Re: Stomme-vragen-topic Eten&Drinken
Het exacte recept kan ik niet meer vinden maar deze lijkt er erg op https://emptythefridge.be/recept/witloo ... oegaarden/
Zora schreef:Heeft iemand van jullie hervulbare cups voor in de nespresso? Dat lijkt me wel wat, zeker gezien de hoeveelheid afval die je ermee bespaart. Maar ik ben bang dat het wel irritant wordt, dat vullen, en dat je dan toch eerder voor gemak gaat. Hoe bevalt het jullie?
Blue Phone schreef:Zora schreef:Heeft iemand van jullie hervulbare cups voor in de nespresso? Dat lijkt me wel wat, zeker gezien de hoeveelheid afval die je ermee bespaart. Maar ik ben bang dat het wel irritant wordt, dat vullen, en dat je dan toch eerder voor gemak gaat. Hoe bevalt het jullie?
Ja! Wij hebben bluecup. Bevalt goed, maar het is inderdaad wel even een werkje. Vooral de oude koffie er uit halen vind ik wat gepruts. Vullen is heel makkelijk. Wij hebben wel genoeg cups voor een aantal dagen zodat je niet dagelijks hoeft te vullen
Harrison schreef:Ja ik zou denk ik hetzelfde doen. Of een Nebbiolo druif maar die is nog iets aardser denk ik dus dat is misschien bij de kabeljauw weer minder.
Urban Naked schreef:Ik vind dit helemaal geen stomme vraag (heb zo’n hekel aan die titel hier, en in algemeen ook, het weerhoudt me echt van het gebruik van het topic) maar stel hem toch hier. Ik kreeg net een bos verse salie en nu zoek ik fijne recepten met verse salie.
Wat is jullie lievelingsrecept met verse salie?
Ik zie al leuke pasta’s, en salieboter. Het hoeft niet kindvriendelijk te zijn want die twee zijn morgen uit logeren. Wel graag zonder vlees!
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers