Re: Clean, fit & healthy-topic
12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
Rietje schreef:Hoe zit het nou met dat cholesterol verhaal in eieren?
Mochi schreef:Jans schreef:Mochi, ik had laatst een smoothie gemaakt met kokosmelk, maar ik vond dat echt heel vies! Ik vind dingen niet gauw vies, maar dit kreeg ik echt niet weg. Terwijl ik kokosmelk door m'n avondeten (soep, curry enz) wel heel lekker vind.
Ik ben ook echt een havermoutpap liefhebster. Het enige lastige vind ik dat het zolang duurt voordat het klaar is. 15 minuten koken en dan nog 10 minuten nawellen.
Toen ik nog werkte maakte ik het vaak al 's avonds klaar, dan hoefde ik het 's ochtends alleen nog kort op te warmen.
Ik doe mijn havermout altijd in de magnetron. 30 gram havermout, 180ml rijstemelk, 2min in de magnetron en dan is hij heerlijk!
Jans schreef:Mochi schreef:Jans schreef:Mochi, ik had laatst een smoothie gemaakt met kokosmelk, maar ik vond dat echt heel vies! Ik vind dingen niet gauw vies, maar dit kreeg ik echt niet weg. Terwijl ik kokosmelk door m'n avondeten (soep, curry enz) wel heel lekker vind.
Ik ben ook echt een havermoutpap liefhebster. Het enige lastige vind ik dat het zolang duurt voordat het klaar is. 15 minuten koken en dan nog 10 minuten nawellen.
Toen ik nog werkte maakte ik het vaak al 's avonds klaar, dan hoefde ik het 's ochtends alleen nog kort op te warmen.
Ik doe mijn havermout altijd in de magnetron. 30 gram havermout, 180ml rijstemelk, 2min in de magnetron en dan is hij heerlijk!
Ik wilde hier trouwens nog even op terugkomen. Wist je dat langkokende havermout gezonder is dan deze kortkokende?
Hier wordt het uitgelegd:
https://www.denotenkoerier.nl/blog-en-r ... -havermout
Mochi schreef:Die van mij ziet er niet zo gezellig uit als die van ellemieke maar hij smaakt wel erg goed. Ik heb donkere boekweitmeel gebruikt. Volgende keer doe ik er wel wat meer bessen door, en wat noten denk ik. Misschien wat extra banaan, en goed rijpe bananen, dan kan er ook best wat minder palmsuiker in. Ik vind het wel wat weg hebben van kruidcake.
Jans schreef:Mochi schreef:Jans schreef:Mochi, ik had laatst een smoothie gemaakt met kokosmelk, maar ik vond dat echt heel vies! Ik vind dingen niet gauw vies, maar dit kreeg ik echt niet weg. Terwijl ik kokosmelk door m'n avondeten (soep, curry enz) wel heel lekker vind.
Ik ben ook echt een havermoutpap liefhebster. Het enige lastige vind ik dat het zolang duurt voordat het klaar is. 15 minuten koken en dan nog 10 minuten nawellen.
Toen ik nog werkte maakte ik het vaak al 's avonds klaar, dan hoefde ik het 's ochtends alleen nog kort op te warmen.
Ik doe mijn havermout altijd in de magnetron. 30 gram havermout, 180ml rijstemelk, 2min in de magnetron en dan is hij heerlijk!
Ik wilde hier trouwens nog even op terugkomen. Wist je dat langkokende havermout gezonder is dan deze kortkokende?
Hier wordt het uitgelegd:
https://www.denotenkoerier.nl/blog-en-r ... -havermout
Intoxicated schreef:Suiker kun je zien in de voedingstabel. Koolhydraten, waarvan suikers.
.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers