Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Spoedvraagje! Ragout en maizena

<<

Anoniem75

Bericht 24 Dec 2013 17:44

Spoedvraagje! Ragout en maizena

Wat doe ik verkeerd? Ik heb kipragout gemaakt maar hij is te dun uitgevallen. Ik heb er nu een lepel maizena bij gedaan en het staat nu al even te koken maar wordt nauwelijks dikker.. :( Wat kan ik nog meer erin doen om 'm dikker te maken? Gewoon nog een lepel maizena of doet dat de smaak niet goed?
<<

Anoniem122

Bericht 24 Dec 2013 17:59

Re: Spoedvraagje! Ragout en maizena

Heb je wel eerst een papje van de maizena en water gemaakt?
<<

Anoniem75

Bericht 24 Dec 2013 18:29

Re: Spoedvraagje! Ragout en maizena

Ja dat heb ik gedaan. Ik snap er niks van..
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11847

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 24 Dec 2013 18:41

Re: Spoedvraagje! Ragout en maizena

Eventueel weer in een andere pan wat bloem met boter mengen en dat toevoegen. Want dat is de basis van ragout.
____________________
Verbouwingsinsta @bduintje_klus
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 24 Dec 2013 18:42

Re: Spoedvraagje! Ragout en maizena

Zo dik mogelijke pap maken van de maizena (1 theelepel water tegen 3 theelepels maizena). Of dikke willem (bloem en boter), maar dan moet je het ver doorkoken om de bloem af te breken. De chef zegt dat je beter bij maizena kan blijven.

Ooof een zakje aanmaak aardappelpuree, die neemt de smaak van de ragout over.
L2014 & H2017
<<

Anoniem75

Bericht 24 Dec 2013 20:12

Re: Spoedvraagje! Ragout en maizena

Ik zal er zo nog eens wat maizena bij doen. Het scheelde niet veel of ik had het al in de prullenbak gegooid. Wat een ellende!


Bedankt voor de tips!

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers