Olivia schreef:Gelukkig is het voedingscentrum de sponsor van Ahold en Unilever en is het voedingscentrum de meest betrouwbare bron als het over voeding gaat...
Jorja schreef:Saga schreef:In Putten, http://www.restaurantsmakelijck.nl
Wij koken volgens de visie van een dame met de volgende weblog: http://www.smakelijck.blogspot.com
Leuk!
Is het ook mogelijk om dan geraffineerde suikervrij bij jullie te bestellen? Hoewel dat het voornamelijk al zal zijn, want ik neem aan de sausjes niet uit pakjes zullen komen. Maar hebben jullie dan bijvoorbeeld ook volkoren pasta/rijst/brood?
Olivia schreef:Gelukkig is het voedingscentrum de sponsor van Ahold en Unilever en is het voedingscentrum de meest betrouwbare bron als het over voeding gaat...
Saga schreef:Jorja schreef:Saga schreef:In Putten, http://www.restaurantsmakelijck.nl
Wij koken volgens de visie van een dame met de volgende weblog: http://www.smakelijck.blogspot.com
Leuk!
Is het ook mogelijk om dan geraffineerde suikervrij bij jullie te bestellen? Hoewel dat het voornamelijk al zal zijn, want ik neem aan de sausjes niet uit pakjes zullen komen. Maar hebben jullie dan bijvoorbeeld ook volkoren pasta/rijst/brood?
Ja dat kan! Wij gebruiken voornamelijk palmsuiker, alleen in onze crème brulee hebben wij nog gewone suiker omdat we de goede verhouding nog niet hebben gevonden met de palmsuiker. En we zijn niet blij met de karamelsmaak die je dan krijgt.
En wij hebben speltpasta en verschillende soorten biologische broden voornamelijk op basis van spelt en rogge.
Echt onwijs lekker brood allemaal!
Tulp schreef:Saga schreef:Saga schreef:In Putten, http://www.restaurantsmakelijck.nl
Wij koken volgens de visie van een dame met de volgende weblog: http://www.smakelijck.blogspot.com
1 quote verwijderd, want mag maar 3 quotes hebben :s
Ja dat kan! Wij gebruiken voornamelijk palmsuiker, alleen in onze crème brulee hebben wij nog gewone suiker omdat we de goede verhouding nog niet hebben gevonden met de palmsuiker. En we zijn niet blij met de karamelsmaak die je dan krijgt.
En wij hebben speltpasta en verschillende soorten biologische broden voornamelijk op basis van spelt en rogge.
Echt onwijs lekker brood allemaal!
Heb je kokosbloesemsuiker geprobeerd? Helaas wel een heel stuk duurder maar die heeft van zichzelf al best wel een caramel smaak.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers