Jules schreef:Ik zou wel oppassen om gewoon havermout of havervlokken door je yoghurt te doen. Werkt echt als stopverf namelijk. Ik maak wel regelmatig de avond van tevoren een bak yoghurt of kwark en meng daar dan al de havermout of havervlokken doorheen, zodat het al kan weken.
Cotton schreef:Jules schreef:Ik zou wel oppassen om gewoon havermout of havervlokken door je yoghurt te doen. Werkt echt als stopverf namelijk. Ik maak wel regelmatig de avond van tevoren een bak yoghurt of kwark en meng daar dan al de havermout of havervlokken doorheen, zodat het al kan weken.
Stopverf? Als in het verstopt je darmen? Dat is niet zo handig, daar heb ik al snel last van.
Lookie schreef:Ik heb laatst ook ontbijtmuffins met havermout als basis gebruikt (suiker- en vetvrij, op de extra pure chocolade na dan). Maar hoewel ze wel te eten waren, was ik er niet kapot van. Misschien is het ook wel zo dat het moet wennen maar ik vond het een redelijk droge hap. Dus ik lees even mee, misschien zijn er andere recepten om het wel wat smeuïger te krijgen?
Theeleut schreef:Lijkt mij niets uitmaken. Ik doe het ook onverwerkt door mijn zelfgemaakte mueslirepen of door een smoothie. Het is gewoon beter te eten als je het weekt of verwarmd in vocht. Maar havermout is havermout.
Theeleut schreef:Lijkt mij niets uitmaken. Ik doe het ook onverwerkt door mijn zelfgemaakte mueslirepen of door een smoothie. Het is gewoon beter te eten als je het weekt of verwarmd in vocht. Maar havermout is havermout.
Jules schreef:Theeleut schreef:Lijkt mij niets uitmaken. Ik doe het ook onverwerkt door mijn zelfgemaakte mueslirepen of door een smoothie. Het is gewoon beter te eten als je het weekt of verwarmd in vocht. Maar havermout is havermout.
Fijn dat het voor jou geen probleem is, maar ik gaf alleen aan dat het verstoppend KAN werken. En als dat zo is, dat je het dan beter wel kan weken/koken.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers