Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Nierstenen.

<<

Raaf

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 368

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:31

Bericht 13 Feb 2020 19:28

Nierstenen.

Ik heb vandaag een echo gehad van mijn buik omdat ik al een tijd met pijnklachten rondloop. En op de echo was te zien dat in mijn rechter nier een steen zit van ongeveer 1cm!!!!! :wtf: (Geen grapje)
De echoscopiste gaf ook aan dat deze steen te groot was om uit te plassen en dus niet kon ‘wandelen’ zoals ze dat mooi aangaf.

Omdat ik via de huisarts de echo heb laten maken zal ik morgen even bellen wat nu de vervolg stappen zijn. De klachten die ik heb komen namelijk niet overeen met een niersteen. Mijn bloedwaardes waren prima, maar mijn HB iets te laag.

Nu ben ik benieuwd wie ook een niersteen heeft gehad en welke klachten je toen had?
Ik hoor namelijk dat een niersteen heel erg pijn doet.
Afbeelding
<<

tuttebel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1355

Geregistreerd: 04 Sep 2013 16:02

Bericht 13 Feb 2020 23:16

Re: Nierstenen.

Ik heb geen nierstenen gehad, maar wat lijkt me dat rot. Op zich wel ‘fijn’ dan je niet de typische niersteen klachten hebt, want dat schijnt echt hell te zijn. Sterkte
2019 Y.* ons engeltje
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11796

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 13 Feb 2020 23:21

Re: Nierstenen.

Wees maar blij dat hij niet kan wandelen. Want dat geeft die extreme koliekpijnen. Ik denk dat ze deze steen zullen gaan vergruizen, zodat je het gruis kunt uitplassen.
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

GeKKiE

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4206

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:30

Bericht 13 Feb 2020 23:26

Re: Nierstenen.

Ik heb een keer een flinke niersteen gehad.
Daar kwam ik achter doordat ik misschien 2 uur lang vreselijke kolieken had. Zweten, krampen, overgeven. Was onderweg met de auto en gestopt bij een tankstation. Daarna nooit meer last gehad. Kreeg wel bepaalde pijnmedicatie mee, voor als het nog een keer zou gebeuren.

Omdat de steen te groot was is deze operatief verwijderd via een kijkoperatie. Vergruizen lukte niet.
Afbeelding

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers