schreef:Oeh lekker!! Ik heb alleen geen frituurpan meer maar ga het zeker een keer maken!
Ik wil ze wel gewoon koken alleen dan ergens anders in dan mijn standaard.
Kan ook in een pan met hete zonnebloemolie maar ik ben altijd bang dat ik geen goede temperatuur heb
Weetjewel schreef:Silly-One schreef:Ik kook ze vaak met mosselgroenten en afhankelijk van mijn zin met witte wijn of bier. Als ik ze in bier kook worden ze net wat zoeter. 1 flesje bier en de rest aanvullen met water. Aangezien je het kook verdampt de alcohol voor een deel. Dus of zit nu handig is met Mas lijkt mij niet. Misschien dat je voor hem een klein pannetje apart kan koken dan.
Ja dat is wel een optie, gebruik je dan gewoon pils of een donker biertje?
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers