Susan schreef:Ik denk omdat ze zuur zijn, dat bederft minder snel. Overigens is een geopende pot augurken een maand houdbaar, dus ook geen maanden.
Susan schreef:Als het echt bedorven is dan helpt koken volgens mij ook niet echt veel, dan komen er toxines vrij en die kan je niet kapot koken.
Ik zou ze echt niet uit principe op gaan eten, of alleen omdat augurken ook langer kunnen. Dan maar een wijze les dat je de volgende keer een kleiner potje koopt of ze binnnen die tien dagen opmaakt.
Anelisan schreef:Augurken zitten in zuur of zoetzuur. Daardoor blijven ze langer houdbaar.
Gegrilde paprika zit in olie wat dus niets doet aan de houdbaarheid.
Elska schreef:Anelisan schreef:Augurken zitten in zuur of zoetzuur. Daardoor blijven ze langer houdbaar.
Gegrilde paprika zit in olie wat dus niets doet aan de houdbaarheid.
Alleen olie? Ik ken ze niet anders dan met azijn.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers