Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Pickled onions

<<

Elaine

Noob

Berichten: 56

Geregistreerd: 15 Okt 2017 10:00

Bericht 09 Feb 2021 15:30

Pickled onions

Wie oh wie heeft voor mij een succes recept voor pickled red onions? Vorige keer had ik ze met dezelfde hoeveel water en azijn gemaakt maar toen vond ik ze echt te zuur! Misschien heeft iemand hier een goed recept!
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43575

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 09 Feb 2021 15:35

Re: Pickled onions

Welke azijn gebruik je?

Ik gebruik een combi van appelazijn, limoen en een beetje suiker. Weet geen hoeveelheden, sorry.
Let's discover the world together.
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 17342

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:24

Bericht 09 Feb 2021 16:48

Re: Pickled onions

Hangt er misschien ook een beetje van af wat je er mee wil doen! Ik maak het wel eens als topping voor een wrap. Dan doe ik ze gewoon in de azijn en that’s it haha.
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers