Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Wij hebben een van princess, deze is nu 6 jaar oud en wordt minstens 4x per jaar gebruikt. We gooien het vlees altijd op de plaat en gebruiken de pannetjes alleen voor omeletjes oid.
Ik heb een gourmetstel van de Hema en een wok-gourmetstel-ding volgens mij van Princess. Eigenlijk wil ik het gourmetstel inruilen voor een grote bakplaat, maar die kan weer niet in de vaatwasser. Nouja, voor die drie keer in het jaar dat we gourmetten...
Wij hebben ook een plaat zonder pannetjes van Princess. We hebben 'm vijf jaar en gebruiken 'm een paar keer per jaar. Hij bevalt ons veel beter dan zo'n gourmetstel met pannetjes.
Wij hebben deze gekregen voor Sinterklaas van mijn ouders. We waren laatst bij mijn ouders te eten en die hebben ook deze grill en wij waren er zo enthousiast over dat ze ook 1 voor ons hebben gekocht, lief! Eerder gourmetten wij ook met pannetjes maar dit is veel makkelijker
Ik vind met pannetjes altijd wel leuker dan alleen zo'n plaat. Het geeft mij een nostalgisch gevoel denk ik haha. Bij mijn familie wordt er nog steeds gegourmet op van die ouderwetse brandertjes die je met spiritus moet vullen. Al vind ik dat persoonlijk wel minder veilig.
maar ik zou hem niet opnieuw kopen en dat komt eigenlijk alleen door de groeven op de bovenplaat. Je bent zo lang bezig om hem helemaal goed schoon te krijgen!
Zo'n bakplaat is wel het fijnst geloof ik, zelf gooi ik alles op die plaat ipv in de pannetjes gaat tich keer sneller alleen zo lastig als je pannenkoekjes wilt maken maar goed het kan ook zo zonder. Vandaar mijn vraag naar een goed werkend gourmetstel (pannetjes).
Wij hebben een simpele, 10 jaar terug bij de kruidvat gekocht. Ding is zo scheef als wat maar toch gebruiken we hem nog. Al hebben we 4-5 jaar geleden voor het laatst gegourmet.
WIj hebben een wokgourmetset van princess en krijgen dit jaar een 'echte' gourmetset, gewoon met normale pannetjes. Die wokpannetjes vind ik niet heel handig werken..