01 Dec 2021 13:01 door rapa nui
Gewoon omdat het vandaag zo onverwacht was.
De Schengen Lounge, het expo restaurant van Luxemburg. Ik kwam er binnenvallen voor een koffie, zag de heerlijke uitziende taart en die was echt zo superlekker, lekkerste in tijden dat ik besloot ook maar de salade met gerookte zalm, forel, vlees als lunch te nemen. En dan sta je vervolgens op de foto met een Michelin-sterren-chefkok, best bijzonder toch😀Geen wonder dat het zo lekker smaakte want het restaurant wordt geleidt door Michelin-sterren-chefkok Kim Kevin De Dood. Hij is chefkok bij een Michelin sterrenrestaurant in Singapore en kreeg het aanbod voor deze unieke kans op de Expo. Die greep hij met beide handen aan want het is een unieke mogelijkheid om naam te maken. Hij is 34, en is nu tijdens deze maanden in Dubai ook professor aan de universiteit in Diekirch, Luxemburg. Daarna vertrekt hij weer als chefkok naar Singapore.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. – Mark Twain