Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Statistieken van de maand december en jaarstatistieken 2020

<<

Burgemeester Nicky

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 8270

Geregistreerd: 31 Aug 2013 16:30

Bericht 01 Jan 2021 13:20

Statistieken van de maand december en jaarstatistieken 2020

Afbeelding
Bron: raamtekening.nl

Het jaar 2020 stond voor vele van ons in het teken van corona. Misschien heb jij of je dierbare(n) wel corona gehad of heb je wellicht mensen weg moeten brengen ter gevolgen van corona. Wellicht heb je door corona veel stress of geestelijke problemen ervaren, ben je in de financiële problemen of in een sociaal isolement gekomen. Iedereen heeft zijn of haar eigen corona verhaal. Voor vele van ons is dit een jaar die in veel opzichten niet te vergeten is. Ik hoop dat we dit allemaal maar één jaar zo mee hoeven te maken en dat de gevolgen voor iedereen nog een beetje behapbaar zullen blijven. Laten we hopen dat het in 2021 weer wat beter zal gaan met iedereen, dat het leven weer een beetje normaal is en dat je het jaar in kunt richten zoals je het zelf graag zou willen, niet zoals de regering wil dat wij het gaan inrichten.
De jaarstatistieken staan daarom ook veelal in het teken van corona. Maar ook wat andere forumfeitjes komen aan bod.

Afbeelding
Bron: OTC-Someren

We begonnen het jaar in januari met het nieuws dat het coronavirus Europa heeft bereikt. Het noodcomité van de Wereldgezondheidsorganisatie heeft de uitbraak van het virus tot internationale noodsituatie uitgeroepen. Sinds 2009 is dit maar vijf keer eerder afgegeven.
In februari werd het eerste Nederlandse coronaslachtoffer geregistreerd. Daarna volgden er nog vele besmette burgers en heel erg veel doden.
In de statistieken van maart hadden we het erover dat er meer dan 12.000 mensen besmet zijn geraakt en meer dan 1000 mensen in Nederland zijn overleden. In totaal zijn er nu al bijna 800.000 mensen besmet geraakt met het coronavirus. En deze aantallen lopen nog steeds elke dag op.
Het aantal mensen die zijn overleden aan corona is met zo’n 10.000 mensen verhoogd. We zitten nu rond de 11.000 overleden personen.
Op 1 mei waren er wereldwijd ruim 3 miljoen mensen besmet geraakt aan het coronavirus en meer dan 220.000 mensen aan overleden. Op dit moment zijn er meer dan 80 miljoen mensen besmet geraakt aan het coronavirus en maar liefst 1,76 miljoen mensen aan corona overleden.
Ook de coronatopics werden uit de lucht gestampt in het afgelopen jaar. Normaal gesproken hanteren we de richtlijn om topics te splitsen als er 100 pagina’s zijn bereikt. Wij hebben ervoor gekozen om het coronavirustopic niet te splitsen bij 100 pagina’s. Het topic werd op 24 januari 2020 door Marie geopend. Op dat moment was het virus nog een aardige ver van onze bed show, maar dit veranderde op een gegeven moment met de dag. Op 1 mei telde het topic 214 pagina’s. Vandaag, op 1 januari 2021 heeft het topic maar liefst 100 pagina’s meer.
Op 1 juli werd de mondkapjesplicht in België ingevoerd. In de statistieken werd toen gevraagd of wij ook een mondkapjesplicht zouden krijgen. Dit werd uiteindelijk werkelijkheid. Naast de mondkapjesplicht in het openbaar vervoer (vanaf 1 juni), kregen we in Nederland op 1 december ook een uitgebreide mondkapjesplicht.

Afbeelding
Bron: posterindeklas.nl

Over het forum en de forumleden zijn er ook nog wat feitjes te benoemen. In heel 2020 zijn er (voor zover wij weten uiteraard) 30 kinderen geboren. 14 hiervan zijn jongen en 16 zijn meisjes.
In maart en augustus zijn de meeste baby's geboren. Allebei vier. In maart waren twee jongens en twee meisjes geboren en in augustus maar liefst vier meisjes!
Ondanks deze gekke tijd zijn er twee forumsters een geregistreerd partnerschap aangegaan. En één forumster is dit jaar getrouwd.
Er stond nog veel meer op de planning, maar dat is allemaal verschoven of uitgesteld. Wij hopen dat uitstel geen afstel wordt, dames!

