Jans schreef:Mochi, ik had laatst een smoothie gemaakt met kokosmelk, maar ik vond dat echt heel vies! Ik vind dingen niet gauw vies, maar dit kreeg ik echt niet weg. Terwijl ik kokosmelk door m'n avondeten (soep, curry enz) wel heel lekker vind.
Ik ben ook echt een havermoutpap liefhebster. Het enige lastige vind ik dat het zolang duurt voordat het klaar is. 15 minuten koken en dan nog 10 minuten nawellen.
Toen ik nog werkte maakte ik het vaak al 's avonds klaar, dan hoefde ik het 's ochtends alleen nog kort op te warmen.
Intoxicated schreef:Boekweit gebruiken. Is glutenvrij maar bevat wel redelijk wat kooldraten volgens mij. Lekkere boekweit pannenkoeken maken met banaan!
Of zelf een boekweit brood bakken (geen idee of dat kan, maar waarom niet?)
Robin schreef:
@ Jip83: in aardappelen zitten toch ook koolhydraten? En lijkt me glutenvrij.
Jip83 schreef:Robin schreef:
@ Jip83: in aardappelen zitten toch ook koolhydraten? En lijkt me glutenvrij.
Ja, maar ik bedoelde meer overdag.
Die wraps lijken me ook makkelijk en lekker! Kan vast ook met boekweitmeel!
Intoxicated schreef:Zalm of tonijn?
Ik ben niet zo van de salades, maar dat is het eerste wat in mij opkomt
Aziraphale schreef:Serendipity, gekookt ei erdoor is ook lekker en vult goed. Of een Griekse salade met komkommer, paprika, tomaat, olijven, feta en oregano kruiden erdoor vind ik heel lekker. Ik eet graag salade met allerlei soorten rauwkost dat ik heb liggen en dan chilisaus en sesamsaadjes erdoor. Tonijn/zalm door een salade vind ik ook erg lekker!
Mijn man is nu speltwraps aan het bakken, met kerrie en verse bieslook erdoor. Het ruikt heerlijk dus ik ben benieuwd. Erin doen we een prutje van gekookte broccoli, zalm uit een blikje, maïs en roomkaas <3
Aziraphale schreef:Recept speltwraps:
200 Gr speltmeel
400 ml water
2 eieren
Twee el verse bieslook
1 tl kerriepoeder
Goed roeren, net als pannenkoeken bakken tot wat taai worden. Heel lekker!
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers