minoessepoes schreef:Ik zet altijd mijn Creuset pan op de Basterd! Die gebruik ik uiteraard ook binnen gewoon. Wel prijzig maar ik vind het wel meteen een mooie pan, die ik ook in huis heel veel gebruik ( je kan er ook brood in bakken ed op de barbecue).
Ook heb ik een heel klein steelpannetje, daar bak ik uien in ed, ik weet alleen niet meer waar die vandaan komt.
Maar deze ( zijn er in verschillende maten, op onze medium Basterd past 1 grote of twee kleine) https://www.ikea.com/nl/nl/p/koncis-bra ... -50055863/ gebruik ik veruit het meest op de barbecue.
Minx, ik heb een zware gietijzeren poffertjes pan ( nooit bedacht om die op de barbecue te zetten, kan prima inderdaad), die was iets van 20,- bij de Blokker en het is echt een prima, zware gietijzeren poffertjespan. Wellicht een tip, het scheelt bijna de helft in prijs namelijk.
minoessepoes schreef:Ik zet altijd mijn Creuset pan op de Basterd! Die gebruik ik uiteraard ook binnen gewoon. Wel prijzig maar ik vind het wel meteen een mooie pan, die ik ook in huis heel veel gebruik ( je kan er ook brood in bakken ed op de barbecue).
Ook heb ik een heel klein steelpannetje, daar bak ik uien in ed, ik weet alleen niet meer waar die vandaan komt.
Maar deze ( zijn er in verschillende maten, op onze medium Basterd past 1 grote of twee kleine) https://www.ikea.com/nl/nl/p/koncis-bra ... -50055863/ gebruik ik veruit het meest op de barbecue.
Minx, ik heb een zware gietijzeren poffertjes pan ( nooit bedacht om die op de barbecue te zetten, kan prima inderdaad), die was iets van 20,- bij de Blokker en het is echt een prima, zware gietijzeren poffertjespan. Wellicht een tip, het scheelt bijna de helft in prijs namelijk.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers