Re: foodies topic
Wij zijn afgelopen zaterdag bij Nastrium (Helmond) wezen eten, en het was zó goed! Zou me niets verbazen als ze een Michelin ster krijgen. Wat het nog extra speciaal maakte, de dag van tevoren was ik jarig en ben ik ten huwelijk gevraagd door mijn vriend dus we zaten echt in onze romantische bubbel. Ik zal even het menu kopiëren:
KABELJAUW | DASHI | KOOLRABI | KIM CHI | KIBBELING
RODE MUL | SCHEERMES | TOMAAT | PAPRIKA
TARBOT | GULAI IKAN | ZEEWIER | ARTISJOK
KWARTEL | SOJABONEN | CACAO | GANZENLEVER
LAMSRACK | POLENTA | PEULVRUCHTEN | SZECHUAN PEPER
APPEL | YOGHURT | SHISO | BLEEKSELDERIJ
Alleen bij het dessert kreeg ik iets anders, had aangegeven niet van koriander te houden, en dat zat erin verwerkt, ik kreeg een dessert geïnspireerd op nasi, echt heerlijk! En mijn vriend had kaas ipv zoet. Heel leuk met 5 bijpassende drankjes bij de verschillende kazen, zoals bv een rokerige thee bij een grotten kaasje, en een rode vermout bij de blauwschimmel.