In januari zijn de meeste topics geopend. Maar liefst 181 topics zijn er in het begin van 2020 geopend. Gemiddeld zijn er in 2020 126,42 topics per maand geopend.
Misschien heeft het iets te maken gehad met de eerste lockdown, maar we zagen in maart een significante stijging in het aantal forumpost. Maar liefst 10,48 % van het totaal aantal post in het hele jaar werden in maart geplaatst. Het gemiddelde lag op 8,22 %
Daarnaast zijn er niet in maart, maar in november, de meeste nieuwe leden bijgekomen op het forum. Dit waren er in de hele maand november 14. Het gemiddelde aantal leden per maand is 8,67.
Leden die zich dit jaar hebben aangemeld; we hopen dat jullie nog steeds lid zijn en nog steeds meeforummen.

In heel 2020 zijn er maar liefst 1517 topics geopend, 98.620 berichten geplaatst en 104 nieuwe leden bij gekomen.
Gaan we volgend jaar meer dan 100.000 berichten in het jaar posten met z'n allen?

In maart 2020 hebben we de lay-out een beetje aangepast. Jorja was zo lief om nieuwe pijlerlogo’s en banners te maken voor het forum. De pijlerlogo’s blijven het hele jaar zo op het forum staan. Elk seizoen krijgt de banner een ander kleurtje. Nogmaals hartelijk dank voor deze make-over, Jorja!

Op 31 augustus 2020 heeft het forum haar zevende verjaardag gevierd. De jaarlijkse winacties waren weer een succes. Maar liefst twaalf leuke prijzen werden er weggegeven. Een aantal prijzen zijn naderhand geshowt op het forum. Heeft iedereen zijn of haar prijs al in ontvangst mogen nemen?

Afgelopen jaar hebben we ook weer wat Burgemeester wissels gehad. Zo besloot Sil in juni te stoppen en kwam Yara daarvoor in de plaats. Helaas was dat voor korte duur, want in november besloot Yara alweer dat het beter was om te stoppen. Gelukkig hebben we sinds november Evi erbij als nieuwe Burgemeester. Nogmaals dank voor de oude Burgemeesters en voor alle zittende Burgemeesters. Samen kunnen we het forum draaiend houden.
Naast de jaarstatistieken willen we natuurlijk ook nog even stilstaan bij wat er allemaal op het forum is gebeurd in de maand december. Want daar is ook nog genoeg over te vertellen.

Afbeelding
Bron: vel-ariehaarmode.nl

Zo viel het ons op dat er opeens drie zwangere dames zich meldden op het forum, die allemaal al rond de 12 weken zwanger zijn. Tante Toos, Green Pepper en Birdie, van hartelijk gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Wij wensen jullie een zorgeloze zwangerschap toe.

Ook kwam Tazz met verlaat babynieuws. Zij is namelijk in oktober bevallen van haar zoontje. Het is nooit te laat om dit leuke nieuws te melden. Alsnog gefeliciteerd, Tazz!

Dee had zelfs dubbel babynieuws te vertellen. Zij is afgelopen maand bevallen van haar tweeling. Ze kreeg een zoon en een dochter. Veel geluk met je baby’s, Dee!

Ook in de laatste maand van het jaar zijn er weer een aantal forumsters jarig. Saji, Lot, Toet, Marin, Hope, Suus, Agnes, nijntje, Exogenesis en Flower, van harte gefeliciteerd nog met jullie verjaardag! Wij hopen dat jullie er toch nog een (klein) coronafeestje van hebben kunnen maken.

Afbeelding
Bron: kaartje2go.nl

Het jaar 2020 kon voor Blutsj vast niet beter eindigen. Zij is namelijk met kerst ten huwelijk gevraagd! Van harte gefeliciteerd en veel plezier met alle voorbereidingen.

Op huizengebied is er deze maand ook weer een hoop gebeurd! Zo gaan Toet en Lexi verhuizen. Mara heeft de sleutel gekregen van haar nieuwe huis. Elliot heeft haar huis verkocht en Pure* heeft in dezelfde maand haar oude huis verkocht en een nieuw huis gekocht! Wat een fijn nieuws allemaal. Gefeliciteerd!

Afbeelding
Bron: freepik.nl

Het jaar kon ook niet beter afgesloten worden voor Bliss denk ik. Het was even een flinke zoektocht, maar het is gelukt. Bliss heeft namelijk een nieuwe baan gevonden! Kreeft is deze maand begonnen met haar nieuwe baan en Sam gaat op 1 januari starten met haar nieuwe baan. Heel veel werkgeluk toegewenst!

Olijfje heeft na flink ploeteren en doorzetten haar examen gehaald met een 8! Het was niet altijd makkelijk, maar de aanhouder wint altijd! Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Dat hard werken beloond wordt, zien we ook bij Kira. We kunnen wel zeggen dat je een behoorlijk pechjaar hebt gehad. Maar dat geldt niet voor het volgende. Kira heeft namelijk in één keer haar autorijbewijs gehaald! Heel veel veilige kilometers gewenst!

De maand december bracht ook ons ook vervelend nieuws. Zo zijn er veel mensen die nu (vanwege corona) hun dierbaren nog meer moeten missen dan anders. Wiens feestdagen heel anders verlopen dan anders, zonder dit echt zelf in de hand te hebben. Ook zijn er deze maand weer veel te veel verdrietige en vervelende momenten gepost op het forum. Lieve Kees, Susan, Whatever, Burn, Auxo, sarah1985, High Heels, Snoes, Boerenkool, Max, Pinky, Savi, Japie, Jet, Janne, Elliot en Minx, weet dat we aan jullie denken.

Kennen jullie de Lady-soep al? Het is een regelrechte hit op het forum. In menig wat eet je topic kom ik hem tegen. Urban Naked vroeg laatst in een topic om tips voor een bepaald gerecht. Harrison kwam toen met een recept wat erg in de smaak viel bij Urban Naked en waar ook reacties op kwamen van andere forumsters die het recept ook eens wilde proberen. Urban Naked heeft het ravioligerecht van Harrison omgedoopt tot Harrioli. Wordt dit het nieuwe forumrecept voor 2021?

Afbeelding
Bron: vroegert.nl

Al zeventien jaar was het vaste prik. Queen sloot het jaar af met Bohemian Rhapsody tijdens de Top2000. Dat het een raar jaar is, dat weten. Zelfs in muziekland kan het raar lopen. Want na zeventien jaar heeft Nederland gekozen voor een nieuwe nummer 1. Rollercoaster van Danny Vera was dit jaar de nummer 1 bij de Top2000. In de media werd er volop gepraat over deze bijzondere prestatie. Positieve maar ook veel negatieve geluiden waren er te horen. En ook op het forum vonden we daar iets van.

We sloten het jaar 2020 af met een bijzondere forumster. Een forumster met Nederlandse roots, die al jaren in het zuiden van Europa woont. Het verhaal van tuttebel lees je hier.

De statistieken sluiten we traditiegetrouw elke maand af met de leukste/gekste en bijzonderste zoektermen van de maand. Deze maand sluiten we de statistieken af met de beste zoektermen van het afgelopen jaar.

- Naakt onder de douche
- Geslachtsdelen benoemen oefenen
- Samen naakt thuis
- Werken is hel
- Aftrekken in bad
- Waarom knipt de kapper altijd teveel
- Korte rokjes en niks eronder
- Wat zijn de leuke kanten van boswachter
- Blote kont Jan Kooijmans
- Tattoo verwijderen kind
- Hoelang duurt het voordat je een boete krijgt als je bent geflitst
- Korte rokjes verhalen
- Menstruatieverlof: voorkeursbehandeling of noodzakelijke voorziening?
- Waar koopt Roos de meubelen in kopen zonder kijkers
<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15044

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:56

Bericht 01 Jan 2021 13:28

Re: Statistieken van de maand december en jaarstatistieken 2

Leuk weer! Knap gedaan!
#teammaple🍁
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 31616

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 01 Jan 2021 13:35

Re: Statistieken van de maand december en jaarstatistieken 2

Wow wat een mooie uitgebreide statistieken. Heel leuk om te lezen. Grappig dat het in maart zoveel drukker werd op 't forum.
Bedankt voor weer een mooi forumjaar Burgemeesters! Gelukkig Nieuwjaar!
Lieve kleine man. 01-04-2017
Lief klein meisje. 22-09-2020


Afbeelding

Afbeelding
<<

Auxo

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 835

Geregistreerd: 30 Jun 2020 18:40

Bericht 01 Jan 2021 14:28

Re: Statistieken van de maand december en jaarstatistieken 2

Lekker uitgebreid, leuk! Ik heb van de week toevallig ook nog de Lady soep gemaakt, blijft lekker!
<<

Kira

Yipyapper

Berichten: 2052

Geregistreerd: 31 Dec 2018 20:26

Bericht 01 Jan 2021 15:50

Re: Statistieken van de maand december en jaarstatistieken 2

Wat leuk en heel erg bedankt voor het benoemen van het behalen van mijn rijbewijs!
<<

Teun

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 7055

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:59

Bericht 01 Jan 2021 17:36

Re: Statistieken van de maand december en jaarstatistieken 2

Wat leuk om te lezen weer. Dankjullie BM’s voor het burgemeestereren in 2020!
♥ feb 2016
♥ ♥ juli 2018
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 19958

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 01 Jan 2021 17:36

Re: Statistieken van de maand december en jaarstatistieken 2

Leuk gedaan en bedankt voor de felicitaties!

Ik weet wel welke zoekterm Fred heeft gebruikt trouwens 😆
❤ 7 juni 2018
<<

Kees

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7586

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:36

Bericht 01 Jan 2021 18:39

Re: Statistieken van de maand december en jaarstatistieken 2

Hahahahah Bliss 😂

Leuke die uitgebreide statistieken en bedankt voor de benoeming. Het is idd een pokke maand geweest, op de andere maanden kijk ik positief terug maar door december heeft 2020 toch en wrange nasmaak.
Laatst gewijzigd door Kees op 02 Jan 2021 08:40, in totaal 1 keer gewijzigd.
30-04-2017
<<

High Heels

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4950

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:27

Woonplaats: In het Brabantse land

Bericht 01 Jan 2021 21:06

Re: Statistieken van de maand december en jaarstatistieken 2

Wat leuk het (jaar)overzicht weer!
Trotse mama van;
Grote zus: 18-04-2010
&
Kleine zus: 04-07-2011
<<

AMM

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1601

Geregistreerd: 09 Jan 2019 10:00

Bericht 01 Jan 2021 21:24

Re: Statistieken van de maand december en jaarstatistieken 2

Wat leuk!
Zo moet het eigenlijk altijd zijn, het leven; een feestelijk en hartstochtelijk spel gespeeld met nieuwe en oude vrienden.

lief meisje <3
Mooie jongen <3
<<

tuttebel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1633

Geregistreerd: 04 Sep 2013 15:02

Bericht 02 Jan 2021 00:06

Re: Statistieken van de maand december en jaarstatistieken 2

Wat een leuk overzicht weer!
2019 Y.* ons engeltje

Afbeelding
<<

Liv

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1319

Geregistreerd: 01 Okt 2017 14:00

Bericht 04 Jan 2021 18:19

Re: Statistieken van de maand december en jaarstatistieken 2

Super leuk weer!
<<

Luisa

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2230

Geregistreerd: 19 Okt 2013 10:39

Bericht 12 Jan 2021 15:08

Re: Statistieken van de maand december en jaarstatistieken 2

Leuk! En 30 baby’s, wat veel!

Van die zoektermen snap ik niets. Hoezo kom je als je googled op ‘aftrekken in bad’ hier terecht? Heb ik een topic gemist 😂?

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers