Re: wat doe jij op je zelfgemaakte pizza?
Champignons, tomaat, zalm, tonijn, garnalen, geraspte kaas, ui, salami, ham, spek, kappertjes.
Heb dan een plaat pizza, ik doe dan 4 verschillende delen.
Linnie schreef:Marley schreef:Dat is iets wat ik nooit zelf maak, omdat het goedkoper en lekkerder is om het bij de pizzeria op donderdag te halen.
Ehm nee, wij maken sinds een paar weken liever zelf onze pizza, veeeeeel lekkerder!
Blue Phone schreef:Linnie schreef:Marley schreef:Dat is iets wat ik nooit zelf maak, omdat het goedkoper en lekkerder is om het bij de pizzeria op donderdag te halen.
Ehm nee, wij maken sinds een paar weken liever zelf onze pizza, veeeeeel lekkerder!
Ik betwijfel ook of het goedkoper is, of jouw pizzeria moet heel goedkoop zijn ;)
Toevallig staat voor vandaag zelfgemaakte pizza op het menu. Denk dat ik Aziraphale na-aap, met gerookte zalm.
Blue Phone schreef:
Toevallig staat voor vandaag zelfgemaakte pizza op het menu. Denk dat ik Aziraphale na-aap, met gerookte zalm.
Caro schreef:Het is een speciale pizza oven. Hij bakt de pizza's op een authentieke steen, waardoor sowieso al het deeg beter tot zijn recht komt. Hij is binnen 3 minuten warm en de pizza binnen 5 minuten klaar. Ik vind het een wereld van verschil met alleen al de voorverpakte pizza bodems die je zelf kan beleggen.. het is gewoon echt een andere, betere smaak. Minder artificieel ofzo.
Ik maak er overigens ook broodjes etc in. Ze worden veel knapperiger, het is sneller dan een oven aan te zetten etc etc. Ik was in het begin sceptisch maar sinds mijn moeder hem had was ik er echt verliefd op. De pizza's zijn zó lekker! En met Sinterklaas heb ik hem gekregen
Elliot schreef:Azi, hoe maak je die pittige tomatensaus?
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers