Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Grootse dromen

<<

Kira

Yipyapper

Berichten: 2335

Geregistreerd: 31 Dec 2018 21:26

Bericht 04 Mei 2021 08:25

Re: Grootse dromen

Ik heb nooit grote dromen gehad. Ik wilde graag een gezin en 1 kind. Maar toen m'n ex weg ging bleef ik alleen achter en toen stond m'n zoon op nummer 1.
Ik wilde hem een stabiele basis meegeven en dus ben ik ook alleen gebleven, dus die droom van een gezin is al vervlogen.
Ik heb verder wel het leven wat ik wilde, ik ben werkzaam in de muziek, werk zo'n 30 uur (in normale tijden) en heb dus genoeg vrije tijd. Ik ben graag thuis, ben gek op m'n honden en wandel graag.
Misschien zou ik in de toekomst meer willen reizen, dat is er door m'n situatie alleen nooit van gekomen. Ook had ik meer op vakantie willen gaan in binnenland met zoon maar omdat ik geen rijbewijs had ging dat moeilijk.
Maar voor de toekomst is het dan een droom om toch meer te reizen en meer van de wereld te zien.
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10130

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 04 Mei 2021 08:54

Re: Grootse dromen

Ik had maar 1 droom mijn hele leven en dat was moeder worden. Ik heb nooit carrière dromen gehad of bepaalde reis dromen.

Had nooit gedacht dat ik ooit moeder zou worden het is een lange weg geweest maar nu met een mooi resultaat.

En voor dat traject heb ik alles opgeschreven vanaf het begin. En nu als einde komt er een foto in van de kleine met alle medicijnen om hem heen. Dat laat ik binnenkort drukken en is dat stuk afgesloten
Afbeelding
<<

dancing_queen

Noob

Berichten: 21

Geregistreerd: 02 Okt 2019 20:34

Bericht 04 Mei 2021 10:16

Re: Grootse dromen

Ik vind het een interessant onderwerp. Ik wilde vroeger altijd moeder worden en dit is gelukt.

Ik heb een tijdlang geen dromen gehad. Sinds 2 jaar (of mijn hoofd weer ruimte moest krijgen ofzo) droom ik weer over ons leven. Ik wilde juf worden. Hopelijk ben ik halverwege volgend jaar klaar met de opleiding. Verder droom ik over een vrijstaand huis met veel grond (en dieren). Daar gaan wij na het afronden van mijn opleiding mee aan de slag.

Verder zou ik nog veel met de kinderen willen reizen. Dit hoeft niet spectaculair te zijn maar gewoon relaxen en de vrijheid voelen.
<<

Agnes

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 423

Geregistreerd: 11 Jul 2018 18:09

Bericht 04 Mei 2021 20:48

Re: Grootse dromen

Oei, wat lastig. Wat is groots zou mijn eerste reactie zijn... Maar goed, ik denk dat voor iedereen dat anders in te vullen is. Ik heb dan ook bewust nog niet de reacties gelezen, dat ga ik hierna doen.

Ik zou graag mijn fotografiebedrijf echt goed lopend willen hebben, en mijn webshop die ik net een maand geleden heb geopend ook. Mijn fotografie is dat mijn main-business en de webshop doe ik er naast. Ook wil ik met mijn webshop persoonlijke gedichten voor mensen gaan schrijven, die ze zelf ergens op kunnen laten drukken (geboortekaarten/rouwkaarten of wat dan ook maar het thema zou mogen zijn).

Hier ben ik nog (lange) niet. Een deel valt - voor mijn fotografie betreft - misschien te verwijten aan deze periode, zonder het even bij de naam te noemen. Een ander deel, waarvan ik mij nu ongeveer al een jaar bewust van ben is dat ik ruim 2 jaar lang zoekende was naar wat ik nu echt wilde. Pas vorig jaar werd dat helder. Het voelt deels ook als 'verloren tijd' omdat ik daarvoor van alles maar probeerde. Nu weet ik wat ik wil en kijk ik binnen die kaders wat werkt.

Mijn webshop bestaat pas een maand (oké iets langer) dus dat is nog in de opstartfase. Ik hoop dat ik daarmee mijn unieke gedichtenkaarten aan de man kan brengen en tevens voor wholesale te zorgen. Ook droom ik van persoonlijke gedichten die ik voor mensen mag schrijven. Dit ben ik nu pas aan het opbouwen.

Onze gezamenlijke droom van een nieuwbouwhuis is 1,5 jaar geleden gelukt. Toen kregen we de sleutel van ons huis. Nog steeds enorm blij met deze keuze!

Mijn droom om te trouwen kan ik ook afvinken. Het was een prachtige dag en zou het ook nu niet anders (willen) doen.

Verder droom ik nog van een tweede huis ergens waar het lekker warm is.
<<

Linvi

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1056

Geregistreerd: 12 Okt 2014 09:59

Bericht 04 Mei 2021 20:53

Re: Grootse dromen

sarah1985 schreef:Ik had maar 1 droom mijn hele leven en dat was moeder worden.


Dit ontroerd mij.....
Ik ben uit de grond van mijn hart, zo blij voor je Sarah dat je moeder hebt mogen worden!
25-07-201117-09-2013
<<

Muurbloempje

Noob

Berichten: 30

Geregistreerd: 20 Apr 2021 13:48

Bericht 05 Mei 2021 09:19

Re: Grootse dromen

Helaas niet. Mijn dromen gaan ook niet uitkomen. Niet dat ze onrealistisch waren, ooit waren ze dat niet maar inmiddels wel, door leeftijd en hoe het leven is gelopen. Accepteren dat het zo is, dat wel. Maar het enorm jammer vinden dat ook.
Ik heb geen zelfmedelijden maar vind het wel zonde dat mijn leven nooit wordt wat ik voor ogen had. Ik probeer nieuwe dromen voor mezelf op te stellen maar echt geluk vind ik daar niet in.
<<

Max

Noob

Berichten: 137

Geregistreerd: 19 Apr 2021 17:08

Bericht 05 Mei 2021 09:55

Re: Grootse dromen

Wat waren die dromen Muurbloempje?
Vorige

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers