Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Moeilijk zwanger worden topic #4

<<

June

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2285

Geregistreerd: 04 Okt 2017 09:46

Bericht 23 Sep 2022 21:25

Re: Moeilijk zwanger worden topic #4

Heel veel sterkte, Maple. Wat een verdrietig bericht voor jullie. Zodra je er weer de ruimte voor hebt, lees ik hier in elk geval veel mensen die met je mee willen denken.
Elliot schreef:Hulde June, ik kan me heel goed vinden in jouw reactie!
<<

Hugo

Kwebbel

Berichten: 389

Geregistreerd: 22 Apr 2021 18:38

Bericht 23 Sep 2022 22:08

Re: Moeilijk zwanger worden topic #4

Jeetje Maple, ik ben er stil van♥️

Verder sluit ik me aan bij Bisq, ik wilde hetzelfde zeggen. In Duitsland doen ze echt meer onderzoek en waar ze in NL alleen a-kwaliteit embryo’s invriezen, veiezen ze in Duitsland ook b-kwaliteir embryo’s in om je kansen te vergroten.
• @alsik30bengaiknaardespermabank •
<<

Maple

Lady-post-a-lot

Berichten: 1342

Geregistreerd: 24 Dec 2021 15:05

Bericht 23 Sep 2022 22:30

Re: Moeilijk zwanger worden topic #4

Heel erg bedankt voor jullie medeleven, echt super lief, doet me veel. Jullie tips gaan we tzt ook allemaal afwegen, daar is het nu nog wat te vroeg voor. Het buitenland voelt ergens nog even als een lastige stap, zo ver weg. Al lees ik idd overal dat de ervaringen daar beter zijn.
We zitten nu bij een kliniek praktisch om de hoek en voelen ons daar tot nu toe erg fijn, er wordt veel meegedacht en er is enorm veel ruimte om zelf ook wat invloed te hebben op de behandeling en evt onderzoeken. Maar ja, het is ook fijn als er natuurlijk uiteindelijk resultaat zou zijn…

Inmiddels zijn we ook besproken in het team en heeft mijn arts een belafspraak voor ons geregeld met de embryoloog. Hopelijk kan die ons meer vertellen over hoe of wat.

Iets anders: is iemand van jullie trouwens bekend met ReceptIVFity? Is dat de moeite waard?
<<

Bisq

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2210

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:39

Bericht 23 Sep 2022 23:45

Re: Moeilijk zwanger worden topic #4

Snap ik heel goed Maple, neem vooral rustig de tijd om het te verwerken, het is zoiets heftigs het hele proces. Nogmaals veel sterkte!

De receptivity test is vooral om te kijken wanneer je precies receptive (ontvankelijke bent voor een goede zwangerschap)bent. Volgens mij is het zo dat er in de meeste gevallen hetzelfde uitkomt, alleen in een enkel geval komt eruit dat je juist een dag eerder of later een tp zou moeten hebben. Bij vele tp met negatieve testen kan het daarom zeer de moeite waard zijn. Wij hebben hem gedaan maar had niet het idee dat het iets uitgemaakt heeft (bij ons was het probleem natuurlijk ook anders). Deze doen ze ook in Düsseldorf en daar of bij Cuypers en Cuypers kunnen ze er ook vanalles over vertellen. Let wel op dat er blijkbaar 2 verschillende testen zijn, daar kwamen wij achter toen we in Spanje onder behandeling waren. Een goedkopere en een duurdere, volgens mij geeft de goedkope aan of je op dag zoveel receptive bent en de duurdere geeft precies aan hoe je receptivity verloopt. Maar hier weet ik de ins en outs niet van, omdat het voor ons dus niet super interessant was.
Insta: droomhuis_aan_de_dijkstraat
<<

Nyah

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 65

Geregistreerd: 02 Sep 2013 10:31

Bericht 24 Sep 2022 09:11

Re: Moeilijk zwanger worden topic #4

Neeeee, wat ontzettend shit Maple! Heel veel sterkte :hug:
<<

Maple

Lady-post-a-lot

Berichten: 1342

Geregistreerd: 24 Dec 2021 15:05

Bericht 27 Sep 2022 19:45

Re: Moeilijk zwanger worden topic #4

Vandaag nog even contact gehad met de embryoloog. Er is geen aanwijsbare reden gevonden waarom er niets bevrucht is. Het meest aannemelijke is dat mijn eicellen nog nét niet ver genoeg waren in het rijpingsproces om een bevruchting aan te kunnen. Verder zag alles er echt perfect uit. Zaad zelfs nog beter dan de vorige poging. We over een paar weken gesprek met de arts en dan gaan we kijken wat haar visie is en hoe nu verder.
We hebben samen wel besloten dat we niet naar het buitenland gaan. Lukt het hier niet, dan leggen we ons erbij neer. We zijn 44 en bijna 41, dan is het ons gewoon niet gegund geweest. Overstappen van verzekeraars houden we nog wel als optie.
<<

Serena

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 651

Geregistreerd: 02 Sep 2013 07:37

Bericht 28 Sep 2022 14:51

Re: Moeilijk zwanger worden topic #4

Fijn dat je iets meer weet, maar toch ook wel een beetje frustrerend. Je hebt er zo weinig invloed op eigenlijk. Wij staan er een beetje hetzelfde in als jullie. Na de derde poging houdt het voor ons waarschijnlijk op. Die derde poging komt wel pas ergens volgend jaar. Maar dat wil ik jou ook wel even meegeven, neem echt even de tijd om deze enorme teleurstelling te verwerken. En dan weer met goede moed verder kijken met de artsen. Veel sterkte!
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers